Flexx Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Co oznacza zawarte w opisie tego kija stwierdzenie, że szczytówka została zmodyfikowana? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilku82 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Witam Do Wilku 82 napisz coś o zachowaniu się w/w kija czy jest bardzo szczytowy czy dół się też odzywa ....ew z jakim kijem można by go porównać...... Pozdrawiam MaciejNo i ok stało się dzisiaj 7 godzin nad wodą. pierwsze 5 godzin nic potem 4 brania pięknie wyczuwalne wszystkie zacięte tylko jak napisałem wcześniej to nie jest kij na szczupaki do 70 cm i wszystkie poniżej spadły mi po siłowym holu przy brzegu no i dobrze . Pewnie jest to wina haków bez zadziorów albo braku umiejętności . Za to pod rybką 80 cm w super kondycji wędka zachowała się wzorowo. Ugięcie tak do połowy i pełna kontrola nad rybą. Przynęta SG cannibal 10 cm na 15g główce i po dwóch minutach z hakiem rybka na brzegu. Teraz czekam na te większe ps. chyba będę zamawiał troszkę lżejszą wędkę na podobnym blanku pod jeziorowe łowienie gdyż zakup łódki tuż tuż a sezon u mnie aż do marca Petri Heil!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Kraag SKXF 805-2Nwięcej nahttp://hubrods.pl/FA_KRAAG_SKXF_805-2N 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinc Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Może jak szczęśliwy nabywca Kraag'a z Delfinem ochłonie z wrażenia, pochwaliłby się opisem jego możliwości (szczególnie w dolnym zakresie c.w.) i fotkami ugięcia. Jestem bardzo ciekawy co wyszło, bo myślę o tym blanku w tej długości kwestia tylko czy decyzji pomiędzy 16 a 10 lb mocy. No i najważniejsze stało się to co zamarzyło mi się przy okazji wątku o Delfinie. W jednym kiju spotkało się doświadczenie i Pasja trzech polskich Rzemieślników/Pasjonatów - wytwórcy blanku, uchwytu i Hubertusa który jak zwykle ze smakiem to złożył w pewnie bardzo funkcjonalną całość. Przyłączam się o pytanie o modyfikację szczytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 No nie wiem czy ta trójka byłaby zachwycona takim zestawieniem trzeba by spytać a potem pisać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Co oznacza zawarte w opisie tego kija stwierdzenie, że szczytówka została zmodyfikowana?Też mnie to zainteresowało. blank po "modyfikacji" byłby dla mnie idealny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinc Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 No wstydzić się raczej nie mają czego , pisownia poszczególnych wyrazów z wielkiej litery celowa. Z rozmowy z Krzysztofem Zielinskim wiem, że zna Delfina i też pomagał w jego powstaniu, a z kolei w realizacjach pracowni Hubrods blanki z F. A. stanowią znaczny (jeżeli nie główny) odsetek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Co do modyfikacji to nic odkrywczego. Najzwyczajniej poprosiłem o blank z niezmienionym dolnikiem i odchudzoną szczytowka. Do tego zbrojenie w deltę i Delfina pozwala wyciągnąć dużo więcej z blanki.Po takim zabiegu i w takim zbrojeniu działa zgodnie z opisem 6-30g plus kopyto 3". Chociaż rzuca już 4g plus 3cm pizdryk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawmen5 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Witam serdecznie. Mam pytanie do kolegi Hubertusa odnośnie wędki na blanku phenix M1 Sp722L. Czy nadaje się na sandacza na lekko z przyłowem okonia. Czy można go porównać np. z kraagiem o podobnej mocy , chodzi mi o czucie w ręku i szybkość? Zapytanie złożyłem też skalkowi ale na razie brak odpowiedzi .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Klasyczna uncjówka na Batsonie DSS1025więcej nahttp://hubrods.pl/BATSON_DSS_1025 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 jakoś tak "staro" wygląda.....może to przez ten korek...... czy to złudzenie apteczne na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 fore tez jakby ciachnięty brzeszczotem, chyba ze to taki nowy trend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 jakoś tak "staro" wygląda.....może to przez ten korek...... czy to złudzenie apteczne na zdjęciu? Korek bez szpachlowania ma swój urok, nie zawsze istnieje konieczność tuszowania uroku natury.Mnie osobiście bardziej przypada do gustu taka forma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 nie o tuszowanie natury mi się akurat rozchodziło ale o jakieś takie wrażenie.....może to wina przesilenia środka tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Surowo to wygląda, jak to mówią klient nasz pan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Całość to efekt zamierzony, user tak chciał, wygląd miał być w takim własnie styluRękojeść konsultowana i akceptowana osobiście przez użytkownika.Nasz klient... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Dzięki Hubert jest taki jak chciałem. Oldschoolowy wygląd. Razem ze Slammerem będzie się fajnie komponować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kontemplator Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Piękny, klasyczny kij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Oldschoolowy nie znaczy wcale "od siekierki " a ten dolnik trochę wygląda jak od siekierki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Taki mam gust, przepraszam. :/ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Batson XP845, fajna szczupakówkawięcej nahttp://hubrods.pl/BATSON_XP845 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Hubert, dobrze widze, ze przed szczytowa jest LV?Jaki dales zestaw przelotek na tego XP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Fajny ten dolnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włóczykij88 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Jak zrobiłeś taki dolnik, uchylisz rąbka tajemnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Jak zrobiłeś taki dolnik, uchylisz rąbka tajemnicy?Widać to gołym okiem jak zrobiony jest dolnik i zapewniam cię że nie ma tu żadnych tajemnic tajemnicze to są te Vki na szczycie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi