Kamil_Be Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Respondek tylko je ściąga jak na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonF Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 WitamGość na Ursynowie ma bardzo duży wybór Sakur, Abella7 na alledrogo.Ja mam Shinjina Neo ale 233 10-35g. Do tego ostatnio kupiłem Trinisa Neo 0.9-7g... Wczoraj po całodniowych testach na łowisku komercyjnym mogę powiedzieć, że przyłów szczupaka około 40cm nie robi na niej dużego wrażenia. Do tego czułość brań bardzo wysoka. Wraz w mitchellem mag-pro extreme 500 i strenem microfuse 0,06, zestaw chodzi idealnie.Jeśli chodzi o UL w Shinjinie Neo, średnice przelotek ma bardzo zbliżone do Trinisa Neo. Sportism Neo ma już wyraźnie grubszy blank i przelotki większe.Ogólnie jestem bardzo zadowolony z wędzisk firmy SAKURA.PozdrawiamHubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Widzę ostre zestawienie Pure Fishing Abella7 to Respondek, jeden z dystrybutorów Pure Fishing na PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonF Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Nie wiedziałem że Respoondek to Abella...Po prostu taki sprzęt mi odpowiada A przypadkiem Sakura nie jest z innego "koncernu" niż Pure Fishing? o ile dobrze się orientuję, Sakurę dystrybuuje jakaś francuska firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Fenwick też należy do Pure Fishing ale oficjalnie nie podają, że go mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 WitamGość na Ursynowie ma bardzo duży wybór Sakur, Abella7 na alledrogo.Ja mam Shinjina Neo ale 233 10-35g. Do tego ostatnio kupiłem Trinisa Neo 0.9-7g... Wczoraj po całodniowych testach na łowisku komercyjnym mogę powiedzieć, że przyłów szczupaka około 40cm nie robi na niej dużego wrażenia. Do tego czułość brań bardzo wysoka. Wraz w mitchellem mag-pro extreme 500 i strenem microfuse 0,06, zestaw chodzi idealnie.Jeśli chodzi o UL w Shinjinie Neo, średnice przelotek ma bardzo zbliżone do Trinisa Neo. Sportism Neo ma już wyraźnie grubszy blank i przelotki większe.Ogólnie jestem bardzo zadowolony z wędzisk firmy SAKURA.PozdrawiamHubertdokładnie i ja kupowałem u niego. Bardzo miły Pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masajet Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Mam sakure shinjin neo spin ul 213cm 0,5 -7g. Narazie z braku czasu nie testowany nad wodą. Wykonanie mogło by być trochę lepsze jak za tą cenę. Ogólnie kij na sucho zrobił na mnie dobre wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 dokładnie i ja kupowałem u niego. Bardzo miły Pan Niedługo straci możliwość handlowania towarami Abu czy PENN-a za zaniżanie cen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Nie sądzę. Tak jak Raven vs Normark. Mogą go w trąbkę cmoknąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Owszem mogą, ale straci możliwość zakupu towaru bezpośrednio z Francji. Raven to sieciówka z innego kraju. Raven zamawia z innych źródeł, poza tym Shimano itd nie mają reżimu cen sugerowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Witam kolegów czy ktoś posiada Spinning Sakura TNS762 ULST 229cm 0,5-7g .proszę o opinie, zastosowanie okonek , połów tylko z łódki , blaszka mepps 1,2 agilla ) z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misie.k Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Hej. Czas na odgrzanie kotleta, odnośnie wędzisk firmy Sakura, czy ktoś ma używa??, poleca bądź też nie??, a jeżeli tak to dlaczego???, jakie wrażenia jakość wykonania???, osobiście zainteresowałem się tym modelem http://allegro.pl/sakura-sportism-neo-602-ul-183cm-0-9-5g-spinning-i5534012845.htmlmoże ktoś ma jakieś info o produktach tej firmy. Pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Mam sakurę ale inny model Sportism Neo Cast 225 do 150gr i do 40LB raczej na okonki się nie nadaje chyba że nilowe! wykonanie super!naprawdę wędki warte uwagi!. Dobrze wyważone,pianka twarda,brak nadlewek na omotkach,przelotki i uchwyt fuji za te pieniądze! strzał w 10 Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez Raffaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Witam.Pytanie do kolegów z portalu :Poszukuję wędki seryjnej Sakura stingray SGS 702 ML Jeśli któryś z kolegów posiada lub ma możliwość dotarcia lub odsprzedania takiego modelu proszę o kontaktTel: 662218059Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piethras Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Konrad, tych modeli juz nie robia. Trzeba szukać używanej... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Z tym kijem możesz mieć wtopę.Oglądałem u kolegi i był super a w sklepie ten sam model był już zupełnie inny mimo identycznego opisu.Swoją drogą to świetna sandaczówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Szukam tego pierwszego modelu,właściwie nie ja tylko kolega .Bardzo mu zależy na tym modelu więc może być używka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Kacprzak Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Mam Sakurę Trinis 702 ML ...chyba z 2008 roku, tyle że.raczej nie do sprzedania.Konrad, zrób mu coś podobnego i będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Posiadam Sakura Neo Sportism do 7g.Wedka jest bardziej niz ok .Jeśli chodzi o czułość do wędek z pracowni jej daleko ale cena też jest inna.Starannosc wykonania i desing bardzo dobry.Mam ją 2 sezony(kupiona jako używka) bez żadnych problemów wiec jest trwała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 http://allegro.pl/spininng-sakura-stingray-sgs602-ul-cw-0-9-5g-i5665053200.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misie.k Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Dzisiaj przyjechała do mnie moja Sakura Sportism Neo 183 0,9-5g, cóż więcej będę mógł powiedzieć gdy złowię jakiegoś gargamela pasiastego, docelowo to patyk na nowy sezon, ale zapewne sprawdzę go już w najbliższy weekend jak pogoda pozwoli. Zamówiłem patyk od sprzedawcy abella, mega szybka przesyłka, o samym kijku dodam kilka słów jak coś mi się na nim uwiesi, nabyłem model Sakura Sportism Neo 183 0,9-5g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolMart Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Kupiłem dziewczynie niższy model "sportism" też 213cm do 7 gram. Bardzo fajny kijek na sucho jak za te pieniądze, dobrze wykończony. Nad wodą jeszcze niestety nie był.Zazdroszczę Moja by nim w piecu napaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafka90 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Witam,zauważylem że marka Sakura posiada bardzo fajne kije spiningowe, uzbrojone w FUJI,na blankach japońskich,co myślicie o tej marce? czy ktoś używa kijów tej marki? może mial styczność? wasz opinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Ja używam Sportism Neo >7gKijek uniesie sporo więcej,wyjął już kilka okoni 45+ i parę dłuższych szczupłych.Szybki,sztywny nada sie pod sandacza na płytszej wodzie.Kupiłem niedawno Avida aby ja zastąpił ale po paru testach jeszcze nie sprzedaję-zostaje jako zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafka90 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Może miał ktos styczność z SAKURA SHINJIN NEO 662 MH 198cm 7/30gchodzi mi o kijek pod szczupaka z łodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi