yglo Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 A przeciez masz Hubercie w watku perelki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 ok panowie, dzięki za krytykębędziem kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Grunt że na żywo wyglądają jak powinny... Nie każdy z nas jest fascynatem-fotografem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 MHX M784więcej nahttp://hubrods.pl/MHX_MB784_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 I jeszcze tylko dzienne swiatlo i bedzie git 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Xzoga Taka G66 7kgwięcej nahttp://hubrods.pl/XZoga_Taka_G66_7kg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Chodzi Mi po głowie wędka na jerki na tym blanku lub na blanku Taka 8 kg ,jeszcze jest opcja uzbrojenia pod jerki Phenixa M1 odpowiednio przyciętego .I tak nie wiem co będzie najlepszą opcją.Jerki których używam to od 7 Slidera lecz częściej 10 ,po 80 /90 gr . A wędeczka kosa ,widziałbym ją w swoim arsenale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Jeżeli do 80 g to śmiało polecam. Zośkę 7kg.Ósemka to już kawał kija i Slidera 7 będzie ciężko załadować. Mam 7 i testowałem 8-kę i powiem tak: nie zamienilbym się ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Właśnie wszyscy zgodnie piszą że Xzoga 7kg ,i pewnie tak będzie .Najczęściej będę stosował przynęty o wadze od 30 do 60gr ,sporadycznie do 90. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Właśnie wszyscy zgodnie piszą że Xzoga 7kg ,i pewnie tak będzie .Najczęściej będę stosował przynęty o wadze od 30 do 60gr ,sporadycznie do 90.To gramatura idealna pod siódemkę Powiem jeszcze że nawet jedna ryba mi z niej nie spadła, nawet szczupaczki po 45cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregston82 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Xzoga na żywo robi wrażenie, zdjęcia niczego nie oddają. Bardzo dziękuję @Hubertus [emoji3] Z niecierpliwością czekam na wiosnę a na razie nie mogę się napatrzeć, mega wykonanie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Batson ISP 842Fwięcej nahttp://hubrods.pl/Batson_ISP842F 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bryzers Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 No cóż, trzeba poczekać aż lody puszczą . Dzięki Hubert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bryzers Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) No i jeszcze Matagi. Edytowane 7 Lutego 2017 przez Bryzers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Jest i Matagiwięcej nahttp://hubrods.pl/Matagi_TR76_Super_Shore_L 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Kraag SKXF 7016-1Nwięcej nahttp://hubrods.pl/FA_Kraag_SKXF_7016-1N 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Matagi Super Shore L ,blank z serii tych ''będziesz Pan zadowolony'' świetny badyl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Witam jaka wielkość setu przelotek w tym SS L , nie widzę na zdjęciach więc pytanko czy wzmocnienie części męskiej w okolicy złącza symetrycznie omotką taką jak na górnej części będzie akceptowalne dla pracy blanku ..? Jak oceniasz wykończenie fabryczne w/w ..? pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Przelotki to set od 20H do 4,5KTOmotka na dolniku przy złączu jak najbardziej ok, w tym przypadku też tak robiłem, ze względu na walory estetyczne, na pracę blanku nie ma to wiekszego wpływu.Wykończenie fabryczne jak to Matagi, wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bryzers Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 No przekonałeś mnie do tego kraaga w jednym kawałku i delty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Jest mały problem z Twoja strona wyświetlaną na smartfonach (przynajmniej u mnie). Ucina 1/3 strony i nie idzie tego wyrównać, wycentrować ani przesunąć, zeby przeczytać w calosci opis... Edytowane 10 Lutego 2017 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Jest mały problem z Twoja strona wyświetlaną na smartfonach (przynajmniej u mnie). Ucina 1/3 strony i nie idzie tego wyrównać, wycentrować ani przesunąć, zeby przeczytać w calosci opis... IMG_4226.PNGU mnie jest podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 U mnie jest podobnieU mnie również . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Jest mały problem z Twoja strona wyświetlaną na smartfonach (przynajmniej u mnie).Ucina 1/3 strony i nie idzie tego wyrównać, wycentrować ani przesunąć, zeby przeczytać w calosci opis... IMG_4226.PNGPracuję nad tym, webmaster ze mnie jak z koziej du... rakietnica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Kraag SKXF 665-2Nwięcej nahttp://hubrods.pl/Kraag_SKXF_665-2N 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi