Pleban Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 No to fajnie.Ja w sobotę byłem na ujściu.Jeden szczupaczek 40cm i 2 okonki 25W niedzielę na korzeniach 4 krótkie od 20 do 40 i Okonek 38.Zobaczymy co ten weekend przyniesie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Amidos byłem wczoraj od boiska wygrzać swoje stare 4 litery na leszczach. Widziałem 6 łodek i jedną daleko przy wale po prawej stronie. Pozniej zostały tylko 2 ale z ostatnich wieści znajomych słabo im idzie. Widocznie kto miesza w korzeniach ten coś wydłubie czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMIDOS Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Dzis na korzeniach ,z rana dwa ladne klocki na piec lodzi ten kolega co stoi daleko na iglicy to on wlasnie zerwal tego sumka ,dzis tez tam byl ,trzeba ten watek przeiesc do tematu , J.Otmuchowskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 no fajnie jakby admini rozdzielili wątki na otmuchów i jezioro nyskie. Czy masz jakieś wieści z nyskiego może ? może być na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMIDOS Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Powiem jawnie ,nic nie wiem bo tam nie jeżdżę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Na nysie działo się tydzień temu. Teraz tylko mieszanie wody. Za to trafiają się ładne okonie 36-42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 brat był wczoraj efekty słabe ale rzeczywiscie jakies wieksze okonie sie ruszyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Siema panowie czy ktoś z dolnośląskiego opłacał już opolskie ? z informacji na necie i usłyszanych przez telefon mniemam że ktoś coś kręci... informacja ze strony PZW WałbrzychOpole - 123,00 zł (brutto)Uwagi:- ograniczona ilość zezwoleń,- zezwolenia do pobrania wyłącznie w biurze ZO PZW w Wałbrzychu (ul. Kościelna 6A) z początkiem 2018 roku,- uprzedni kontakt telefoniczny (dostępność zezwoleń oraz warunki wędkowania w ramach zakupionego pozwolenia rocznego na wędkowanie). z rozomowy tel z kims z koła otmuchów że zezwoleń nie ma moze w przyszłym tyg. ale opłata juz ok 170zł skąd takie rozbieżnośći i dlaczego ma być jakaś ograniczona ilość? czy ta zwiększona kwota 170zł to rozumiem że na zarybienie czy na co ? ma ktoś jakieś info ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 a teraz znalazłem na PZW Opole Wędkarze chcący w 2018 roku wędkować na wszystkich wodach Okręgu PZW Opole, w tym na wodach będących pod opieką kół okręgu, zobowiązani są do posiadania zezwolenia z pełną składką na ochronę i zagospodarowanie wód , którą można opłacić we wszystkich kołach Okręgu PZW Opole. Honorowane są ulgi z tytułu posiadanych odznaczeń PZW oraz nabyta ulga z racji wieku. W poniższym zestawianiu przedstawiamy warunki porozumień międzyokręgowych zawartych z okręgami; PZW Sieradz, PZW Kalisz, PZW Bielsko-Biała, PZW Piotrków Trybunalski, PZW Wałbrzych, PZW Jelenia Góra i Wrocław. to już całkiem nie wiem o co biega... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filu0303 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 a teraz znalazłem na PZW Opole Wędkarze chcący w 2018 roku wędkować na wszystkich wodach Okręgu PZW Opole, w tym na wodach będących pod opieką kół okręgu, zobowiązani są do posiadania zezwolenia z pełną składką na ochronę i zagospodarowanie wód , którą można opłacić we wszystkich kołach Okręgu PZW Opole. Honorowane są ulgi z tytułu posiadanych odznaczeń PZW oraz nabyta ulga z racji wieku. W poniższym zestawianiu przedstawiamy warunki porozumień międzyokręgowych zawartych z okręgami; PZW Sieradz, PZW Kalisz, PZW Bielsko-Biała, PZW Piotrków Trybunalski, PZW Wałbrzych, PZW Jelenia Góra i Wrocław. to już całkiem nie wiem o co biega...Ja też nie rozumiem. Jestem studentem czy to znaczy że nie przysługują mi ulgi na cały okręg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Dokonując opłaty w kole poza okręgiem opolskim nie ma dostępu do wszystkich wód a jedynie do rzek i zbiorników zaporowych (i to chybna nie wszystkich), dokonując pełna opłatę w kole w okręgu opolskim mamy dostęp do wszystkich wód okręgu opolskiego, stąd ponoć różnica w cenie.Kwota 120zł to porozumienie ale z ograniczeniami a kwota 170zł to pełna opłata za wędkowanie w wodach okręgu opolskiego;Trochę to dziwne i może wypowie się ktoś z Władz Okręgu Opolskiego,Taka sytuacja trwa już od kilku lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 (edytowane) Dwa dni na Nyskim i jeden krótki szczupaczek (na dwie osoby z łodzi), Byłem pierwszy raz, zbiornik bardzo urokliwy, warunki dla sandacza idealne, ale ubrań zero. Jak przeczytałem w wątku poprzednie lata także nie rozpieszczały. Edytowane 3 Czerwca 2018 przez Olo1970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Witam, orientuje się ktoś jak wygląda sytuacja z kwitnącą sinicą na j.Nyskim/Otmuchowskim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autodefekt1 Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Słyszałem od jednego wędkarza z tamtych okolic że prawdopodobnie nawozy z pól zrobiły swoje i jeszcze trochę bedzie potrzeba poczekać na sandałki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Na Otmuchowie nie ma tragedii z zielenią.W piątek n a nocce 1 sum 100 cm.A w sobotę wieczorem mętny 74 cm.W niedzielę rano i wieczorem zero kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 A gdzie tam się zwodować można ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Najlepiej chyba na przystani w Ściborzu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 (edytowane) Za darmoche można małą łajbą zwodować się na wilamowej. Na fregacie biorą ponoć 25zeta. Nie wiem jak na PZW.Jest jeszcze slip u Greka i jeszcze jeden od strony sarnowic ale nie wiem jak tam cenowo Edytowane 27 Lipca 2018 przez Pleban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abb Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Witam wie ktoś jak sytuacja na Nyskim czy woda kwitnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zielona jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drabek Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Witam Czy nad jeziorkiem jest jakaś wypożyczalnia łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Aż dziw bierze,że tak piękne zbiorniki od roku 2008 mają dopiero 70 kilka postów...Nigdy tam nie łowiłem i myślę,że trzeba by się tam wybrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Ci co tu łowią, to wiedzą co mają wiedzieć (^_-)Nie muszą czytać, a tym bardziej pisać :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Aż dziw bierze,że tak piękne zbiorniki od roku 2008 mają dopiero 70 kilka postów...Nigdy tam nie łowiłem i myślę,że trzeba by się tam wybrać... Zamiast zajmować się Otmuchowem, może byś przemyślał strategię na jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Kiedyś można było na Fregacie wypożyczyć,teraz nie wiem bo jeżdżę ze swoją łajbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi