chlodnica Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Czy istnieje możliwość wypożyczenia łodzi na Otmuchowie?Silnik własny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Jestem pierwszy raz na Otmuchowie na rozpoczęciu sezonu.Jezioro piękne,owalne, wyniki w pierwsze dwa dni ale też bez jakiegoś większego szalu-przynaniej u mnie pojedyncze ryby i jak spływali wmoim ośrodku to było to samo.Nie podobał mi się fakt że, 31 na wodzie wiele łódek już stało na wodzie o 22 pewnie sprawdzali zapisy na echu.Na rozpoczęciu naliczyłem ponad 80 łódektak było kumpel potwierdził o 22 wypływali napewno nie patrzeć na zapisy echo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 (edytowane) Czy istnieje możliwość wypożyczenia łodzi na Otmuchowie?Silnik własny...W ośrodku 'grek' jedną, czasem dwie miał do wypożyczenia właściciel, ale w tym sezonie jak go pytałem to mówił, że zobaczy później jak z tym wypożyczaniem będzie dla gości spoza ośrodka. Ponadto jeszcze nie zwodował ani jednej z nich.Nic więcej nie kojarzę. Edytowane 4 Czerwca 2020 przez karpiu08 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Witam jak to mówią każde łowisko jest inne, na jeziorze Otmuchowskim i Nyskim nigdy jeszcze nie łowiłem, coc planuje odwiedzić te zbiorniki. Mam pytanko czy są to podobne pod względem ukształtowania batymetria raczej płytkie zbiorniki z rozległymi blatami w których znalezienie górek czy dołków jest dosyć trudne bo jest ich na tych zaporowkach mało? I drugie pytanko czy Otmuchów i Nyskie mają podobny potencjał co Turawa, a mniejsza presję na wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Otmuchów to miska z kilkoma wyjątkami Nyskie o wiele bardziej urozmaicone. Presja niewiele mniejsza Edytowane 7 Czerwca 2020 przez nalewator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 A wyniki na wodzie na Otmuchowie i Nyskim można porównać z tymi z Turawy jeśli chodzi o sandacza, bo lowilew tylko na tym ostatnim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio2020 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 (edytowane) Hej. Gdzie można się swobodnie zeslipować i zostawić auto (zwykła osobówka) na Otmuchowie? Edytowane 18 Czerwca 2020 przez gucio2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 wiadomość od Spinning Opolszczyzna Jeżeli na j. Nyskim jest ktoś na wyspach po proszę uważać. Woda będzie podnoszona o 1,5 m. Jeżeli ktoś z Waszych znajomych łowi tam, poinformujcie go. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Taką samą informację dostałem dzisiaj od chłopaków z WOPRu, więc trzeba uważać na łodzie, które stoją na boi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik1978 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Dla zainteresowanych , obecny poziom wody na J.nyskim http://kz.nysa.pl/widok-na-port/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 (edytowane) na j. Nyskim woda powoli zaczyna opadać, w pionie może z 10 cm na dobę. Ktoś wie jak sytuacja na j. Otmuchowskim?? Edytowane 22 Czerwca 2020 przez alphard28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intro Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Jutro zapowiadają duże opady. Więc radość przedwczesna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Na Otmuchowie woda stanęła.poziom od niedzieli rana ok 1m w gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 witam dostałem info ale chcę potwierdzić czy to prawda że na otmuchowie woda w pionie poszła 2 metry do góry ?? ponoć na głębinowie tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Ok 2 m. Ale od wczoraj opada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Znalezione w sieci Pzw Paczków - dzisiaj w nocy skradziono z plaży w Ściborzu obok naszej stanicy dwa silniki zaburtowe marki Honda 10 r.p. 2008 oraz Suzuki 6 2017. Apel do wszystkich którzy mogliby pomóc w tej sprawie prosimy o kontakt tel. 516122536 UWAGA właściciel za odnalezienie przewiduje nagrodę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carpfishing Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Wielka prośba!!!Czy może się ktoś podzielić się wiedzą na temat możliwości slipowania łodzi na jeziorze Otmuchowskim i Nyskim?Czy i gdzie taki slip jest na tych jeziorach. Chodzi mi o taki że przyjadę wcześnie rano i będzie dostępny oczywiście wyciągnięcie łodzi późnym wieczorem.Po prostu ogólnodostępny, może być płatny ale dostępny i żeby nie trzeba było godzinami czekać i się prosić aż ktoś łaskawie mi otworzy jakąś kłódkę. Byłem przejazdem nad Otmuchowskim i wszystkie slipy nie dostępne nawet za opłatą.Slip PZW zamknięty na łańcuch z kłódką!!!Może ktoś ma wiedzę jak zdobyć ten klucz. Dodam że należę do okręgu PZW Opole.Próbowałem dzwonić do koła Otmuchów - trzy numery tel. ale nikt nie odbiera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 https://www.google.pl/maps/@50.4459855,17.1092492,3a,75y,36.63h,90.29t/data=!3m6!1e1!3m4!1sCr40XLFt-bCQ7MLInXevPg!2e0!7i13312!8i6656 ale trzeba mieć dobre auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 I mandat można też dostać za przejazd przez wał.Możliwość wjazdu mają właściciele działek i członkowiw koła Paczków posiadający zezwolenie na papierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Może ktoś ma wiedzę jak zdobyć ten klucz.Bosch GWS 12V-76. Po łowieniu zaciśnij im nową a klucze wyślij pocztą. Fajna maszynka, bardzo przydatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 W zeszłym roku się tam wodowałem razem z tubylcami ale też "byłem z Paczkowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carpfishing Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Kto wydaje pisemne zezwolenie za przejazd przez wał w tym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Koło Paczków ( miałem takie w zeszłym roku) ale z tego co słyszałem to ilość ograniczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio2020 Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Jakieś wiesci z wody? Dzieje się coś? Czy zedy mają sjestę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 zależy od dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi