Skocz do zawartości

"Rękodzieło by Kanon123"

Rekomendowane odpowiedzi

Krąpiki polakierowane a jeden to raczej taki złoty karaś. Pomalowałem też płoteczkę jeszcze dzisiaj idzie w lakier . 

apa6gn.jpg

jh380z.jpg

Wczoraj wybrałem się też na pobliskie jeziorko w poszukiwaniu okoni. Powiem szczerze że miałem wielkiego pecha . Na ok. 8 zanotowanych brań 5 rybek było już na haku po chwilowym holu rybki spinały się. Z czego jeden był naprawdę spory ale niestety wpłynął mi w krzaki. Jedynie mojemu towarzyszowi udało się wyjąć jednego szczupaczka . Ogólnie wyprawa przyjemna , wszystkie okonki brały na woblerki . Udało mi się spotkać też dawnego kolegę " pływaka żółtobrzeżka " 

Pływak od dołu :

f4ep89.jpg

I od góry:

1zqwjyr.jpg

• Like 2

Jak wczoraj miałem pecha tak dzisiaj szczęście :) . Udało się nad jeziorkiem wyciągnąć 2 szczupaczki jeden pistolecik a drugi na wymiar, 50 cm . Wszystkie rybki złowione na 4cm okonka . Wypadzik uważam za udany :D

Szczupaczek 50 cm

Regulamin wstawiania zdjęć ! Nauczcie się czytać .http://jerkbait.pl/topic/3700-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ 

Tak to akryl, ten woblerek to próba zlikwidowania tych mikro nierówności (przed białą farbą dałem lakier ) , trochę się udało ale efekt i tak nie jest taki jak bym chciał . Chyba zrobię tak jak mówisz i zmienię podkład. Akryl ma to do siebie że schnie parę godzinek i nic po tym nie trzeba polerować (trochę idę na łatwizne :D ) tylko jaki wybrać ? 

Pozdrawiam Kamil

Edytowane przez Kanon123

Złośliwa bestia ;)

Dlaczego?

Po kształcie wnoszę, że będzie killerem, bo jest kształtny. Zreszta te małe, z wczesniejszego postu miały tam trafić, więc ten pewnie też.

A teraz tak duży OT Januszu. Jak myślisz, czy przy tak ogromnym rozkwicie rękodzielnictwa przynętowego, takie np. Salmo odnotowało "niepokojący" spadek sprzedażny w Polsce? Odkąd jakoś tam tylko ogarnąłem to skrobanie, to poza gumami R. Hamera nic nie kupiłem (tzn nie przypominam sobie).

Edytowane przez krzychun