Luka81 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Koledzy proszę o pomoc w doborze łowiska na jesienny wypad na mazury.Jedynym wymaganie to żeby były ryby .Chciałbym połowić z łódki (potrzebna wypożyczalnia lub łódki na kwaterach).Z góry dzięki na jakieś info.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Jedź do Nadarzyc, będziesz się z Mazurami pultał. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zastanawiałem się i nad tym ale w internecie jest sporo złych komentarzy na temat tego łowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Witam!O mazurach nic nie mogę Ci powiedziec.Jeżeli chodzi o Nadarzyce to byłem tam w listopadzie zeszłego roku.Nie trafiliśmy na rybie eldorado ale coś tam połowiliśmy.Miejsce ma swój klimat.Osobiście polecam.Spędziłem tam tylko trzy dni i tylko na tym opieram swoją opinię. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 znajomy poleca mi jezioro brzozolasekktoś z Was łowił tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Tak to jest z mazurskimi jeziorkami, że jak ktoś połowi coś więcej to od razu poleca. Też mogę wymienic kilka rybnych jeziorek. A pokaż gdzie takie opinie wyczytałeś na temat Nadarzyc. Woda jak woda, nie zawsze i nie każdego obdarza rybami ale jednak tam jest największa szansa by złowić okaz. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 http://www.splawik.com.pl/index.php?s=e020efff62c2ac45bb8802 33c6976357&showtopic=13656&pid=148675&mode=threa ded&start=#entry148675 jedna z wielu opinii dopytuje bo poświęcam 5 dni na wypad wędkarski i szkoda żebym nie połowił Pewnie że nie ma 100% miejscówki ale wiadomo, są łowiska lepsze i gorsze, bardziej zadbane lub mniej a ja w tej chwili szukam tych lepsze i bardziej Czy mógłbym polecić jakieś kwatery z łódkami w Nadarzycach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Głupie gadanie spławikowców. Jedna wypowiedź była prawdą - to zbiornik pod spinningistów. Kwater nad zalewem z łódkami nie ma. Tam jest baza wędkarska ale trzeba pod namiot walić, sam planuję w następnym roku grubą wyprawę pod namiot. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Kwatery nad Zalewami Nadarzyckiemi:1.pod namiotem na terenie bazy wedkarskiej2.przyczepy campingowe na terenie bazy wedkarskiej (pkt 1 i 2 bez wody bieżącej)3.we wsi Nadarzyce są trzy kwatery agroturystyczne; polecam p.Tarnowskich 067 25 61 93 lub 693 44 29 78; odległość od bazy wędkarskiej zależnie od kwatery ok 2,5 - 3 km. Baza wędkaska: www.zana.com.pl (regulaminy , cenniki, telefony) Polecam przed przyjazdem zarezerwować kwaterę(jesienią masa grzybiarzy) i łódke aby nie odejść z kwitkiemU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 4 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 może ma ktoś jakąś inną propozycję trochę bliżej od Warszawy?Zależy mi na ośrodku blisko wody i najlepiej z łódką w cenie kwatery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 A może J. Roś i ośrodek Polfy tarchomin? Dobre nawet warunki, i boleń jest http://www.polfa.noclegiw.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi