tompal78 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 ładniutki jak zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zastanawia mnie Hubert dlaczego numerujesz poszczególne kije ? Czy to jakaś limitowana seria ,bo jak tylko oznaczanie zrobionych sztuk to trochę bez sensu , no chyba że dla Finansowego jakieś statystyki robisz aby się nie pomylić .Trochę dziwi bo czy to model #30 czy #170 to i tak są bardzo podobne i nie ma to takiego znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 sorry ale nie rozumiem i chyba nie dam się przekonać do doklejania czegokolwiek do SKSS jako foregrip.... kiedy jeszcze insert - no może...może.....to doklejenie czegoś zupełnie od czapy nie zgrywającego się w jedną całość przeczy założeniom jakie przyświecały twórcom tego rozwiązania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Numeruje ze względu na swoją działalność, wędki ma skatalogowane według numeru, podobnie wystawiam gwarancje imienne i pod konkretny kijek. Co do foregripu to jestem podobnego zdania i zarówno w SKSS, TVS jak i uchwytach Sea Guide nie widzę potrzeby instalowania foregripu, ale klient nasz pan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 A ja tam tez lubie miec wedki ponumerowane I tez mam skatalogowane wedlug numeru. Co do fore w skss czy tvs, to da sie zrobic fajne. Sam w paru robilem, sam mam wedki z takim fore. W skss trzeba tylko uchwyt podciac z przodu.Najlepsze fore przy skss mozna zobaczyc w watku u Ark70, wszystko zgrane idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 A ja tam tez lubie miec wedki ponumerowane I tez mam skatalogowane wedlug numeru. Co do fore w skss czy tvs, to da sie zrobic fajne. Sam w paru robilem, sam mam wedki z takim fore. W skss trzeba tylko uchwyt podciac z przodu.Najlepsze fore przy skss mozna zobaczyc w watku u Ark70, wszystko zgrane idealnie zgadzam się co do fore...ale sam nie lubię, i wolę bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Cd Blue Rapidwięcej nahttp://hubrods.pl/CD_Blue_Rapid_CDBR-832MH 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Kraag SKXF 7016-1Nwięcej nahttp://hubrods.pl/Kraag_SKXF_7016-1N 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 MHX MB842-2więcej nahttp://hubrods.pl/MHX_MB842-2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Śliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Hers II Nano SLR 7612-2Nwięcej nahttp://hubrods.pl/Hers_II_NANO_SLR7612-2N 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 FishingArt, jak wypadają te blanki na tle konkurencji ,renomowanych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 FishingArt, jak wypadają te blanki na tle konkurencji ,renomowanych firm.Blanki FishingArt są na tyle dobre że w żaden sposób nie odstają od "renomowanej" konkurencjiJest dużo modeli i każdy znajdzie w tej ofercie odpowiedni blank pod swoje potrzeby, w razie pytań proszę o telefon 668453131 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Kraag SKXF 667-1Nwięcej nahttp://hubrods.pl/Kraag_SKXF_667-1N 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 MHX L905-2więcej nahttp://hubrods.pl/MHX_L905-2_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Hubert,jakos tak widac wedke (Twoje wedki) i nie widac... Chyba ten czarny pokrowiec zabiera, gasi szczegoly. Pokaz wiecej na jasnym tle: uchwyt, przelotki, opisy... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Xzoga Taka G66 2kgwięcej nahttp://hubrods.pl/XZoga_Taka_G-66_2kg 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Super projekcik ,korek jest mega ,według opisu mocy pod dostatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Okoniowy MHX S781-2więcej nahttp://hubrods.pl/Okoniowka_MHX_S781-2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Cześć Hubert,Bardzo fajny projekt. Gratuluję. Mam pytanie techniczno-użytkowe. Czy przy blankach głęboko pracujących nie masz problemów z pękającym lakierem przy pierścieniach w uchwytach z serii SK2 (od strony foregripu, gdzie zaczyna się omotka)?Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Cześć Hubert,Bardzo fajny projekt. Gratuluję. Mam pytanie techniczno-użytkowe. Czy przy blankach głęboko pracujących nie masz problemów z pękającym lakierem przy pierścieniach w uchwytach z serii SK2 (od strony foregripu, gdzie zaczyna się omotka)?Pozdr.Dzięki, co do powyższego to taki problem mnie sie nie zdarzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Czasem lakier pęka jeśli użyje się high jeśli użyjesz wersji lite jest bardziej elastyczna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 @Yglo ma rację Hubert ,bo na tym czarnym tle gubią się szczegóły i każdy projekt wygląda podobnie .Może spróbuj na jaśniejszym tle fotografować to z pewnością uzyskasz lepszy efekt, bo to co teraz prezentujesz to koszmar .Mam na myśli kompozycję fotograficzną a nie oceniam twoich wędek, zresztą nie za bardzo jest co oceniać bo z tego czarnego tła niewiele widać .Widziałem piękne foty wędek na czarnym tle ,ale to były profesjonalne kompozycje do katalogów .Niestety zarówno tobie jak i mnie do osiągnięcia takiego poziomu jest bardzo daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Logo pracowni nie musi bić po oczach na każdej focie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi