gryzon Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Panowie mam pytanie mam na struganych parę woblerów czy da się mniej więcej powiedzieć ile trza ołowiu wsadzić w woblera o długości od 5 do 8cm i boleniówki ok 10cm z lipy? co do boleniówki to gdzie wsadzić obciążenie? czy zostaje mi testowanie każdego z osobna?pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Wysil sie i... przeszukaj zasoby forum a znajdziesz odpowiedzi na zadane pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Tu na pewno coś znajdziesz. http://jerkbait.pl/topic/32425-lurebuilding-linki-do-wa%C5%BCnych-w%C4%85tk%C3%B3w/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Tak żeby sie czegoś nauczyć i zrozumieć zostaje ci właśnie testowanie każdego z osobna z różnymi obciążeniami i sterami i dużo czytania Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzon Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 dziękuje za podpowiedzi. tematy czytałem ale tylko w jednym w miarę coś konkretu było myślałem że może jakoś wartość na początek ale trudno każdy będzie z osobna testowany mam nadziej że coś z tego wyjdzie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Poszukaj wątku kolegi Stachu442. Jest w nim fajnie opisane dociążanie boleniówek.Z pozdrowieniami.Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszche Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Od schematów obciążenia woblerów na bolenie w sieci aż gęsto. Spróbuj znaleźć prawidłowy rozkład obciążenia w woblerze na sandacza To dopiero wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi