M4TYY Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Po opisach wędek widzę, że za niedługo setka pęknie, chyba że już pękła a to jest tylko numerowanie wędek dla klientów Co do wędki to jak zawsze super wykonanie, bardzo spodobał mi się dolnik, ten korek jeednak coś sobie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 setka pękła już dawno temu...nie kazdy kijek ma sygnaturę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Tak se podglądam Twoje produkcje i już nie mogę się doczekać na mój patyczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 setka pękła już dawno temu...nie kazdy kijek ma sygnaturę Setka setką ... ja rozumiem że klient sobie życzy więc trzeba zrobić ale pod klienta, ale kiedy zrobisz coś naprawdę odlotowego bo to co widzę do tej pory to wersje bardzo ekonomiczne, coś takiego dla siebie że dech będzie zapierać ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 setka pękła już dawno temu...nie kazdy kijek ma sygnaturę Szacuneczek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Setka setką ... ja rozumiem że klient sobie życzy więc trzeba zrobić ale pod klienta, ale kiedy zrobisz coś naprawdę odlotowego bo to co widzę do tej pory to wersje bardzo ekonomiczne, coś takiego dla siebie że dech będzie zapierać ?jak czas znajdę....a póki co sam nie mam czym łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 setka pękła już dawno temu...nie kazdy kijek ma sygnaturę To po co sygnatura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 To po co sygnatura?wszystko wedle życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 czyli w sumie bez znaczenia jaki numer, klient nasz Pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 czyli w sumie bez znaczenia jaki numer, klient nasz Pan nie do końca, jeśli ktoś sobie życzy to nie robię sygnatury, a numeracja idzie cały czas do przoduzasada jest prosta, wedki bez sygnatury nie są prezentowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Nagroda dla łowcy najdłuższego Pstrąga, wędka zbudowana na blanku MHX S871-2.Okoniowa klasyka, 2,2 m długości, 2-6lb mocy i cw opisane 1-6 grama, realnie od 1 grama plus gumka, do 6 gram plus 5 cm kajtek, do tego mały woblerem i blaszka.Ten konkretny egzemplarz ubrany klasycznie, Fuji DPS Black ze skróconym gwintem, rękojeść dzielona, pianka EVA, przelotki PacificBay Minima, omotka czarna.Mam nadzieję że Pstrągi dopiszą. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halls Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Hubert następna na WOŚP jak szaleć to szaleć...p.s super inicjatywa to się chwali ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość keri Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Hubert, wędzisko piękne. Czekamy na "X Pstrągu Supraśli". Zabierz ze sobą trochę chrustu, zainteresowanie Twoimi wyrobami ogromne.Do zobaczenia 10 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Hubert, jak moje kijki? Konczysz juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Hubert, jak moje kijki? Konczysz juz? E tam najpierw robi moją armatę na sandacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 A jeszcze wczesniej moja kleniowa wykalaczke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) nie poganiajcie chłopakapójdzie coś nie tak i będzie. Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez sebek7575 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 A jeszcze wczesniej moja kleniowa wykalaczke E tam najpierw robi moją armatę na sandacze Bardzo śmieszne Panowie , bardzo śmieszne a ja nie mogę sie doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Jak kazdy ale wlasnie to jest w tym piekne - trzeba czekac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Hubert, jak moje kijki? Konczysz juz?Rękojeść do casta zrobiona, we wtorek powinienem mieć przelotki E tam najpierw robi moją armatę na sandacze do aramty to się blank kręci i wypieka w Krakowie A jeszcze wczesniej moja kleniowa wykalaczke Jak tylko TVS TK lub TJK dostanę, chyba że TS założymy nie poganiajcie chłopakapójdzie coś nie tak i będzie.Spokojna głowa Panowie, jutro zdaję telefon firmowy i lapka....czasu będzie dużooo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 @Hubertus - Fajny, bezpretensjonalny kijek. Zważ go proszę póki póki masz w domu, wstaw jakieś fotki z ugięciem pod różnymi obciążeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 @Hubertus - Fajny, bezpretensjonalny kijek. Zważ go proszę póki póki masz w domu, wstaw jakieś fotki z ugięciem pod różnymi obciążeniami Waga nie powala, wyszło 76 gram, a ugięcie wrzucę, zastosowałem dość ciekawy stożek, który testowałem na jesieni do UL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 76 gr to przyzwoity wynik, pamietasz ile ważył sam blank ? Napisz toche wiecej o tym stożku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Biorąc pod uwagę zwykły DPS, to wynik nie najgorszy, sam blank to jakieś 36 gram.A co do stożka to kiedyś w tego typu UL robiłem na PacBay Minima 16-8-5 M, później zrobiłem 16-7-4 M lub 4L M, a teraz robie na 16-7 M i 5V. Nic odkrywczego ale to zawsze troszkę lżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 A czy po skróceniu stożka nie dochodzi CI jedna przelotka wiecej w secie czasem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi