Skocz do zawartości

Jezioro Nyskie, Otmuchowskie

piotrs67

Rekomendowane odpowiedzi

za dużo nie znam wiem że są tutaj koledzy co znają jezioro jak własną ręke ale napiszę gdzie są slipy betonowe ale trzeba płacić.

Wioska wójcice jedziesz do jej końca i po lewej stronie obozowisko kamperów i przyczep a w dole slip betonowy, wodowanie chyba 30zł

Wioska głębinów musisz dojechać do jeziora slip betonowy http://www.pzw.org.pl/opole/wiadomosci/208911/60/stanica_wedkarska_rybaczowka_w_glebinowie

i jeszcze jest slip na ośrodku WOPR google ci drogę pokaże bo przez lasek trzeba przejechać chyba że jest inna droga. 

Głównie to chodzi mi o takie miejsca (otmuchów,nysa) gdzie przyjadę o 4-5 rano i będę mógł zrzucić łódkę na wodę a o 20:00 ją zwinąć bez proszenia się nikogo. Mogę zapłacić jak to jest np. na Turawie ale żeby się nikogo nie prosić i na nikogo nie czekać. 

Jak masz niedużą łajbe to w wujcicach w wąwozie się stosujesz za Free i bez łaski.

Łajba mała i lekka ale samochód osobowy , w cięższym terenie słabo sobie radzi.

Jak tam dojechać? Czy to jest ta droga dojazdy i miejsce jak zaznaczyłem na mapce?

Edytowane przez carpfishing

teraz w okresie wakacji zapomnij w wąwozie pełno wiary i jak woda duża to mało miejsca i pewnie auta z przyczepą nie ma gdzie zostawić. Proponuję wopr jak koledzy piszą slip otwarty jak wrocisz bedziesz mial karteczke do zaplaty i tyle, tylko nie wiem czy w okresie wakacyjnym jest miejsce do parkowania bo na jesien jest ok. Ewentualnie w wójcicach jest napewno gdzie auto postawić ale tam grubas od 6 rano chyba jest no i to 2 koniec jeziora.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...