DelTor0 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Oj chyba nikt nie zrobi przelotek (omotkowanie, lakierowanie, spacing) za 20zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 To cena za sztuk jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 hahaha no chyba ze tak Z tego co pamietam to jedna z pracowni sie wypowiadala, ze przy zarejestrowanej dzialanosci te 500zl musza wziasc. Po zusach i innych podatkach to tak znowu wiele nie zostaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Kolejne wcielenie wędki na blanku MHX DS820, monoblank w długości 2,08m cw 1-6 gram i moc 4-8 lb. Uzbrojona w przelotki PacBay Minima w systemie KR, uchwyt to docinany DPS 16, rękojeść dzielona z korka burl natural, plus korkoguma i pierścionki aluminiowe jako wykończenie.Świetna okoniówka, szybka i ostra szczytówa, która jedak zapracuje już pod małym okonkiem, do tego mocny dolnik i szybka akcja.Wędkę przetestowałem nad woda i działa już od 2,5 cm kopytka na 2 gramowej główce, po Banjo 5,5 cm na główce 7 gram, bez problemu. Do tego jest elektrycznie czuły, na małej główce podczas opadu idealnie było czuć jak przynęta przebija sie przez stada uklei.Jeśli ktoś szuka fajnej szybkiej okoniówki w jednoskładzie, to szczerze polecam i zapraszam do współpracy. Komponenty zakupione w BestRodsCenter. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Czyżby to kij dla mnie... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Szkoda ze te DS-y sa tylko w jednym kawalku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Szkoda ze te DS-y sa tylko w jednym kawalku.Nie masz brzeszczota?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Nie masz brzeszczota?? hahaha posiadam Ale jakos wolabym juz taki fabryczny w dwoch kawalkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Kolejne wcielenie sprawdzonego blanku MHX S871-2 długość 7'3" moc 2-6lb cw 1-6 grama. Mój ulubiony okoniowy kijek, który realnie ogarnia najmniejsze gumki , maleńkie blaszki, cykady oraz woblerki. Komfort kończy się przy 6 gramach plus gumka 2" raczej smukła. Ten konkretny egzemplarz uzbroiłem w przelotki PbMinima Hard od 16M do 3W na szczycie PbMicro. Rękojeść pianki Fuji, uchwyt Fuji KSKSS16 bez foregripu. Komponenty zakupione w BestRodsCenter 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Czy aby trzymacz przynety nie jest za blisko uchwytu? Chodzi mi o to ze tego typu uchwyt wręcz wymaga trzymanie palców na Blanku w czym może przeszkadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Przy SKSS tak się reka układa że palec owszem jest na blanku, ale zaczep nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Ciekawe jak mój zaczep? ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Super kijek!!! Sam chce sobie takiego zrobic na wiosenne okonki...Hubertus jak nie jest oczywiscie tajemnica, jaki spacing jest najlepszy do tego blanku i jakie rozmieszczenie przelotek tych hardchromów oczywiscie?Pozdrawiam. Wysłane z mojego HUAWEI G525-U00 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polgregor Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Jestem co raz bardziej przekonany że mój blank trafił w odpowiednie ręce.Piekna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcool Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Witam Hubertus, Mhx wygląda super,zapewne to ten dla mnie,pozdrawiam Rafał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Chciałem zaprezentować kolejny ukończony projekt, tym razem wędka wykonana na blanku Suzuki RXF 20lb 762.Co do samego blanku, to wykonanie perfekcyjne, równe solidne ścianki, świetnie wykończone, idealny blank pod szczupaka, szybka i ciepła akcja, mocny dolnik, który pod obciążeniem zapracuje. Wędka budowana dla kolegi z US, według jego pomysłu i projektu, kolorystyka Black&Gold, czyli pianka EVA, pierścienie Gold, uchwyt Fuji KSKSS 17, insert z Rurki Carbonowej, do tego przelotki AtC GB, omotki czarne ze złotym tipetem. Wędka idealnie pracuje w podanym zakresie wagowym przynęt, chociaż góra można ją spokojnie przeciążyć, wahadłówka, wobler, obrotówka i szczupakowa guma to jej żywioł, wędka na tym blanku trafi do mojego prywatnego arsenału i będzie testowana na szwedzkich szczupakach. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Fajna ta okoniówka na blanku blassa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Black Suzuki piękna! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Kolorystycznie swietna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szemo Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Wędka idealnie pracuje w podanym zakresie wagowym przynęt, chociaż góra można ją spokojnie przeciążyć pokusisz się o dokładniejsze sprecyzowanie górnej granicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 pokusisz się o dokładniejsze sprecyzowanie górnej granicy?10 gram można dołożyć, jestem naprawde zafascynowany tym blankiem, podczas gięcia i dokładania obciążenia moc narasta progresywnie, ale nie ma stopu, blank jest jak z gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia.......dla każdego takich śnieżynek.......i pamiętajcie, Mikołaj puka zawsze dwa razy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 NAWZAJEM...WESOLYCH I POGODNYCH ŚWIĄT..:-) Wysłane z mojego HUAWEI G525-U00 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Wesołych Świąt Hubert , Ty to jednak się znasz nie tylko na wędkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Hubert, przeglądając Twoje prace od początku widać duuży progres. Za dzielenie się wiedzą też mega Szacunek. To jeden z wątków RB gdzie z chęcią i regularnością zaglądam. Dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi