Hubertus Opublikowano 24 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Sandacz na lekko z pazurem Kraag SKXF 7611-2NWięcej nahttp://hubrods.pl/FA_Kraag_SKXF7611-2N 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 28 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Kraag SKXF 7314-1NWięcej nahttp://hubrods.pl/FA_Kraag_SKXF_7314-1N 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Kraag SKXF 705-1NWięcej nahttp://hubrods.pl/FA_Kraag_SKXF_705-1N 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Coraz ładniej podpisujesz. Jeszcze "seta" i już będzie jak w .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Nowość rodem z KoreiNS Black Hole C782-MLwięcej nahttp://hubrods.pl/NS_Black_Hole_C_782-ML 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tompal78 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Poezja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Poezja... Edytowane 3 Listopada 2016 przez pmiszk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Kraag SKXF 7314-1NWędka już u mnie i po pierwszych testach. Co tam będę wiele pisać, poprostu wędka mega zajefajna. Zdjęcia zrobione przez Huberta tego nie oddają. Kij skrojony pod sandacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Hubert czy z tych blanków Kraag nie stworzyłby coś pod moje zapotrzebowanie ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Hubert nakrętki na uchwytach z FA mają standardowe wymiary jak fuji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) Hubert nakrętki na uchwytach z FA mają standardowe wymiary jak fujiTe uchwyty SG w rozmiarze 16 mają tuleję nakrętki do zabudowy o śr. 21mm podobnie jak nakrętka w fuji KSKSS/ASH i komponety które pasują do wymienionej fuji będą też pasaowały do tego uchwytu SG,lub można użyć komponenty dedykowane do KDPS 17. Edytowane 5 Listopada 2016 przez Paavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 FA Kraag SKXF 7314-1N 7-14 LB 5-22 g.Kilka fotek z pierwszych testów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Insert troche przydlugi chyba? Albo masz jakis kolowrotek z niestandardowa stopka. Edytowane 6 Listopada 2016 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Nie. Insert robiony pod slammera, a zarazem ma pasować do że tak powiem europejskich stopek. Do zdjęć poprzednich pozował zauber. Edytowane 6 Listopada 2016 przez pietryk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Witam Kolego Pietryk napisz proszę czy te 14 lbs w jednym kawałku pociągnie / podbije 20 g plus np Keitech 4" ES . Mam zamiar w przyszłości robić kraaga XF ca 8" i czy mam celować w osłabioną 16 lbs lub wzmacniane 11 lbs kij miałby obsługiwać 14/17 g ołowiu do ca 25 g plus ES 4" , ale mam na myśli komfort prowadzenia podbicia z ręki .... a nie komfort rzutowy ze metrowego zwisu . pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Myślę że ten blank sprosta Twoim oczekiwaniom w stosunku do kija. Napiszę kilka swoich pierwszych sporzeżeń.Kijek lekki przyjemny i piekielnie szybki. Na stojącej wodzie opad da się wyczuć już przy 6 gramach i dwu calowej gumie. Na 8.5 gramowej główce z hakiem 2/0 plus 5 cm płotka irasa jest już komfortowo wszystko widać nie czytać czuć w dłoni boa ja nie czułem.Tyle na wodzie stojąj. Na rzece 12 i 15 gram ołowiu pluc 4 calowe gumy nie dolatywały do dna i były w brzegu więc nic nie powiem. Na główkach za napływem, czyli woda już tak nie ciągnęła 12 i 15 gram czuć i widać. Dopiero z 18 gramowym kogutem opad byl idealny, zarówno w szybkim nurcie jak i za główkami. Max zalożylem mu 25 gram i kaitka 4 cale i to nie jest koniec możliwości tego patyka. Jak ktoś coś to pytać lub zapraszam do mnie na oględziny i pomachanie????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Fishing Art Hers II SLR 8625-2Nwięcej nahttp://hubrods.pl/FA_HERS_II_Nano_8625-2N 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 piękna rękojeść ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 (edytowane) Potwierdzam piękna rękojeść ! Edytowane 12 Listopada 2016 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 X-Zoga Taka-G66 15kgwięcej nahttp://hubrods.pl/X-Zoga_Taka-G66_15kg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilku82 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Fishing Art Hers II SLR 8625-2Nwięcej nahttp://hubrods.pl/FA_HERS_II_Nano_8625-2Nmój Ci on potwierdzam od 10 gram plus guma czuć w łapce, dzisiaj jadę na większą rzekę będę łowił na 20-25 gram plus guma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Witam Do Wilku 82 napisz coś o zachowaniu się w/w kija czy jest bardzo szczytowy czy dół się też odzywa ....ew z jakim kijem można by go porównać...... Pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Szybkie fotki blanku NS Black Hole C-782MLugięcie pod obciążeniem 150,500,1000 gramów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilku82 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Witam Do Wilku 82 napisz coś o zachowaniu się w/w kija czy jest bardzo szczytowy czy dół się też odzywa ....ew z jakim kijem można by go porównać...... Pozdrawiam Maciejjak do tej pory udało mi się na niego wyciągnąć dwa szczupaki 50 i 65 cm i wg mnie kij jest bardzo szczytowy trzeba się nauczyć go obsługiwać, myślę, że pokaże swoje możliwości z rybkami od 80 w zwyż, dzisiaj jadę na jakieś 4 godziny na mój kanał mam nadzieję, że coś fajniejszego się zamelduje chociaż imho rybki zeszły już do jezior w któych jest dużo sielawy ale kto wie może coś jak złapie jakiś zaczep to postaram się zrobić fotki ugięcia chociaż to nie to samo jak przy rybie. do tej pory użytkowałem dwa kije Inazumę 270 cm do 35 gram i taki sam Kamisori i temu kijowi jest bliżej do Inazumy która niestety połamałem :/. fajne jest to, że nie muszę się patrzyć na szczytówkę bo od 10 gram fajnie wszystko czuć w łapie. W sobotę jak będę miał wolne postaram się zrobić jakieś fotki ugięciaps ale to mocny blank i na dużej wodzie fajnie się zachowuje/Petri Heil!Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 FishingArt Kraag SKXF 7016-2Nwięcej nahttp://hubrods.pl/FA_Kraag_SKXF_7016-2N 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi