broch Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Witam, czy mógłby ktoś mi udostępnić nr telefonu do Hubertusa. Mam jakieś kłopoty z kontem, a musze się z nim skontaktować. Z góry dziękuję za pomoc.Ma swoją strone internetową.Tam zerknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Pochwal się jak to robisz (-cie). Jak w tokarce mozna zamontować stabilnie i osiowy piankę (miękka) i kto jest na tyle odważny aby trzymać przy takim czyms nożyk w ręce.na mandreli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Szczupak na lekko w Japońskim wydaniu, czyli Suzuki RXF 12LB 762, 2,28 m 8-16lb oraz cw. 5-18 g. Wędka ubrana w komplet Fuji Torizite, uchwyt Fuji TVS, rękojeść dzielona z mixa jasnego i ciemnego Tigera, całość dopełnia złota "biżuteria" oraz omotka na nici ProWrap Nylon 349 z tipetem gold, do kompletu firmowy pokrowiec.Blank szybki, szczytówka gaśnie momentalnie, i to co lubię to przynętę podbija szczytem, a pod rybą pokazuje piękne progresywne ugięcie.Ten konkretny egzemplarz zbudowany został z myślą o lekkim łowieniu szczupaków w płytkim zbiorniku zaporowym. Blank opisany bardzo poprawnie, dołem 5 gram plus kopyto 3" a górą 18 gram z 3" kopytkiem, nie boi się woblerów oraz żelaza. W tej kategorii klasa sama dla siebie. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Mistrzostwo, osobiście nie pasi mi złoto, ale w takim wykonaniu wygląda super.Gratuluję zdolności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASOTA1974 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Pierwsza klasa..Hubert Gratulacje...Super robota???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 mistrzostwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Hubert, zasiałeś we mnie niepokój tą ostatnią, swoją produkcją...Dobrze, że będę mógł ją dotknąć u Roberta.Jak zawsze wymiatasz.!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Klasa Hubert! ja od ponad roku patrze z zachwytem na moja wędkę od Huberta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Sandacz na lekko okoń, a w wolnej chwili pstrąg po Japońsku, czyli Suzuki RXF 8LB 702, 2,13 m 6-12lb oraz cw. 2,5-11 g. Wędka ubrana w komplet Fuji Torizite, uchwyt Fuji SKSS z insertem korkowym, rękojeść dzielona z mixa jasnego i ciemnego Tigera, całość dopełniają srebrne pierścionki oraz omotki w kolorze czarnym. Ten konkretny egzemplarz zbudowany został z myślą o lekkim łowieniu sandaczy oraz "normalnym" polowaniu na okonie. Polecam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Hubert, to SKSS16 czy 17? I ile mm dlugosci ma insert ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Hubert, to SKSS16 czy 17? I ile mm dlugosci ma insert ?Zbyszku to jest 17 a insert....36mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Pytam, bo bede robil wedke na SKSS16 odleglosc insertowa 34mm a za gwintem korek i takie ustawienie nie wpuszcza stopki kolowrotka za gwintem musi byc jeszcze mala wolna przetrzen, ale to rozwiaze niebawem. Dzieki Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Pytam, bo bede robil wedke na SKSS16 odleglosc insertowa 34mm a za gwintem korek i takie ustawienie nie wpuszcza stopki kolowrotka za gwintem musi byc jeszcze mala wolna przetrzen, ale to rozwiarze niebawem. Dzieki Hubert daj dłuższy insert, chyba 38mm wystarczy, nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Pytam, bo bede robil wedke na SKSS16 odleglosc insertowa 34mm a za gwintem korek i takie ustawienie nie wpuszcza stopki kolowrotka za gwintem musi byc jeszcze mala wolna przetrzen, ale to rozwiarze niebawem. Dzieki Hubert Sorki ,że się wcinam,ale temat przerabiałem niejednokrotnie i faktycznie jest to mały kłopot. Generalnie w SKSS 16 jest za krótki gwint . Są dwa wyjścia z tej sytuacji. Albo zrobić insert 41mm albo normalny 34mm i takie coś w korku poniżej gwintu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Czyli "cos" za gwintem musi miec nie mniej jak 7mm. Ta opcja bardziej mi odpowiada, bo SKSS16 bedzie pusty i 34mm wizualnie ladniej zamknie dokrecona stopke kolowrotka pokazujac oba WC.Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Też proponuje zrobić tak jak Rafał pokazał na fotce, robiłem tak i jest to zdecydowanie lepsze rozwiązanie niż dłuższy insert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Czyli "cos" za gwintem musi miec nie mniej jak 7mm. Ta opcja bardziej mi odpowiada, bo SKSS16 bedzie pusty i 34mm wizualnie ladniej zamknie dokrecona stopke kolowrotka pokazujac oba WC.Dzieki Jeżeli nie będzie insertu tylko "dziura" to jedyne rozsądne rozwiązanie. To coś powinno mieć 7mm długości i 17mm średnicy. Przy docelowym kołowrotku Shimano może mieć 2 mm mniej i wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Sorki ,że się wcinam,ale temat przerabiałem niejednokrotnie i faktycznie jest to mały kłopot. Generalnie w SKSS 16 jest za krótki gwint . Są dwa wyjścia z tej sytuacji. Albo zrobić insert 41mm albo normalny 34mm i takie coś w korku poniżej gwintu Przepraszać nie ma za co, a problem faktycznie wystepuje tylko przy SKSS16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 "Okoniowy Szerszeń" którego zadaniem będzie kąsanie "pasiaków" na Siemianówce.Wędka zbudowana na blanku FishinhArt SLF806-2N, czyli 2,4m, moc 2-6lb oraz cw. 1,5-12g. Do tego uchwyt Fuji KSKSS 16 , rękojeść dzielona z ciemnego Tigera w wersji minimalistycznej, pierścionek wykończeniowy black. Przelotki to komplet PacificBay minima plus Fuji SIC na szczycie, dla kontrastu omotka w kolorze żółty fluo z czarnym akcentem.Bardzo fajna propozycja dla łowców okoni, ciężar wyrzutowy opisany bardzo poprawnie, delikatna szczytówka bardzo fajnie pokazuje opad i pozwala na kontrolę nad gumką, woblerkiem i blaszką. Płynne progresywne ugięcie nie pozwala na spady, mocy jest dość do wyholowania ewentualnego zębatego lub mętnookiego przyłowu. Z powodzeniem można wybrać się na pstrąga, klenia lub jazia. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Hubert, a ten napis "pasiak", to żeby Krzysiek się nie pomylił pewnie... Wyposażasz moich przyjaciół w kapitalne kije.!!!Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Koniec wakacji, czas do pracy....Blank Made in Poland, czyli FishingArt Blaas SLF 9015-2N, czyli 2,75m 8-15lb i cw 6-28g.Wędka budowana z przeznaczeniem na wielkorzeczne łowy, cel nr 1 to boleń, opcjonalnie szczupak i sandacz. Zbrojenie klasyczne w przelotki Alps S6 w ramce Y-L, rękojeść dzielona z jasnego Tigera, nowy uchwyt FA XSS-DLN 16 z nakręcanym gripem i nakrętką kontrującą, całość utrzymana w ciemnej tonacji.Bardzo uniwersalne wędzisko, pozwalające na zastosowanie szerokiego wachlarza przynęt, od woblerów, przez żelazo po gumy. Szybka akcja, oraz progresywne ugięcie pozwalają na precyzyjne podanie przynęty, jej prezentację oraz udany hol. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Orientujesz się czy MHX S781 jest lakierowany? Dużo zyskam na skrobaniu?Miałeś w rękach blank FA 4lb, bo mnie kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zadzwon to pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Panowie tego Hubertusa to naprawdę pokręciło ,ukręcił mi kijaszka ( cast ) po jakim czasie coś mi zaczęło klikać na przelotkach ,zadzwoniłem ,pojechałem do miasta łodzi , stwierdził iż jest to błahostka jednak ( uciążliwa) , bez mrugnięcia oko zabrał kija , za tydzień do odbioru .Wielki Szacun dla Ciebie za podejście do sprawy . Jestem mega zadowolony aby więcej takich firm polecam . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Gość godny polecenia, mnie robi trzeciego kija. Dokładny, konkretny i chętny do udzielenia rady jeśli chodzi o wybór na czym kija poskładać i na jakich komponentach i najważniejsze ekstra kompan na wspólne wędkowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi