koval75 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Ja wiem co kupuje bo mam trzy kije tej firmy i wiem czego się spodziewać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Też ma jednego Trinisa więc o jakość się nie boję, a i tak wszystko okaże się nad wodą.Macanie na sucho w sklepie też wszystkiego nie powie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Ja wiem co kupuje bo mam trzy kije tej firmy i wiem czego się spodziewać A które modele masz? Może Sportism NEO (ten starszy, niebieski) 2,25 do 70 g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Mam 15/70 oraz 28/150 oba nowe modele. Oraz Trinisa 3/10 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Ok. Szukam do porównania tej NEO (niebieskiej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Wszystko co jest napisane w tym artykule mogę potwierdzić w 100%. Chciałem mieć jakiś bardziej finezyjny kij to wziąłem 14/70 do ciężkiego łowienia używam 28/150. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkCzytałem. A czy to prawda, że bardzo kiepsko się ładuje? Pytam. bo byłem niedawno zdecydowany kupić tę Sakurę do 150 g, ale w końcu kupiłem inną wędkę, tj. innej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) Nie jest tak źle wg mnie. Do porównania na łodzi miałem kolegi volatile pike do 90 gram. Rzucaliśmy przynętami o podobnej wadze 80-100gr i rzuty były porównywalne. Wiadomo, że inne cw obu wędek ale jakieś wnioski można wyciągnąć. Nie wiem tak do końca czego oczekiwałeś ale faktycznie tak jak pisali odległości 40-50m to max co mogłem uzyskać. Ale z drugiej strony na łódce masz wszystko w zasięgu rzutu więc co tu narzekać. A jaki kij kupiłeś ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 3 Września 2017 przez koval75 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Za ok. tydzień będę wiedział ile trzeba czekać na Trynisa do 100gr i jaka będzie cena. Ze sprowadzeniem do Polski nie będzie problemu ale potrzebna będzie pewnie jakaś zaliczka. Kto będzie chętny ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Nie jest tak źle wg mnie. Do porównania na łodzi miałem kolegi volatile pike do 90 gram. Rzucaliśmy przynętami o podobnej wadze 80-100gr i rzuty były porównywalne. Wiadomo, że inne cw obu wędek ale jakieś wnioski można wyciągnąć. Nie wiem tak do końca czego oczekiwałeś ale faktycznie tak jak pisali odległości 40-50m to max co mogłem uzyskać. Ale z drugiej strony na łódce masz wszystko w zasięgu rzutu więc co tu narzekać.A jaki kij kupiłeś ? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkWestin W4 Powershad 218 cm do 150 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Westin W4 Powershad 218 cm do 150 g.I jak ten kijek ?, pracuje pod wymiarowym szczupakiem, ładuje się dobrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 I jak ten kijek ?, pracuje pod wymiarowym szczupakiem, ładuje się dobrze ? Dopiero co kupiłem i niestety nie miałem czasu wyskoczyć na ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Zamówiłem Sportism Neo (granatowy) 198cm 14-70g Jak będzie za słaby to domowie mocniejsza wersje 28-150g i po sprawie Dzięki serdecznie za porady. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Zamówiłem Sportism Neo (granatowy) 198cm 14-70g Jak będzie za słaby to domowie mocniejsza wersje 28-150g i po sprawie Dzięki serdecznie za porady.Jaka dogram sprawę z Trinisem 28/100 i będzie wystraczającą do moich potrzeb to 28/150 idzie na handel. Jak do tego czasu nie kupisz to daj znać dogadamy się. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Jak dograsz sprawę tego Trinisa, to opisz swoje wrażenia szybciutko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Ja zakupy w abella7 odlozylem na tydzien,bo wlasciciel dopiero wtedy ma byc.Jest jego zona,ale maja troche balaganu i licze na to,ze predzej on cos odnajdzie,a chcialem porownac pare kijkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Odswierze temat i tu pytanie do wedkarzy ktorzy mieli stycznosc ze spiningami Sakury,a wlasciwie z typowanymi przezemnie modelamiShinjin Neo Long Range 2.33 20-85gTrinis Power Game 2.20m 14-100gShinjin Neo 2.20 14-100gTrinis Long Range 2.33 20-85gNazwy materialow brzmia dla mnie troche magicznie wiec... Ma to sluzyc jako narzedzie zgrane z korba miotajace duze gumy i wahadla do realnego 100g i gnace sie juz pod nie duza ryba.Te 2.20 to takie minimum mimo ze bede lowil glownie z lodki.Jesli ktos cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Nikt nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Sakura nie jest marką zbyt popularną w Pl, a jeszcze w tych gramaturach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Przejzalem temat i wydawalo mi sie ze byla dyskusja,troche postow ale glownie o castach.Wiec moze jakas alternatywa?Jakies blanki spelniajace podobne oczekiwania.Wolabym nie kupowac w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Tak pojechałem ze swoją Sakura do 28 i Slider 12 w pelnym zaladunku a strike pro 15 cm 65g na razie na lajcie ale da radę w pelny zaladunku tylko odwagi nabiore Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Czy ktos ma ta wedke SAKURA TRINIS 704H 213cm10/40g Travel? Intresuje mnie jaki ma realny CW i ugiecie tego kija. Szukam czegos odpowiedniego na egzotyczne ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Kacprzak Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Mam dokładnie 5 modeli tej marki i łowie nimi od 2008 roku. Jestem zadowolony. Wiem kto ma dwa trawele Trinis i jak w październiku będziemy razem na rybach to popatrzę co to warte 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANK Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Sakura uśmierca Spotrism i wprowadza na jego miejsce Speciz ???? https://www.sakura-fishing.com/cannes/speciz/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Czy ktoś ma lub miał doczynienia z tym kijem i może coś na jego temat powiedzieć? SAKURA RYOKAN 742XH 225cm 14-70g Casting Szukam dla siebie wedki na początek przygody z castingiem i taki kij mi jeden z kolegów zaproponował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Czy ktoś ma lub miał doczynienia z tym kijem i może coś na jego temat powiedzieć? SAKURA RYOKAN 742XH 225cm 14-70g Casting Szukam dla siebie wedki na początek przygody z castingiem i taki kij mi jeden z kolegów zaproponowałNa giełdzie chyba jest Trynis za małe pieniądze. To świetny kij Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi