guciolucky Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Elitki nie mają startu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Elitki nie mają startuDo kraga? Pozdrawiam, Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) Na przedostatnim zdjęciu dziwnie się gnie między dwiema największymi przelotkami, tuż przed łączeniem. Edytowane 28 Listopada 2017 przez Apioo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Elitki nie mają startu bardzo śmiała teza p.s. ja rozumiem że patriotyzm, że polskie ale koledzy, proszę - nie róbcie sobie jaj, bo jeszcze ktoś to weźmie na poważnie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) Miałem kilka elitek a obecnie ani jednej, za to jednego kraaga do tego F. Nie mam w sobie krzty patriotyzmu gdyż świata nie dzielę granicami ale Panowie z całym szacunkiem to dla mnie wszystkie produkty st croix nie są mistrzami czułości, zwyczajnie nie czuję "ceramiczności" w tych blankach Edytowane 28 Listopada 2017 przez guciolucky 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Na przedostatnim zdjęciu dziwnie się gnie między dwiema największymi przelotkami, tuż przed łączeniem.Możesz rozwinąć bo nie wiem co oznacza "dziwnie", gnie sie równomiernie i głeboko, biorac pod uwagę dość extremalne obciążenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 PS @Friko, zbliża się zima więc zapraszam do mnie i będziemy mogli przetestować spomniane konstrukcje a Sam się przekonasz:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) Widać tam zwyczajnie brak płynnego ugięcia, jakby miał tam zaraz się złamać przed łączeniem. Edytowane 28 Listopada 2017 przez Apioo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Widać tam zwyczajnie brak płynnego ugięcia, jakby miał tam zaraz się złamać przed łączeniem. Obstawialbym zdjecie, wedka pod katem. Z kazda wedka mozna zrobic ze dziwnie sie gnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Fotka robiona w "akcji" no i ugięcie mocno extremalne, ale bez problemu jak tylko trafi się 11lb w 2 kawałkach na warsztacie to zrobie zdjęcia warsztatowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Nie miałem XF ale Fka ma ugięcie płynne-kołowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Podaj parametry tej wygietej F-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 PS @Friko, zbliża się zima więc zapraszam do mnie i będziemy mogli przetestować spomniane konstrukcje a Sam się przekonasz:)chętnie skorzystam plany na ten rok co do zimy mam podobne jak na zeszły tylko trochę w innym terminie (II poł stycznia) dla mnie st.croix jest wyznacznikiem czułości - mówię tu tylko o starych zielony elitkach sprzed "TET" - wg mojej osobistej skali najczulszym kijem jaki posiadam jest 5S7'6MLXF2 - i to pomimo faktu że jest relatywnie długi, dosyć ciężko zrobiony (pełny dolnik) i nawet nie uzbrojony w Delfina tylko w zwykły DPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Również chętnie się spotkam więc spakuj kijek. Kraag 11lb 8'6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Miałem STC 5S76MLXF2 ubraną w Torzite oraz tą wcześniejszą wersję. Wędki miały strasznie kwadratowe ugięcia. Patrząc na ich czułość to mnie nie zachwyciły, o wiele czulszy był Matagi Super Shore. To są moje odczucia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Klenio-jaziowa klasyka na blanku ze stajni FishingArt , tym razem Blaas SLXF 966-2N, 2,9m długości, moc 2-6lb oraz cw. opisane 1,5-12g.Pierwszorzędny blank pod klenio-jaziowe łowy, bardzo szybka akcja, oczywiście jak na blank w takiej długości, blank o przyjemnym ugięciu z odpowiednim zapasem mocy w dolniku. Bardzo dobrze obsługuje woblery od 1,5-2g kleiniowe baryłki po 9-10 g boleniówki, nie klęknie przed 4-5 cm sdr, obrotówki 0-2, cykady i małe wahadła. Boleniowo-szczupakowe przyłowy do 75 cm ogarnia bez problemu, z takimi miałem okazje sie zmierzyć, hol był szybki i spokojny.Prezentowany egzemplarz wykonany został w klasycznym stylu, rekojeść dzielona z korka Burl /Kaktus, uchwyt kołowrotka Fuji KSKSS, insert ze stabilizowanego drewna, foregrip nakręcany. Całość dopełniają pierścionki w kolorze srebrnym, przelotki PacificBay Minima plus Fuji Torzite na szczycie, omotka czarna ze srebrnym tipetem.https://hubrods.pl/fa-blaas-slxf-966-2n 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Good job Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Świetna sandaczowa kosa pod średnie i lekkie łowienie na blanku FishingArt Kraag SKXF 6611-1N, 1,98 m długości, 11lb mocy oraz cw. opisane 2-13 gram. Blank bardzo szybki, dynamiczny, lekki i niesamowicie czuły. Dolnik pozwala na bezproblemowe zacięcie sandacza ale nie jest to sztywny kołek i w miarę wzrostu obciążenia zapracuje Realny zakres obsługiwanych przynęt zamyka się w główka 5-20 g plus gumka 3-4" typu slim. Jak dla mnie jedna z najfajniejszych sandaczowych propozycji dostępnych na rynku. Prezentowany egzemplarz ubrany został w komplet przelotek SeaGuide RS SIC, do tego uchwyt Fuji TVS, oraz rękojeść z pianki EVA Matagi . Całość uzupełnia srebrna biżuteria oraz omotka ze srebrnym tipetem https://hubrods.pl/fa-kraag-skxf-6611-1n_2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 hehehe ja bralem pod uwage ten blank jako okoniowka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Jak masz takie wielkie okonie... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Jak masz takie wielkie okonie... ;-) Wielkie czy nie, ale jest szansa zeby 50 centow kliknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Wielkie czy nie, ale jest szansa zeby 50 centow kliknac Kraag 7lb dla Ciebie bedzie jak najbardziej ok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Kraag 7lb dla Ciebie bedzie jak najbardziej ok Na Tamizie jak najbardziej tak, ale na zaporowkach glowke 15g musi pociagnac. Wiec bardziej celuje w cos kolo 10lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Na zaporówkach nic nie bierze, nawet żołądkowa Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi