Locutus85 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) Witam, bardzo prosze o opinie na temat tego multika. Glównie do jerkow max 50g Edytowane 16 Marca 2014 przez Locutus85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Średniawka. Nie ma w nim niczego niezwykłego. W tej cenie lepsze inne używane konstrukcje można dorwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 a Abu Garcia Ambassadeur Revo STX ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Jeżeli 1 lub 2 generacja to z czystym sumieniem mogę polecić. Nigdy Cię nie zawiodą. Citrix się nie umywa do tych Abu Revo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Osobiście używałem troche Citrixa i mogę polecić, kupiłem za 270 zł w dobrym stanie, rzutu można powiedzieć, że były bardzo dalekie, praca nie naganna, tylko np ja mam dość małe dłonie i cięzko było mi go obejmować bo osłonka przy hamulcu magnetycznym była dość wypukła. Wiadomo, że w porównaniu do Abu Revo Sx czy Okumą Komodo(których teraz używam) troche mu brakuje, ale jak dla mnie na początek zabawy zupełnie wystarczył i spełnił oczekiwania, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 dlaczego tzw. sredniawka i czego mu brakuje w porownaniu do abu? ps. ten kolowrotek nie ma hamulca magnetycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Pitt powiem tak , jedyne co mi się podobało to to że rączka jest dłuższa niż Abu (80mm) Okuma bodajże (85mm), więcej luzu dla moich dość dużych rączek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerkCast Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Ja mam Okume Citrix 273.I jak za takie pieniądze(475zł) za nowy to jest super kreciołek.Dalekie rzuty małymi przynetami.Woblerem 14 gramowym możesz rzucić 35 metrów.Większymi z 50 metrów bez problemu wyrzucisz.Ktoś tutaj napisał,że ten multiplikator nie ma hamulca magnetycznego.Otóż ten kołowrotek MA HEBEL MAGNETYCZNY!Z podziałką:free,3,6 i 9 mocy.Nie jest to co prawda płynna regulacja ale wystarczy bo od minimalnej a maksymalnej mocy przekłada sie to na odległość rzutów w zakresie 5 metrów bliżej lub dalej.Więc płynność nie ma tutaj większego znaczenia.Chyba,że chcemy rzucić 2 metry i 50 cm dalej lub bliżej na przykład.Co w praktyce nie znaczy nic.Bo chyba maszyna jakaś musiała by rzucać z precyzją do kilkunastu cm.Także uważam,że płynna regulacja hamulca magnetycznego to jest dodatkowy zbędny bajer za który zapłacimy dodatkowe pieniądze.0,3,6,9 wystarczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 do super to mu pewnie sporo brakuje.ja za tą kasę kupiłem używkęcurado 51e,a półkę niższa alumina poszła do ludzi.może model słabszy od citrixa ale ma wiele do życzenia.regulacja magnetyka bardzo rozbieżna i praktycznie co wabik to nowe ustawienia.przy ogarnięciu młynka i dalszych rzutach wpada w lekkie wibracje-to już go dyskwalifikuje jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Kumpel miał i po czasie klękła. W cenie nowej zdecydowanie coś bardziej klasycznego, sprawdzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Nie wiem gdzie zadać to pytanie a nie chcę zakładać dla pierdoły osobnego wątku. Trafiła do mnie Okuma Komodo 273vlx z ukręconym gwintem w gwieździe hamulca. Wiecie gdzie to dostanę, lub jakiś zamiennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Szukaj https://www.mikesreelrepair.com/reel-parts/okuma-parts/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Szukaj https://www.mikesreelrepair.com/reel-parts/okuma-parts/po numerze części brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiraz Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Żeby nie tworzyć nowego wątku, poproszę Was tu o pomoc. Potrzebuję schemat tytułowego multika (Okuma Citrix Ci-273vLX z przełożeniem 7,3:1). Na stronie Okumy niestety nic nie znalazłem. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi