mifek Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 miotła - miotle nierówna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Najlepszy "włos" jest z miotły Harrego Pottera, woblerki lecą jak Małysz Żarcik oczywiście. Poważnie, kolega używa szczeciny dzika. Znajduje je na wytartych przez te zwierzęta świerkach. Ocierają się i szczecina zostaje na żywicy. Prawie w każdym lesie można znaleźć takie drzewa świerkowe lub sosnowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 nawet w miejskiej dzungli znajda się zawsze jakies dziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Niestety już prubowałem i szczecina jest za sztywna potrzebna mi jest jakaś gumka ( heh może jestem za wybredny ) sylikonowa? tylko nie mogę nic takiego znaleźć w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Tu masz silikonowe nóżki.W różnych zestawieniach barwnych.http://www.bogdangawlik.pl/index.php/cPath/322_85_808_811 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 No bardzo ciekawie to wyglada poszukam jeszcze czy są takie tylko czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Znalazłem jeszcze takie coś Co wy na to? http://allegro.pl/gumka-silikonowa-1mm-braz-czarna-bezbar-3-metry-i4018344671.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Nowy kształt wobka dł. 2,5 cm zamierzenie to dość ciężki, płytko schodzący mikrus na przelewy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Nowy wobler, przyszedł czas na 4 częściowego wobka szczupakowego tylko nie wiem gdzie wstawić obciążenie, tylko w przodu (pierwszy segment) czy we wszystkich segmentach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Łamaniec się ciekawie zapowiada . a co do ołowiu to wstaw do każdego segmętu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Kotwiczka na końcu też obciąży, dodatkowe obciążenie trochę go zgasi. Fajny łamuch, masz zacięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Chce żeby pracował wężowato przynajmniej taki jest mój zamiar. Dam obciążenie 0,4 g w pierwszym segmencie a kotwiczka i tak powinna zrobić swoje i trochę go zgasić a jakie jest wasze zdanie na ten temat? Edytowane 23 Marca 2014 przez Kanon123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) Nówki sztuki jeszcze przed lakierowaniem a wężyk łamany jeszcze przed malowaniem Edytowane 28 Marca 2014 przez Kanon123 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Kolejne słodkie cukiereczki dekorowane pisakiem uni-pin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 pływaki i przypłaszki się robią te wędrują do kolegi Marcina z forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Łamańce pomalowane już niedługo testy nad wodą może uda się wydłubać jakiegoś szczupaka albo okonia Jak się podobają? Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez Kanon123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Na szczupaczka trochę za wcześnie, ale woblerki całkiem przyjemne:) Tylko czemu takie smutne;)? Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez Pasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Czy za wcześnie to się okaże. Ostatnio byłem sprawdzić i widać było jak szczupaczki i okonie ganiały drobniceps. następne będą weselsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 To u Ciebie nie ma okresu ochronnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Jest i dlatego bardziej nastawiał bym się na jakiegoś okonia na tego mniejszego ale nie powiem że nie przyjemnie by było wyciągnąć jakiegoś wczesno-wiosennego szczupaczka i oczywiście zwrucić mu wolność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (...) ale nie powiem że nie przyjemnie by było wyciągnąć jakiegoś wczesno-wiosennego szczupaczka i oczywiście zwrucić mu wolnośćCelowe łowienie ryb w okresie ochronnym? Czy naprawdę dla chwilowego fanu warto etykę w buty chować?!!! Przemyśl to jeszcze, proszę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Oczywiście nie chce nic chować (przepraszam mój błąd w poście) napisałem że przyjemnie było by poprostu ale ogólnie nastawiam się na okonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) Nowe robaki : zlotka i pływak żółtobrzeżek , fajne? Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez Kanon123 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Dzisiaj powstał nowy prototyp woblera na zawodnicze rapki : 4Rap/F i 4Rap/G oba woblerki mają po 4 cm i ważą ok 7 g . Jak je ukończę to wstawię fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) A o to boleniowce, jeden był dzisiaj w wodzie i z jego pracy jestem naprawdę zadowolony. Zapraszam do wyrażania swojej opinii Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez Kanon123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi