alphard28 Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Ostatnio na WOPR, każdy zastał karteczkę do zapłaty 25 zł Kontrol pływa, ale w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 no 25 zł to juz od dawna jest ale co jak ktoś się zawija raz dwa bez płacenia bo takich też widziałem, jak od nich sciagną opłate ? To lipa że pływa w tygodniu bo nalot wędkarzy na jezioro jest w dni wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Czy warto na otmuchowskim pospinningować z brzegu na wale? Podchodzi tam teraz ryba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Szczupaczki biorą a przed zmrokiem gumofilce wychodzą z trupkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Panowie,czy orientuje się ktoś czy slip na Głębinowe obok WOPR będzie w weekendy dostępny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 (edytowane) Dzieje się coś w ogóle na Otmuchowskim ? Cisza tutaj niesamowita w tym temacie Edytowane 11 Grudnia 2019 przez cabage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Wybierasz się Marcin w weekend ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Byłem 4-5, tyle mogę napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Ciśnienie spada na łeb... nie wiem czy jest sens... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Od piątku ma już iść do góry.A jak to słynny trener mawiał, dopóki piłka w grze ... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 ale ma wiać, więc nie wiem, czy ktoś wypłynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Też w tym upatruje największy problem ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 i jak efekty ? ktoś pływał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Ja łowiłem z brzegu od elektrownią. Nawet pstryja. Podpowie ktoś gdzie zimą na rzece szukać okonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Kumple dzisiaj pływali i podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 http://www.pzw.org.pl/opole/wiadomosci/205331/60/okres_ochronny_sandacza__komunikat_okregu_pzw_opole Zawsze obowiązywał przepis, "jeżeli dzień poprzedzający jest dniem wolnym...", możemy łowić, niestety nie tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 nie wszyscy o tym wiedzą więc masa ludzi zamandaci w niedzielę. Poza tym zawsze 1.06 jest parcie na zbiorniki za białkiem że teraz to wszyscy będą musieli przyjebać UWŻ żeby nażreć się "białka" do woli. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Od tego roku miał być limit 35 szt na sezon, jak będą pilnować będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korczas Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Jak będą pilnować jak już na Otmuchowie można po ujściu plywac i robią co chcą. Gdzie tu logika jeżeli chodzi o ten jeden dzień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Jak dla mnie powinien być zakaz łowienia z łodzi jakimikolwiek metodami do 1.06. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Witam.Panowie potrzebuję jakiegoś szpece od silników co podejdzie nad wodę. Ktoś coś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Witam.Polecicie jakieś sprawdzone mety dla wędkarzy nad jeziorem Otmuchowskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 jak tam rzeź na otmuchowie po 01.06 rozpoczęta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Chłopaki z relaks coś tam wczoraj i dzisiaj opłacało. W poniedziałek trafiłem jednego 52 i 2 x 30. Kolega z łodzi 5 szt od 50 do 60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrc142 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Jestem pierwszy raz na Otmuchowie na rozpoczęciu sezonu.Jezioro piękne,owalne, wyniki w pierwsze dwa dni ale też bez jakiegoś większego szalu-przynaniej u mnie pojedyncze ryby i jak spływali wmoim ośrodku to było to samo.Nie podobał mi się fakt że, 31 na wodzie wiele łódek już stało na wodzie o 22 pewnie sprawdzali zapisy na echu.Na rozpoczęciu naliczyłem ponad 80 łódek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi