malcz Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Kuba a co zamówiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Dla kuby robię tuning fabrycznego, ale zacnego kijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Dzisiaj odebrałem zamawianego przez Brata MHX-a 903....dla "Wojtka", #14 - dobra robota Hubertus, widać że się rozkręcasz. Kijek cacuszko. Na wiosnę będę chciał zrobić coś pod Klenia to się zgłoszę ponownie:) Pozdrawiam,malcz Marcin, "Nie idzcie tą drogą", wędki na zamówienie to bagno niesamowite . Ja wdepnąłem w nie jakiś czas temu i nie widzę wyjścia z tej sytuacji. Co zima to nowe pomysły i mętlik w głowie. Fajna choroba ale kosztowna. @Hubertus, sorry za Edytowane 20 Grudnia 2014 przez pawello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) "Nie idzcie tą drogą", wędki na zamówienie to bagno niesamowite . Ja wdepnąłem w nie jakiś czas temu i nie widzę wyjścia z tej sytuacji. Podobnie jak większość odwiedzających te działy, jesteśmy uzależnieni .Co do wędek Hubertusa - fajnie , ładnie - niema lipy. Edytowane 20 Grudnia 2014 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Fajne projekty i widac ze kolega zarazil sie na maxa Rodbuildingiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaNerra Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Spoko, Hubert czekam z niecierpliwością Co najlepsze Hubert ma 100 % wolnej ręki przy przeróbce, więc pełne zaskoczenie Na 100 % się pochwalę co zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Spoko, Hubert czekam z niecierpliwością Co najlepsze Hubert ma 100 % wolnej ręki przy przeróbce, więc pełne zaskoczenie Na 100 % się pochwalę co zrobił Najpierw ja się pochwalę na szczęście mam trochę wolnego to mogę trochę zaległych projektów pogonić Edytowane 21 Grudnia 2014 przez Hubertus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaNerra Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 13 stycznia będę w Łodzi, chętnie odbiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 to jestesmy umówieni, nie bede sie musial z kurierem bujać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaNerra Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Superos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jak6b Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Mistrzostwo świata i pobliskich galaktyk Skoro już zostałem wywołany do tablicy...Tym razem sandaczowa klasyka, wędka zbudowana na popingowym blanku MHX P903-2 długość 7'6" moc 12 funtów i cw 1/4-1/2 uncji, ciężar wyrzutowy jak zawsze z czapy, realnie wędka pozwala na operowanie gumami typu kopyto 3" na główkach od 9 do 25 gram.Zgodnie z życzeniem odległość od stopki do końca rękojeści 31cm, uchwyt Fuji VSS 17, połączony z nakręcanym foregripem Fuji KSKSS, rękojeść wykończona burntem oraz subtelnymi pierścionkami.Wędka ubrana w Fuji Alconite w systemie KR od 20H do 4,5 kt plus SIC LGST na szczycie.Omotki czarne, nici ProWrap,lakier ThreadMaster.Bez fajerwerków, ale tak miało byćwojtek 025.jpgwojtek 012.jpgwojtek 004.jpgwojtek 014.jpgwojtek 006.jpgwojtek 007.jpgwojtek 013.jpgwojtek 009.jpgwojtek 010.jpg Mistrzostwo świata i pobliskich galaktykwczoraj siedzieliśmy z piwkiem i oglądaliśmy na wszystkie możliwe strony tą wędeczkęi absolutnie przezajebiście to wyszło a nakręcany od góry uchwyt wyszedł dokładnie jak to sobie wyobrażałemteraz po obejrzeniu swobodnie mogę powiedzieć :DZIĘKI DOSKONAŁA ROBOTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Mistrzostwo świata i pobliskich galaktyk Mistrzostwo świata i pobliskich galaktykwczoraj siedzieliśmy z piwkiem i oglądaliśmy na wszystkie możliwe strony tą wędeczkęi absolutnie przezajebiście to wyszło a nakręcany od góry uchwyt wyszedł dokładnie jak to sobie wyobrażałemteraz po obejrzeniu swobodnie mogę powiedzieć :DZIĘKI DOSKONAŁA ROBOTADzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Wszystkiego najlepszego w Nowym 2015 Roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 oj coraz ładniejsze Ci Kijki wychodzą bede u Ciebie jak tylko obiecany kijek dla Ciebie dojdziebedziemy przerabiac kij na dzieloną rekojeśc ze standaredowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaNerra Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Hubert, i jak tam mój kijek Wstaw jakieś fotki, bo już się doczekać nie mogę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Dzisiaj sesja takze fotk beda, a 13 sie widzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Hubertus co z tymi fotkami z przebudowanym beastmasterem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Na prośbę kolegi z forum, podjąłem się gruntownej przeróbki, jednego z fajniejszych seryjnych kijków jakie wyprodukowano, Shimano Beastmaster 2,7 m 10-30g z pierwszego wypustu. Oryginalnie wędka uzbrojona tradycyjnie i ciężko, długa rękojeść oraz pancerna powłoka lakiernicza. Wędka została całkowicie obrana z lakieru, przelotek i rekojeści, blank został przeszlifowany papierem sciernym do gradacji 2200, a na koniec przepolerowany pasta polerską, po tej operacji blank wyraźnie ożył.Kijek uzbroiłem w przelotki Fuji Alconite od 25Y do 5L oraz SIC na szczycie, uchwyt Fuji DPS, oraz rękojeśc z Burnta, omotki ciemny brąz ze srebrnym tipetem.Mam nadzieję że wędka w nowej odsłonie spodoba się właścicielowi, poniżej kilka fotek. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosqito Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Fajnie Ci to wyszło, nie moge sie doczekasz mojego TD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 ...i kolejna przeróbka, tym razem pod nóż poszedł stary poczciwy kijek Robinson Quicspinn, przebudowa wykonana budżetowo. Blank oskórowany i przeszlifowany, ubrany w przelotki Fuji Alconite z odzysku w zestawie od 30Y do 6L, uchwyt DPS Black i rękojeść w piance, wykończenie na czarno, bez fajerwerków.Po przeróbce powstała bardzo fajna wędka pod woblery i żelazo, z przeznaczeniem na wszystko co zamieszkuje wielkorzeczne rewiry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 ...i co by nie było że się opier... taki szybki projekcikMHX ST1141-2 , jaziowo kleniowa klasyka, pod najmniejsze wabiki, uzbrojony w komplet przelotek PbMinima TiCh od 20M do 4V, rękojeść pełna z korka plus wstawki z copano, uchwyt DPS Black. Omotki czarne, delikatny windingcheck i to na tyle, bez fajerwerków... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaNerra Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Mój BM już mi się podoba Oby do wtorku i odbioru Zobaczymy jak teraz w ręku leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Na prośbę kolegi z forum, podjąłem się gruntownej przeróbki, jednego z fajniejszych seryjnych kijków jakie wyprodukowano, Shimano Beastmaster 2,7 m 10-30g z pierwszego wypustu. Oryginalnie wędka uzbrojona tradycyjnie i ciężko, długa rękojeść oraz pancerna powłoka lakiernicza. Wędka została całkowicie obrana z lakieru, przelotek i rekojeści, blank został przeszlifowany papierem sciernym do gradacji 2200, a na koniec przepolerowany pasta polerską, po tej operacji blank wyraźnie ożył.Kijek uzbroiłem w przelotki Fuji Alconite od 25Y do 5L oraz SIC na szczycie, uchwyt Fuji DPS, oraz rękojeśc z Burnta, omotki ciemny brąz ze srebrnym tipetem.Mam nadzieję że wędka w nowej odsłonie spodoba się właścicielowi, poniżej kilka fotek.master 035.jpgmaster 036.jpgmaster 038.jpgmaster 040.jpgmaster 034.jpgmaster 014.jpgmaster 006.jpgmaster 032.jpgmaster 001.jpgBardzo fajnie wyszło. Ciekawi mnie ta różnica z lakierem a bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Huberus czy przycinasz dpsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Huberus czy przycinasz dpsy?Tu akurat nie przycinałem, ale zdarzało sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi