Kanon123 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Farbki doszły, NO TO ZACZYNAMY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Pomalowany swimbait był już nawet wczoraj w wodzie i pracuje fajnie jak typowy swimbait Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Kurcze, super się prezentuje! oby tak dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Dzięki, a tym czasem taka płoteczka powstaje, ma już wyciętą łuskę i większość detali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Krąpiki polakierowane a jeden to raczej taki złoty karaś. Pomalowałem też płoteczkę jeszcze dzisiaj idzie w lakier . Wczoraj wybrałem się też na pobliskie jeziorko w poszukiwaniu okoni. Powiem szczerze że miałem wielkiego pecha . Na ok. 8 zanotowanych brań 5 rybek było już na haku po chwilowym holu rybki spinały się. Z czego jeden był naprawdę spory ale niestety wpłynął mi w krzaki. Jedynie mojemu towarzyszowi udało się wyjąć jednego szczupaczka . Ogólnie wyprawa przyjemna , wszystkie okonki brały na woblerki . Udało mi się spotkać też dawnego kolegę " pływaka żółtobrzeżka " Pływak od dołu :I od góry: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Jak masz sprzęt i czas nakręć pracę tych swimbaitów bo chętnie bym popatrzył jak robią w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Jak tylko skończę płotkę to nakrecę jakiś filmik z pracą swimbaitów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Jak wczoraj miałem pecha tak dzisiaj szczęście . Udało się nad jeziorkiem wyciągnąć 2 szczupaczki jeden pistolecik a drugi na wymiar, 50 cm . Wszystkie rybki złowione na 4cm okonka . Wypadzik uważam za udany Szczupaczek 50 cm Regulamin wstawiania zdjęć ! Nauczcie się czytać .http://jerkbait.pl/topic/3700-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 (edytowane) Małe bolenióweczki prawie skończone jeszcze tylko stery i finish. Jest po 2 z każdego koloru jak tylko dostanę rangę "twórca" to trafią na giełdę . ten bardziej kleniowo-jaziowo-okoniowyJeszcze taki maluszek Edytowane 1 Czerwca 2014 przez Kanon123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Płoteczka skończona ! Wszystkie segmenty połączone i mam nadzieje ,że za tydzień uda mi się ją przetestować i przy okazji nakręcić jakiś filmik z pracą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Fajnie wyszła z tym filmikiem to dobry pomysł, ciekaw jestem jak pracują te Twoje swimbaity 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Maluszek pomalowany, zaraz lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Woblerki fajne Jedna nała rada ode mnie. Nie wiem jakiego podkładu używasz, mi to wygląda na akryl. Proponuje Ci żebyś zmienił na nitro i dał trochę więcej warstw, zakryją one Ci nierówności a skrzela i pyszczek fajnie uwypuklą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Tak to akryl, ten woblerek to próba zlikwidowania tych mikro nierówności (przed białą farbą dałem lakier ) , trochę się udało ale efekt i tak nie jest taki jak bym chciał . Chyba zrobię tak jak mówisz i zmienię podkład. Akryl ma to do siebie że schnie parę godzinek i nic po tym nie trzeba polerować (trochę idę na łatwizne ) tylko jaki wybrać ? Pozdrawiam Kamil Edytowane 3 Czerwca 2014 przez Kanon123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Kup emalię nitro białą połysk Śnieżki, uwierz mi po nitro już wgl nie trzeba poprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Przyznam się bez bicia że nigdy nitro śnieżki nie używałem wchodzi to w reakcję z lakierami typu hartzlack czy domalux .. ? sorry za offtopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) I ile to schnie ? Edytowane 3 Czerwca 2014 przez Kanon123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Nie wchodzi w żadne reakcje Schnie do takiego stanu co można już malować coś ponad 1h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) No to bardzo fajnie, powiem ci Kuba że przekonałeś mnie do tej farby, moja schnie coś ok. 5-8 godzin I jeszcze jedno malujesz przez zanużenie ? Edytowane 3 Czerwca 2014 przez Kanon123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Tak jest, 2/3 znużenia i masz cycuś glancuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Dzięki bardzo, nie długo wyruszam na łowy do Obiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Nowy model boleniowy powstaje , będzie miał 7 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Nowy model boleniowy powstaje , będzie miał 7 cm Na giełdę go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Na giełdę go!Złośliwa bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) Złośliwa bestia Dlaczego?Po kształcie wnoszę, że będzie killerem, bo jest kształtny. Zreszta te małe, z wczesniejszego postu miały tam trafić, więc ten pewnie też. A teraz tak duży OT Januszu. Jak myślisz, czy przy tak ogromnym rozkwicie rękodzielnictwa przynętowego, takie np. Salmo odnotowało "niepokojący" spadek sprzedażny w Polsce? Odkąd jakoś tam tylko ogarnąłem to skrobanie, to poza gumami R. Hamera nic nie kupiłem (tzn nie przypominam sobie). Edytowane 7 Czerwca 2014 przez krzychun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi