Skocz do zawartości

Hubertusa pokręciło...

Hubertus

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawia mnie Hubert dlaczego numerujesz poszczególne kije ? Czy to jakaś limitowana seria ,bo jak tylko oznaczanie zrobionych sztuk to trochę bez sensu , no chyba że dla Finansowego jakieś statystyki robisz aby się nie pomylić .Trochę dziwi bo czy to model #30 czy #170 to i tak są bardzo podobne i nie ma to takiego znaczenia :)

sorry ale nie rozumiem i chyba nie dam się przekonać do doklejania czegokolwiek do SKSS jako foregrip.... kiedy jeszcze insert - no może...może.....to doklejenie czegoś zupełnie od czapy nie zgrywającego się w jedną całość przeczy założeniom jakie przyświecały twórcom tego rozwiązania....

Numeruje ze względu na swoją działalność, wędki ma skatalogowane według numeru, podobnie wystawiam gwarancje imienne i pod konkretny kijek.

Co do foregripu to jestem podobnego zdania i zarówno w SKSS, TVS jak i uchwytach Sea Guide nie widzę potrzeby instalowania foregripu, ale klient nasz pan.

A ja tam tez lubie miec wedki ponumerowane :) I tez mam skatalogowane wedlug numeru.

Co do fore w skss czy tvs, to da sie zrobic fajne. Sam w paru robilem, sam mam wedki z takim fore. 

W skss trzeba tylko uchwyt podciac z przodu.

Najlepsze fore przy skss mozna zobaczyc w watku u Ark70, wszystko zgrane idealnie :) 

A ja tam tez lubie miec wedki ponumerowane :) I tez mam skatalogowane wedlug numeru.

Co do fore w skss czy tvs, to da sie zrobic fajne. Sam w paru robilem, sam mam wedki z takim fore. 

W skss trzeba tylko uchwyt podciac z przodu.

Najlepsze fore przy skss mozna zobaczyc w watku u Ark70, wszystko zgrane idealnie :)

zgadzam się co do fore...ale sam nie lubię, i wolę bez

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

FishingArt, jak wypadają te blanki na tle konkurencji ,renomowanych firm.

Blanki FishingArt są na tyle dobre że w żaden sposób nie odstają od "renomowanej" konkurencji

Jest dużo modeli i każdy znajdzie w tej ofercie odpowiedni blank pod swoje potrzeby, w razie pytań proszę o telefon 668453131

• Like 2

Cześć Hubert,

Bardzo fajny projekt. Gratuluję. Mam pytanie techniczno-użytkowe. Czy przy blankach głęboko pracujących nie masz problemów z pękającym lakierem przy pierścieniach w uchwytach z serii SK2 (od strony foregripu, gdzie zaczyna się omotka)?

Pozdr.

Cześć Hubert,

Bardzo fajny projekt. Gratuluję. Mam pytanie techniczno-użytkowe. Czy przy blankach głęboko pracujących nie masz problemów z pękającym lakierem przy pierścieniach w uchwytach z serii SK2 (od strony foregripu, gdzie zaczyna się omotka)?

Pozdr.

Dzięki, co do powyższego to taki problem mnie sie nie zdarzył.

@Yglo ma rację Hubert ,bo na tym czarnym tle gubią się szczegóły i każdy projekt wygląda podobnie .Może spróbuj na jaśniejszym tle fotografować to z pewnością uzyskasz lepszy efekt, bo to co teraz prezentujesz to koszmar .Mam na myśli kompozycję fotograficzną  a nie oceniam twoich wędek, zresztą nie za bardzo jest co oceniać bo z tego czarnego tła niewiele widać .Widziałem piękne foty wędek na czarnym tle ,ale to były profesjonalne kompozycje do katalogów .Niestety zarówno tobie jak i mnie do osiągnięcia takiego poziomu jest bardzo daleko. :)