Kanon123 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Moim zdaniem duże firmy robiace masowo woblery nic na tym nie tracą, sporo ludzi ma wieksze zaufanie do sklepowych woblerow, i szybciej takiego dostać ( idziemy do sklepu i już ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) E... Firma S od roku trąbi o spajkim i co ? Gdzie on ? Rozdali testerom ? A miał być pod koniec kwietnia w sprzedaży A może technik zwiał z oprogramowaniem Edytowane 7 Czerwca 2014 przez matt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Płoteczka skończona ! Wszystkie segmenty połączone i mam nadzieje ,że za tydzień uda mi się ją przetestować i przy okazji nakręcić jakiś filmik z pracą Jakiego drutu użyłeś do połączenia segmentów? To ten sam co na stelaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Tak to ten sam, tylko z góry zgiąłem go i podkleiłem klejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Woblerki po lakierze, coś ostatnio mało czasu (piękna pogoda tylko rybki w głowie) I jeszcze film z pracy swimbaitów trzeba poskładać ale dam rade Tak się prezentuje maluszek po 6 warstwach lakieru No i jeszcze takie 5 cm Obklejony folią alu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Wreszcie ! Znalazłem chwile czasu i zmontowałem filmik z praca , z góry przepraszam za jakość ( ciężko tak stać po kolana w wodzie kamerować i prowadzić woblera ) Zapraszam Edytowane 22 Czerwca 2014 przez Kanon123 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Wczorajszy wypadzik na rybki nad wisłę niestety bezrybny, ale chociażPrace trwają, woblerek 4,5 cm pod prawie wszystkie rzeczne rybki drapieżne ( oklejany folia alu )i widok nowego wzoru łuseczki na foli aluminiowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Widoczek piękny łuska też ciekawa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Kolejny wypadzik i kolejne piękne widoki I woblerek w pełnej okazałości nad wodą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 (edytowane) No i woblerki wylądowały na giełdzie, zapraszamhttp://jerkbait.pl/topic/43106-woblerki-55-cm-polecam/#entry1490486 Edytowane 18 Lipca 2014 przez Kanon123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Nowy prototyp taki mutant hehe, złoto oka uklejka . Stworzona na bardzo płytkie miejsca gdzie drapieżniki żerują na narybku tej że rybki z góry sorki za jakość zdjęcia ale robione w nocy I jeszcze taki okonek przed i po łuskowaniu nową metodą jak tylko się polakierują to wstawię już w kolorkach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 i po lakierowanku Gotowe na początek uklejka okonek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Uklejka fajna, ale okonek jeszcze lepszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 ale fajne słodziaki, bardzo ładnie wykonane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Słodziaczki ? mam nadzieje że rybki też tak będą myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Okonek wymiata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Wczorajsze testy nowego modelu na którego czekałem z niecierpliwością przyniosły fajne rezultaty . Na początku dodam że jego praca jest poprostu SUPPERR , pierwsze żuty wzdłuż zatopionych traw i strzał ( pierwsza myśl : boleń )Ale pochwili dostrzegłem pięknie czerwone płetwy i czarną pletwę ogonową ( banan na twarzy ) to kleń ! 35cm , niestety nie mam fotki bo akurat wczoraj nie wziołem aparatu ku moim zdziwieniu wziął w kompletnie nie kleniowym miejscu gdzie nigdy nie złowiłem tej rybki , było jeszcze pare kontaktów i na końcu wyprawy miałem jeszcze fajny strzał na rafce ale obstwiam że był to boleń niestety nie zapiety . Ogólnie jestem dumny z woblera . Później jeszcze wstawie fotki okonkow Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Nowy model "okoń", model przemyślany. Są oklejane folią alu dzięki temu woblery mają w sobie to coś, każdy okonek ze zdjęć ma inaczej rozmieszczone obciążenie i inną prace . Teraz pytania do was jaki kolor podoba się wam najbardziej i czy byli by chętni na tego woblerka będzie on wstępnie powiedzmy po 10 zł Model szczupły fajnie latający ( nie obraca się w locie )Sprawca zamieszania kolor Brązjasnyoliwkai wszystkie razem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Nowy woblerek oklejany folią alu, pracuje dość delikatnie z lekkim lusterkiem Na żywo bardziej się błyszczy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 żuki na zamówienie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Ukleja 7 cm , folia alu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Łooo, kapitalnie Ci wyszła ta bolenióweczka :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Panowie i panie, mrówka na zamówienie skończona ! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Kurde! super Ci wyszła! bardzo dobre proporcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Czy takie ułozenie przedniego oczka w doł ma jakiś wplyw na prace smuzaczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi