Włóczykij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ostatnio kupiłem sobie kilka woblerów Strike Pro i musze powiedzieć że jak na tą cene (12-17zł)są naprawde świetnie wykonane i naprawde nieźle pracują. Spora część z nich ma system rzutowy.Ale jeszcze nie miałem okazji ich przetestować na żywej rybie.W jednym z popularnych warszawskich sklepów wiszą w prawie nie naruszonej ilości od ponad roku i zastanawiam się dlaczego?!Łowicie na te przynęty? Sporawdzają się wam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Ja kupilem chyba taki jak na zdjeciu tylko z mniejszym sterem.Po wymianie na niezbyt grube Ownery takiej samej wielkosci co oryginaly, przestal pracowac.Innych nie sprawdzalem... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Mam model Highfin i bardzo miło się nim rzuca nawet z grubszego zestawu. Też posiada ruchomą kulkę w korpusie i pracuje podobnie jak Hornet. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Czesc, to so moje powierszchniowe striky na klenia, jazia i bolenia P.S. jest jeszcze kilko kolorow haczyki obowiozkowo zmienione na twardsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi