Bednar14 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Ja mam SAKURA SHINJIN NEO 702 UL 213cm 0,5-7g. Fajny kijek ale moim zdaniem cw zaniżone. W moim odczuciu cw tego kija to 5-14. Kupiłem teraz do niego nanofila 0.06 to może opad będzie lepiej widoczny bo wcześniej używałem do niego dużo grubszej pletki. Wedka ogólnie szybka, lekka, dobrze trzyma rybę, fajny kij na okonia, pstraga lub klenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 To i ja się podczepie Panowie a ten model sakura sportism neo 742 xh+ ktoś widział/ testował? Głównie chodzi mi o górną granice. Czy komfortowo pociągnie kopyto 8-9" z główką 15g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bednar14 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Kolego model 742 xh+ to wersja 225 cm do 100 gram wyrzutu więc wątpię żeby komfortowo się nim łowiło z główką o masie 15g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 No ale kopyto 8-9"cali to wazy pewnie ponad 50g zeby to wytrzymal bo chyba jest do 70g wyrzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Mam dwa casty sportism neo 225cm do 70 i 150gr i jestem z nich bardzo zadowolony i jestem pewien że w tych pieniądzach trudno znaleźć coś lepszego(komponenty fuji) a brat od trzech lat używa shinjin neo 270cm chyba do 50gr kij ma niesamowite własności katapultujące przynęty od 10gr w p....u (pod horyzont) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafka90 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 dzięki za informacje, może ktoś jeszcze posiada shinjin neo? jak wykonanie,jak wygląda akcja? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Kol. Bomber ma racje. Chodziło mi o to czy górna granica 100g realna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) posiada ktoś sakure shinjin neo 2,90 do 50gram? Edytowane 18 Lutego 2016 przez TomaszKKK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12maro Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 (edytowane) Poszukuję informacji na temat modelu SPORTISM NEO 782 MH 233 cm . 10-35 gram .interesuje mnie realna masa przynęt z jakimi dobrze radzi sobie ten spining woblery ,gumy ,żelazo .Dziękuje za wszystkie informacje . Edytowane 18 Maja 2016 przez 12maro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 (edytowane) Szukam wszelkich informacji o travelku Sakura Shinjin Neo Cast 704M 213cm 5-20g. Za wszelkie info serdecznie dzięki. Edytowane 21 Maja 2016 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalosix Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Jako, że malo na forum o tym kiju, a że szukam budżetowej okoniówki pozwoliłem sobie stworzyć nowy temat. Co sadzicie o tym kijku : http://www.sakura-fishing.com/canne/sportism-neo-spinning-702-ul/ . Trzymał go ktos z Was w ręce? Wydaje się ciekawą propozycją. (Uzbrojony w alconite ). Ma to byc alternatywa dla black savage 2-7 , favorite blue birda i streeto. Z góry dzięki za opinie i pomoc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Jako, że malo na forum o tym kiju, a że szukam budżetowej okoniówki pozwoliłem sobie stworzyć nowy temat. Co sadzicie o tym kijku : http://www.sakura-fishing.com/canne/sportism-neo-spinning-702-ul/ . Trzymał go ktos z Was w ręce? Wydaje się ciekawą propozycją. (Uzbrojony w alconite ). Ma to byc alternatywa dla black savage 2-7 , favorite blue birda i streeto. Z góry dzięki za opinie i pomoc.Strasznie mało dlatego pozwoliłem połączyć twój temat z istniejącym o wędkach Sakura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 z tego co się zorientowałem to c.w jest znacznie zaniżone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 SAKURA SPORTISM NEO Spinning UL 213cm 0.9/7g A czy to są wklejanki, bo wczesniejsze modele chyba były...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 SAKURA SPORTISM NEO Spinning UL 213cm 0.9/7g A czy to są wklejanki, bo wczesniejsze modele chyba były...?Mam ten kijek tylko w tej pierwsze wersji. To nie jest wklejka. I nie ma chyba alconite. (Cały osprzęt fuji). Cw. Faktycznie zaniżone realnie 3-10g a może i 12g. Dość szybka akcja z pełnym ugięciem pod obciążeniem. Przyzwoity kijek ja za tą cenę. Oczywiście piszę o tej wcześniejszej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Dzięki Kurna Wszystko z zaniżonym cw... Szukam czegoś do 500 żeby rzucić spokojnie takimi 2 gramami... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12maro Opublikowano 5 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Czy ktoś łowi SPORTISM NEO 702 M 213 cm 5-20 g jaki realny cw... jak się sprawdza przy woblerach i obrotówkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Wpadła mi w oko taka sakurahttp://www.sakura-fishing.uk/fishing-rods/players/Chciałbym kupić casta 225cm do 70gr. Ktoś chyba pisał coś o tym kijku wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Wpadła mi w oko taka sakurahttp://www.sakura-fishing.uk/fishing-rods/players/Chciałbym kupić casta 225cm do 70gr. Ktoś chyba pisał coś o tym kijku wcześniej?Pisał pisał ale nie o tej generacji! spina na pewno sprawdzę lubię te kije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Szukam informacji o SAKURA TRINIS NEO CAST 602 M 183cm 5-21g. Interesuje mnie przede wszystkim realne dolne cw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) . Edytowane 8 Listopada 2016 przez erqgth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 A co znawcy powiedzą o takiej koncepcji kijka Sakura Sportism Neo All in One Czy to może się sprawdzić?, gdyby nie to że wydałem już kasę przeznaczoną na kije to bym z chęcią sprawdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Dzięki Kurna Wszystko z zaniżonym cw... Szukam czegoś do 500 żeby rzucić spokojnie takimi 2 gramami...Jeśli nie jesteś czepialski pod względem jakościowym to polecam Favorite arena SUL632 tym spokojnie machniesz nawet 0,5g jak i woblerkiem 3-4 cm Więcej opisałem w tym wątku jeśli chodzi o jakość. Nie twierdze że każda sztuka może być tak wykonana. http://jerkbait.pl/topic/76906-kije-favorite/page-4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Chcę dla syna kupić spina którym da radę obsłużyć przynęty do 10gr max masy całkowitej. Czy ta sakura będzie ok:http://allegro.pl/2017-sakura-trinis-662ml-198cm-3-10-5-g-spinning-i6729887880.htmlczy lepiej brać tą do 7gr:http://allegro.pl/2017-sakura-trinis-702ul-213cm-0-5-7g-spinning-i6729891886.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zdecydowanie ta lżejsza. Sakura ma mocno zaniżone opisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi