Kanon123 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Witam chciałbym przedstawić moje skromne prace . Wszystkie wykonane z lipyKonkursowy pływak żółtobrzeżek i małe 2,5 cm wobki kleniowe z jajem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Witam, widzę, że kolejny "jajcarz" pojawił się na forum Woblery bardzo fajne i lipowe a lipa ma moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Takie robaszki Przypłaszczek granatek i rochatyniec nosorożec , a jeśli chodzi o wobki z jajem to bardzo przyjemnie się je robi 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Ten nosorożec fajny, reszta też ok :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Robale klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Fajniutkie te robale jaka jest ich waga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 waga to ok. 1,5 g do 1,9g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Fajne robaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Fajowe żuki. Sam czasem zrobię robaczka, ale tak się zastanawiam, jak ryby go widzą? Ciekawe czy warstwa górna ma znaczenie, czy widzą jedynie spód i ewentualne nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Moim zdaniem góra jest tylko dla wędkarza.Jestem pewny ,że jak bym pomalował tylko dół to wobler łowił by tak samo skutecznie jak ten z pomalowaną góra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Rochatyniec wygląda, jakby miał zaraz dać dyla z blatu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Fajne robactwo, szczególnie ten jegomość z rogami. Udana sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Bardzo dziękuje za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Rochatyniec swym niecodziennym wyglądem trochę przyćmił Przypłaszczka granatka. Moim zdaniem niesłusznie. Oba woblerki wyjątkowe i oba zasługują na wnikliwe przyjrzenie się. Przypłaszczek ma rewelacyjnie zrobione odnóża. Miło oglądać taką dbałość o detale.Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Witaj wśród strugaczy, bardzo ciekawe przynęty.Mam prośbę napisz coś o sobie, jak długo robisz przynęty, pod jakie łowiska i fajnie będzie oglądać dalsze twoje dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 A więc mam na imię Kamil, woblery strugam od ok. 2 lat głównie pod Wisłę . Moją ulubioną rybą jest kleń, łowie go na przelewach i rafach tak więc większość wabików robię właśnie na nie, ale oprucz kleni na woblerki lubie też łowić okonię, szczupaki, nocne sandacze ,bolenie i jaśki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Jeszcze jedna warstwa lakieru i woblery gotowe tym razem partyjka 10 szt 4 cm . Zdjęcie 1 okonka przed lakierowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Moim zdaniem góra jest tylko dla wędkarza.Jestem pewny ,że jak bym pomalował tylko dół to wobler łowił by tak samo skutecznie jak ten z pomalowaną góra Idę o zakład że jakby w ogóle nie był pomalowany to łowiłby tak samo co nie zmienia faktu że sam wybrzydzam w kolorkach, a jak trzeba jakieś gumy wybrać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Dzisiaj 4 warstwa lakieru wyschła . 10 woblerów po 3 z każdego koloru i małe mikruski 2 cm Pozdrawiam i zapraszam do komentowania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Fajne te małe bączki Tak trzymaj kolego, trochę chęci i można mieć przynętę jaką się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Fajne te małe bączki Tak trzymaj kolego, trochę chęci i można mieć przynętę jaką się chce Popieram kolegę . I dziękuje za miłe słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Zna ktoś może jakiś fajny materiał na nóżki do robactwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 "Włosy" (wypadło mi z głowy odpowiednie słowo) z miotły takiej zwykłej co to się nią w kuchni zamiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Były czasy, że takie cienkie,czarne gumki ze skarpetek wyciągałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 "Włosy" (wypadło mi z głowy odpowiednie słowo) z miotły Włosy z miotły są troszkę za cienkie. Mi potrzeba takich do 1mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi