Hubertus Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Hubert co to za korek ten z postu nr.510? Jakiś taki inny i nawet fajnie wygląda.Korkoguma z FCMają taka właśnie fajna grubą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolot Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Hubert wedka już u mnie, jestem pod mega wrażeniem po prostu bajka wyważona na omotce nad uchwytem idealnie waga pokazała 64g no jest idealnie tak jak chciałem tak jak pisałeś będzie niezła kosa na okonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Nie wiem czy bylo, ale w filmiku kijek od Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 No fakt jest kijek mojego wykonania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Chciałem zaprezentować kolejny ukończony projektTym razem na warsztat trafiła 7 kilowa Zośka, kora pozwoliłem ubrac sobie w czerwono-czarne barwy.XZoga Taga-G66 7 kg, przelotki Fuji Alconite plus SIC na szczycie w secie KR, rękojeść dzielona, pianka Fuji, uchwyt Fuji ECS, nakręcany foregrip, wszystko utrzymane w tonacji czarno-czerwonej, co by ładnie sie komponowała z Tatulą HD CUSTOM. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Czerwono-czarny nigdy nie wychodzi z mody 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) Hubert. Jak wy toczycie (formujecie) te elementy rekojesci z pianki? Czym?Na jakiej maszynie? Przy jakich obrotach? Nigdy z pianki nic nie robiłem ale może kiedyś będę musiał i wiedza się przyda. Edytowane 5 Marca 2016 przez trout master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Hubert.Jak wy toczycie (formujecie) te elementy rekojesci z pianki? Czym?Na jakiej maszynie? Przy jakich obrotach? Nigdy z pianki nic nie robiłem ale może kiedyś będę musiał i wiedza się przyda. Ja toczę na tokarce na obrotach 3000, pianka to bardzo wdzięczny materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Ja do tej pory toczyła na wiertarce i raz bez problemu się dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 fajny kijek... ta Zośka jaki ma C.W.?Bardzo fajnie to wyszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 "Ja toczę na tokarce na obrotach 3000, pianka to bardzo wdzięczny materiał." Czyli wiertara i papierek ścierny.Napiszcie jaka ostateczna ziarnistość (gradacja) i już nie zawracam "gitary".Muszę kiedyś spróbować choć piankowe rękojeści mi się nie widzą. Ale różne z nich wstawki jak najbardziej. Dziękuję z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Persi Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 ile kosztuje taki kijek z-xoga uzbrojony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Jakiś czas temu trafił do renowacji kijek marki Mistrall, zasłużony w bojach dla jednego z forumowych kolegów, dlatego też postanowił dać mu nowe życie.Standardowo kijek został rozebrany do zera, oskrobany z lakieru i wyszlifowany. Rękojeść zbudowałem z korka aglomerowanego połączonego z korkogumą, uchwyt Fuji SKSS, inserty z woven carbonu, przelotki Fuji Alconite Y-L, SIC na szczycie. Powstała wędka to typowa szczupakówka, i mam nadzieje że po tuningu przyniesie właścicielowi kolejną życiówkę. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Kijek wyglada pięknie, nie mogę się doczekać aż do mnie przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Kolejna Zośka opuściła warsztat, tym razem grubszy kaliber 8kg.X-Zoga Taka-G60 8kg ubrana w piankę, uchwyt Fuji ECS oraz srebrne dodatki. Przelotki w klasycznym zestawie Fuji Alconite plus SIC na szczycie.Klasycznie bez ekstrawagancji, o blanku nie ma co pisać, świetna propozycja na wszelkie szczupakowe łowy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jak6b Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Czekam czekam cały dzień w pracy stałem w bramie cały w nerwach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Czekam czekam cały dzień w pracy stałem w bramie cały w nerwach No No kawał baby z tej Zośki Jak jutro przyjedzie to może przyjadę pomacać wieczorem, pełnoletnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 pełnoletnia a przyjedzie w piątek bo mnie dzisiaj kurier nawalil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Jakiś czas temu trafił do mnie blank CD Orka 802MH 2,45m długi, 20 lb mocy i cw 10-35 gram.Uzbrojony został w dzieloną rękojeść z pianki plus "gruba" korkoguma i wstawka z carbonu, uchwyt Fuji SKSS insert carbonowy, do tego Fuji Alconite KrH od 25h do 5kt, SIC na szczycie.Bardzo ciekawa propozycja na wędkę szczupakową w rozsądnej cenie. Mocny dolnik, ale nie sandaczowy kołek, duża obrotówka, wahadło i wobler, bez problemu, a i sporą gumę można fajnie poprowadzić. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 No No kawał baby z tej Zośki Jak jutro przyjedzie to może przyjadę pomacać wieczorem, pełnoletnia? Hubert, byłem dzisiaj u Kuby na oględzinach X-Zogi, kolejny raz na prawdę zacna robota - fajny kijek wyszedł....jeśli przy okazji najbliższego szwedzkiego wyjazdu uda się Kubie zaszczepić we mnie żyłkę castingowca to będziesz miał coś do ukręcenia... Pozdrawiam:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Hubert, byłem dzisiaj u Kuby na oględzinach X-Zogi, kolejny raz na prawdę zacna robota - fajny kijek wyszedł....jeśli przy okazji najbliższego szwedzkiego wyjazdu uda się Kubie zaszczepić we mnie żyłkę castingowca to będziesz miał coś do ukręcenia... Pozdrawiam:)Jak zawsze sie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Gruba Zośka na "Tłuste Mamuśki"Kolejna Zośka, tym razem grubszy kaliber czyli 10kg, dopalona "od tyłu" do 1,9m.Zosieńka ubrana została w komplet przelotek Fuji SIC, piankę Fuji, uchwyt Fuji ECS i biżuterie w postaci dekoracyjnych pierścionków, bez zbędnych ekstrawagancji. Edytowane 13 Marca 2016 przez Hubertus 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Kijek prosty, ale fajny. Duża różnica jest między pianką EVA, a pianką FUJI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Kijek prosty, ale fajny. Duża różnica jest między pianką EVA, a pianką FUJI?Fuji trzyma jakość, ze standardowa pianką zależy od dostawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Gruba Zośka,ładnie brzmi,i fajnie wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi