damian88888 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam, zbliża się nasz wyjazd do Szwecji a ja dalej myślę nad sprzętem, chodzi mi o wędke i kołowrotek. Z tego co mi wiadomo łowi się tam na średniej wielkości a nawet małe przynęty, gumy na główkach 10-12gr koguty do 15gr oraz woblerki max 20gr. Obszar jez. Asnen gdzie będziemy wędkować nie ma więcej głębokości niż 9m. Jeśli chodzi o kołowrotek to myślałem o okumie VS, co o tym sądzicie?? Wiem że podobne tematy były już poruszane, lecz nie znalazłem w nich niczego co by mi pomogło, za pomoc z óry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian88888 Opublikowano 1 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Jakoś nie moge się niczego dowiedzieć.. Co sądzicie o nowych dragonach Destiny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Takie sobie,mój brat kupił i chyba nie padł z zachwytu.W tej cenie jest kilka kołowrotków dużo lepszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Jeśli mogę Ci coś poradzić, łów takim samym sprzętem jak u nas. Ja też wydałem kupe kasy na kije, młynki, przynęty a okazało się że połowy tego wszystkiego nawet nie wyjąłem. W Szwecji łowi się praktycznie tak samo jak u nas na dużych jeziorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Jakoś nie moge się niczego dowiedzieć.. najwyrazniej mamy bardzo slabe rozeznanie w temacie kolowrotkow i wedek na szwecje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Jeśli mogę Ci coś poradzić, łów takim samym sprzętem jak u nas. Ja też wydałem kupe kasy na kije, młynki, przynęty a okazało się że połowy tego wszystkiego nawet nie wyjąłem. W Szwecji łowi się praktycznie tak samo jak u nas na dużych jeziorach. Nic dodać,nic ująć.Zgadzam się w 100%.No chyba,że chcesz pobić rekord świata szczupaka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi