stugrzeg Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Witam, potrzebuje kupić ponton jednoosobowy na silnik, taki 2,5 metra, ale profesjonalny bezpieczny !na allegro widze oferty:http://allegro.pl/ponton-sztywny-poklad-sztywna-podloga-250-na-ryby-i4047003127.htmllub:http://allegro.pl/ponton-pro-marin-mil-tec-265-i4035688364.html Prosiłbym o podpowiedzi Kolegów obeznanych z tematem Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Popeye Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Tym chinczykiem z pierwszego linku plywalem ale pod inna marka, nie mialem zastrzezen. Ale... nawet jak masz plywac samemu to bym szukal dlugosci 3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stugrzeg Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Chyba wszystkie są chińczykami Wybieram krótki bo akweny nieduże a i wędka krótka (spinn 180 cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bednar14 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Nie napisałeś nic gdzie będziesz pływał tym pontonem, choć ja specjalistą nie jestem. Popatrz sobie na ofertę marki Kolibri mam ponton Kolibri KM 300 i po zaporówkach śmiga jak szalony Mnijsze w ofercie też mają. Znajomy ma ponto Pro Marine czy jakoś tak z twardą,sztwyną podłogą też fajny pontonik a z tego co słyszałem posiadacze nie narzekają i na Kolibri i na Pro Marine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bednar14 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Chyba wszystkie są chińczykami Wybieram krótki bo akweny nieduże a i wędka krótka (spinn 180 cm) A jednak napisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 staszek Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 popatrz na adres: odplyniesz.pl Ja miałem 2 sezony ProMarine i byłem bardzo zadowolony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 budzik Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) polecam promarine 300cm ja mam 380 i jestem zadowolony 99 procent pontonów to chińczyki Edytowane 16 Marca 2014 przez budzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Minimum 290cm, dla jednej osoby wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krakus Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 skoro pływasz po małych akwenach to proponuje ponton KOLIBRI KM 260 napewno bedziesz zadowolonyhttp://allegro.pl/ponton-kolibri-km-260-tokarex-gwarancja-i4029706833.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Siemka ja od stycznia planuje zakup pontonu kolibri 280 nie miałem kasy a była promocja -5% i kurcze sie skonczyla ale pojawiła sie nowa wersja http://allegro.pl/ponton-kolibri-k-280t-popiel-tokarex-i4029426870.html w przystepnej cenie i na niego chyba sie skusze. Jesli pływasz na małych zbiornikach jak ja to 280 na jedna osobe starczy,kiedys pływałem na pontonie passat to był super ponton niestety lata zrobiły swoje i sparciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stugrzeg Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 21 Marca 2014 przez stugrzeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sandacz23 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Proszę także o pomoc w wyborze pontonu.Chciałbym coś z ławeczką, do 800 zł, chciałbym aby miał mocowania na wiosła (tak żeby można było je ułożyć wzdłuż pontonu).Mógłby być w rozmiarze takiej większej jedynki czyli ponad 2 metry.Chciałbym także aby był bezpieczny, oczywiście bez pawęży i oczywiście z aluminiowymi wiosłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Suhhar ten pontonik co chorujesz na niego to bez kila i burty 38 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Panowie a taki ?http://allegro.pl/ponton-elling-n-270-gwarancja-7-lat-gratisy-i4279985675.html Pływał będę maks w 2 osoby... na zaporówce na wioslach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 maweric już go kupiłem do pływania w 1 osobe jest super, na wioselkach zapierniczam, we 2 osoby tez da rade ale w 1 osobe stoje na pontonie i spinninguje ale w 2 osoby lipa na siedząco. Tomasz ja mam takiego samego tylko ze kolibri, we 2 osoby dorosłe i wagi ok 100kg to lepiej szukaj cos innego bo sie rozczarujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) maweric już go kupiłem do pływania w 1 osobe jest super, na wioselkach zapierniczam, we 2 osoby tez da rade ale w 1 osobe stoje na pontonie i spinninguje ale w 2 osoby lipa na siedząco. Tomasz ja mam takiego samego tylko ze kolibri, we 2 osoby dorosłe i wagi ok 100kg to lepiej szukaj cos innego bo sie rozczarujesz Ok dzięki za info... skończy się na tym ze wyciągnę z czelusci piwnicy starego bestway voyagera 500 i nim popływam dla relaksu... Edytowane 3 Czerwca 2014 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Suhhar też Tomkowi odradzałem, ponton kupuje sie na lata. Wiem cena /kasa/ ale lepiej poczekac uzbierać i ogień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Suhhar też Tomkowi odradzałem, ponton kupuje sie na lata. Wiem cena /kasa/ ale lepiej poczekac uzbierać i ogień.Dlatego czekam na cynk od ciebie i wtedy będę myślał co dalej. Najwyżej jakiegoś XLS' a wywieje z za szafy i się $$$ dozbiera. A jak nie na ten sezon to na następny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krisu23 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Tomasz eS, miałem ponton tego rodzaju, z dnem półsztywnym -Kolibri KM260. Lepiej dozbieraj na taki ze sztywnym dnem i pompowanym kilem. Na półsztywnym stanie to masakra a w jesieni piździ w nogi bo od wody oddziela cię jedynie kawałek ceraty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Dzięki za info. W takim razie jak będę miał zamiar kupować wezmę to pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
stugrzeg
Witam, potrzebuje kupić ponton jednoosobowy na silnik, taki 2,5 metra, ale profesjonalny bezpieczny !
na allegro widze oferty:
http://allegro.pl/ponton-sztywny-poklad-sztywna-podloga-250-na-ryby-i4047003127.html
lub:
http://allegro.pl/ponton-pro-marin-mil-tec-265-i4035688364.html
Prosiłbym o podpowiedzi Kolegów obeznanych z tematem
Dzięki
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi