count_martin3z Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Ja też mam wszystko z delfinem, dlatego pytam z ciekawości, bo od stosunkowo niedawna jest wysyp sprzętu z delfinami :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 To co pisze Hubert, to prawda...jak spróbowałem okoniowki na delfinie ,od razu chciałem taką dla siebie, mimo, że uchwyt designem mnie nie powala. Na jaziowo-kleniowca z posta powyżej zdecydowałem się jednak w klasycznym zbrojeniu. Porównanie tych samych blanków zbrojonych klasycznie i w delfinie pokazuje jakie są roznice. To tak jakby obok siebie były dwie różne wędki...Nie piszę, że delfin ma same zalety, ale choćby zejście z wagi jest imponujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 To ja jednak preferuję klasykę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Pisząc o porównaniu dwóch wędek miałem teraz na myśli wyłącznie cechy użytkowe. Rzucalem parę dni temu dwoma kijkami na Odrze i różnica jest znaczna, co nie znaczy na korzyść delfina. To są dwa różne kije... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Czapeczki Hubrods Wątki tematyczne, to nie giełda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Sorry miała być tylko fotka i link http://jerkbait.pl/topic/95240-czapeczki-hubrods/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Szczupakówka na Blaasie SLF 6615-2Nwiecej nahttp://hubrods.pl/fa-blaas-slf6615-2n 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Cięższa okoniówka na Kraagu 697-1NWięcej nahttp://hubrods.pl/fa-kraag-skxf-697-1n 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Super lekka wykałaczka na Matagi TR69 SuperAjaxWięcej nahttp://hubrods.pl/matagi-tr69-super-ajax 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Tak w moim stylu bardzo fajny projekcik,poza umieszczeniem nalepki ,gdyby była tam gdzie zwykle bywa ,było by o wiele lepiej .Ale to taka moja fanaberia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Ciężka sandaczówka na blanku Gawasawięcej nahttp://hubrods.pl/gawas-g99-custom-hf1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Faktycznie troche moze pociagnac Ten tipet na szczycie to dla lepszej widocznosci? Nie lepszy bylby fluo zolty jak reszta omotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Szczyt to akurat nie mój pomysł, a blank mocny i potrafi ogarnąć naprawdę sporo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 opis do 60 gram, a ile da radę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Tak jak opisane, 60g pociągnie...nawet z zapasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Hubert opisz ugiecie ,prace.Kolek czy ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Hubert opisz ugiecie ,prace.Kolek czy ....?Blank mocny 25lb jak najbardziej realne, chociaż jak na swoje parametry zbieżność ma raczej średnią 2mm na szczycie 12,4mm na dole, dolnik mocny, ale nie betonowy, konstrukcje rodem z USA przy tej mocy mają z reguły w dolniku kawał rury 14-15mm. Szczytówka mocna i spokojnie dźwiga konkretne ciężary przy podbiciu, ugięcie przesunięte do szczytu, pod ciężkie sandaczowanie jak znalazł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) Hubert, wiem, że uzbroiłeś już kilka Gawasów więc zasięgnę porady. Czy do takiej średniej sandaczówki, powiedzmy guma 4' i główki 15-20 g nada się G 99-63MF1? Nie będzie za słaby? Co do w/w celów mógłbyś rekomendować z Conquera? Jakoś bardziej mi się podoba Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez Pumba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Osobiscie mam 65mf1 i w tym zakresie jest idealny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) Hubert, wiem, że uzbroiłeś już kilka Gawasów więc zasięgnę porady. Czy do takiej średniej sandaczówki, powiedzmy guma 4' i główki 15-20 g nada się G 99-63MF1? Nie będzie za słaby? Co do w/w celów mógłbyś rekomendować z Conquera? Jakoś bardziej mi się podoba Brałbym model G99 60MHF1.moim zdaniem model conquer nie jest blankiem sandaczowym. Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez Patryk1125 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Brałbym model G99 60MHF1.moim zdaniem model conquer nie jest blankiem sandaczowym.Dobrze prawi kolega Patryk, ten model będzie jak znalazłA blanki conquer to bardziej szczupakowe, z głębszym ugięciem i przeszacowane na nasze warunki, pierwotnie konstruowane były pod łowienie wertykalne i podane przy opisach wartości tycza się wabika prowadzonego w pionie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Dzięki za odpowiedzi. Jeszcze jedno pytanie: której serii, Custom czy Conquer bliżej jest do Xzogi Black Buster? Konkretnie szukam czegoś, co byłoby odpowiednikiem BBX 4 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Bliższy będzie Conquer, miałem BB 4kg i to jest taki kijek jak dla mnie do 35g z przeznaczeniem szczupakowym, ugięcie ma kapitalne bo jak to Zośka wygnie sie w koło a nie klęknie.Custom to taka szybka "pałeczka" do agresywnego podbicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 (edytowane) Dzięki za odpowiedzi. Jeszcze jedno pytanie: której serii, Custom czy Conquer bliżej jest do Xzogi Black Buster? Konkretnie szukam czegoś, co byłoby odpowiednikiem BBX 4 kg.Lemax z serii barbarian mógłby też się nadać jeśli podobaja się Tobie Xzogi bbx.Model 5kg Mcałem modele 5kg,8kg i 12-30lb. Z tego ostatniego mogła by wyjść fajna jerkowka do 100g. Edytowane 11 Sierpnia 2017 przez Patryk1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 bo jak to Zośka wygnie sie w koło a nie klęknie. Właśnie na tym dokładnie mi zależy i z tego powodu szukam odpowiednika BB 4 kg, który na ten moment jest niedostępny w BRC. Do tej pory udaje mi się łowić skutecznie sandacze BBX 8 kg ale potrzebuję czegoś subtelniejszego do mniejszych gramatur.Skuszę się chyba na któregoś z tych Customów. Co prawda nie przepadam za szybkimi kijami ale może ten eksperyment się powiedzie. Najwyżej pójdzie do ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi