carpfishing Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Gdzie można zwodować łódkę na Nyskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 z której strony jeziora chcesz pływać wklej mapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carpfishing Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Bez znaczenia (po całym). Ważne żeby można było się fajnie zwodować i gdzie zaparkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 za dużo nie znam wiem że są tutaj koledzy co znają jezioro jak własną ręke ale napiszę gdzie są slipy betonowe ale trzeba płacić. Wioska wójcice jedziesz do jej końca i po lewej stronie obozowisko kamperów i przyczep a w dole slip betonowy, wodowanie chyba 30zł Wioska głębinów musisz dojechać do jeziora slip betonowy http://www.pzw.org.pl/opole/wiadomosci/208911/60/stanica_wedkarska_rybaczowka_w_glebinowie i jeszcze jest slip na ośrodku WOPR google ci drogę pokaże bo przez lasek trzeba przejechać chyba że jest inna droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carpfishing Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Głównie to chodzi mi o takie miejsca (otmuchów,nysa) gdzie przyjadę o 4-5 rano i będę mógł zrzucić łódkę na wodę a o 20:00 ją zwinąć bez proszenia się nikogo. Mogę zapłacić jak to jest np. na Turawie ale żeby się nikogo nie prosić i na nikogo nie czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Wjazd na ośrodek przy samej koronie wału, piękny betonowy zjazd, cena za wjazd na Ośrodek 30zł. Obok zjazd na WOPR -rze. Polecam oby dwa nie ma problemu z wiazdami tylko opłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 (edytowane) Jak masz niedużą łajbe to w wujcicach w wąwozie się stosujesz za Free i bez łaski. Edytowane 5 Sierpnia 2020 przez Pleban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 W takim razie to tylko zostaje WOPR. Koszt bodajże 25 zł. Z rana nikogo nie będzie, ale przy wyjeździe dostaniesz zapewne rachunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carpfishing Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) Jak masz niedużą łajbe to w wujcicach w wąwozie się stosujesz za Free i bez łaski. Łajba mała i lekka ale samochód osobowy , w cięższym terenie słabo sobie radzi.Jak tam dojechać? Czy to jest ta droga dojazdy i miejsce jak zaznaczyłem na mapce? Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez carpfishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) Dojazd to droga polna. Nad wodą piasek. Ja tam już parę lat nie byłem ale znajomi się tam wodują ale terenowką.Wpisz w Google maps "jezioro nyskie klif" to zobaczysz dojazdy. Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez Pleban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 teraz w okresie wakacji zapomnij w wąwozie pełno wiary i jak woda duża to mało miejsca i pewnie auta z przyczepą nie ma gdzie zostawić. Proponuję wopr jak koledzy piszą slip otwarty jak wrocisz bedziesz mial karteczke do zaplaty i tyle, tylko nie wiem czy w okresie wakacyjnym jest miejsce do parkowania bo na jesien jest ok. Ewentualnie w wójcicach jest napewno gdzie auto postawić ale tam grubas od 6 rano chyba jest no i to 2 koniec jeziora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carpfishing Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 A na otmuchowie jest takie miejsce?Jestem z okręgu opolskiego i szlag mnie trafia jak widzę na stanicy PZW łańcuch i kłódkę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Na Otmuchowie możesz zwodowac się na Ściborzu tam gdzie jest pirs .Opłata 30 pln u "Bosmana". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carpfishing Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 A co to jest pirs i gdzie dokładnie to jest bo nie mogę znaleźć?W jakich godzinach i dniach urzęduje ten bosman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudzik Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Witam ,gdzie na jeziorze Otmuchowskim wypożyczę łódkę (ośrodek,lub od prywatnej osoby) poprosił bym o namiar tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 A ja dla odmiany chciałbym pozdrowić chłopaków z szarej łodzi DORADO, którzy utopili nowy silnik MERCURY w weekend. Nie mam pojęcia jak to wykonaliście... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 To ta ekipa co była u Greka na ośrodku ze Śląska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 To najprawdopodobniej jest stara łódka Darka i z Dorado poza naklejką nic ich nie łączy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 A ja dla odmiany chciałbym pozdrowić chłopaków z szarej łodzi DORADO, którzy utopili nowy silnik MERCURY w weekend. Nie mam pojęcia jak to wykonaliście...a czy go chociaż wyłowili czy olej dalej sie wylewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 a czy go chociaż wyłowili czy olej dalej sie wylewa...wyłowiony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio2020 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Jakieś wieści z Otmuchowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Sandacz cisza.Sum od czasu do czasu się rusza i tyle. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 jak tam wyniki? coś się ruszyło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Dwa i trzy tygodnie temu coś tam pukało. W ten weekend 1 branie ale puste. Za to wichura jak w kieleckiem na dworcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio2020 Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Dzień Dobry. Jaki poziom wody na Otmuchowie. Wodowanie bez problemu?No i standardowo: GRYZĄ??? B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi