Hubertus Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Chciałem zaprezentować kolejny ukończony projekt, tym razem MHX SSP844 czyli E-Glass, w oryginale 2,13m, tutaj przycięty z góry i z dołu do 2m. Solidne 15lb w Dolniku i mocna szczytówka, pozwolą na komfortowe łowienie drewnem i żelazem, guma raczej na spokojnie. Wędka budowana była konkretnie pod wyciąganie kaczorów z zielska i myślę że spokojnie da sobie radę.Rękojeść dzielona, pianka plus korkoguma, uchwyt Fuji ECS, przelotki Fuji Alconite plus SIC na szczycie, z racji na mocne ugięcie blanku w spirali, omotki dobrane pod oczojebny kolor blanku, chociaż mnie osobiście bardzo się ten kolor podoba.Osobiście zastanawiam się nad budowa takiego kijka dla siebie pod szwedzkie kaczory. Edytowane 14 Marca 2016 przez Hubertus 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Przy szkiełku, żaden szczupak nie ma szans . Wygląda jak Lamiglas z S-glassu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Ciekawe to szkielko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bryzers Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Noo... czekam z niecierpliwością na przesyłkę i majówkę . Jak będzie łowił tak jak wygląda to rewelka. Jeszcze nie dziekuję. Hubert trzymaj moce produkcyjne na następny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Noo... czekam z niecierpliwością na przesyłkę i majówkę . Jak będzie łowił tak jak wygląda to rewelka. Jeszcze nie dziekuję. Hubert trzymaj moce produkcyjne na następny projekt.Spokojnie mocy przerobowych przybywa, a od kwietnia będzie ich bardzo dużo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Fajne szkiełko. Pod większą sztuką pewnie będzie super pracować.Tylko po co to wrzucasz - aby znowu coś zaczęło chodzić mi po głowie (szczególnie, że w tym roku udało się przetestować na zwierzętach - jak brzmi slogan reklamowy jednej z firm - muchówkę #4 szklaka; praca pod pstrągami 30-40 bardzo fajna - większe się nie uwiesiły). W końcu będę miał więcej wędek niż dni, które mogę roku przeznaczyć na ryby . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Tak tylko z ciekawosci, czy cos w moim temacie sie dzieje? Czy jest to szybka robotka, ktora zostawisz na koniec ? Tak jak ustalalismy nie spieszy mi sie, do Polski zjezdzam koncem kwietnia/poczatek maja, tylko widzac te piekne kije az chcialoby sie zobaczyc juz swoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Tak tylko z ciekawosci, czy cos w moim temacie sie dzieje? Czy jest to szybka robotka, ktora zostawisz na koniec ? Tak jak ustalalismy nie spieszy mi sie, do Polski zjezdzam koncem kwietnia/poczatek maja, tylko widzac te piekne kije az chcialoby sie zobaczyc juz swoj tak jak się umawialiśmy kijek będzie w terminie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 "Chciałem zaprezentować kolejny ukończony projekt, tym razem MHX SSP844 czyli E-Glass, w oryginale 2,13m, tutaj przycięty z góry i z dołu do 2m. Solidne 15lb w Dolniku i mocna szczytówka, pozwolą na komfortowe łowienie drewnem i żelazem, guma raczej na spokojnie. Wędka budowana była konkretnie pod wyciąganie kaczorów z zielska i myślę że spokojnie da sobie radę.Rękojeść dzielona, pianka plus korkoguma, uchwyt Fuji ECS, przelotki Fuji Alconite plus SIC na szczycie, z racji na mocne ugięcie blanku w spirali, omotki dobrane pod oczojebny kolor blanku, chociaż mnie osobiście bardzo się ten kolor podoba.Osobiście zastanawiam się nad budowa takiego kijka dla siebie pod szwedzkie kaczory"Śliczny!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszS Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Chciałem zaprezentować kolejny ukończony projektTym razem na warsztat trafiła 7 kilowa Zośka, kora pozwoliłem ubrac sobie w czerwono-czarne barwy.XZoga Taga-G66 7 kg, przelotki Fuji Alconite plus SIC na szczycie w secie KR, rękojeść dzielona, pianka Fuji, uchwyt Fuji ECS, nakręcany foregrip, wszystko utrzymane w tonacji czarno-czerwonej, co by ładnie sie komponowała z Tatulą HD CUSTOM.DSC_1622.JPGDSC_1626.JPGDSC_1627.JPGDSC_1628.JPGDSC_1620.JPGDSC_1618.JPGDSC_1621.JPGDla uzupełnienia wzorowej pracy Huberta mam fotki z zainstalowanym kołowrotkiem i Zośką oczywiście w roli głównej. Dziękuję za super wykonaną pracę. Polecam Hub Rods wszystkim którzy jeszcze nie skorzystali !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bryzers Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Spokojnie mocy przerobowych przybywa, a od kwietnia będzie ich bardzo dużo No coś wiem w temacie. Teraz rozwiniesz skrzydła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Kolejna okoniowa klasyka MHX S842-2Blank długości 2,13m 8 lb mocy i poprawnie opisane, dołem od 2 gram, góra 9 gram plus 2" kajtek, do tego kijek fajnie obsługuje woblery i blaszki.Wykonana prosto i funkcjonalnie, uchwyt Fuji SKSS, pianki Fuji, krótki Dolnik, przelotki Fuji Alconite w systemie KrH, plus SIC na szczycie, omotka klasyczna czarna bez żadnych dodatków. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Hubert 100 lat.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) Dołączam się do życzeń - zdrowia , pięknych kobiet , dużo pracy i pieniędzy a na deser moc wędkarskich przeżyć Edytowane 19 Marca 2016 przez Szymon82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Wszystkiego naj... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Również wszystkiego najlepszego Hubert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Również wszystkiego najlepszego i samych sukcesów na końcu kija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Setunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bryzers Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Ja też się dołączam i życzę sukcesów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Wszystkiego dobrego. Dużo zdrowia i radości z hobby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 A ja będę nieszablonowy, 123 lat Hubert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Zdrówka, kasy i dużo wolnego czasu życzę na wędkarskie wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi