Skocz do zawartości

"Rękodzieło by Kanon123"

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Nowy prototyp taki mutant  :P hehe, złoto oka uklejka . Stworzona na bardzo płytkie miejsca gdzie drapieżniki żerują na narybku tej że rybki :) z góry sorki za jakość zdjęcia ale robione w nocy  ;)

jb3axz.jpg

I jeszcze taki okonek przed i po łuskowaniu nową metodą  :blink:  :)

2h4kyet.jpg

334m5vq.jpg

jak tylko się polakierują to wstawię już w kolorkach :) ;)

• Like 2

• 2 tygodnie później...

Wczorajsze testy nowego modelu na którego czekałem z niecierpliwością przyniosły fajne rezultaty . Na początku dodam że jego praca jest poprostu SUPPERR , pierwsze żuty wzdłuż zatopionych traw i strzał ( pierwsza myśl : boleń )

Ale pochwili dostrzegłem pięknie czerwone płetwy i czarną pletwę ogonową ( banan na twarzy :) ) to kleń ! 35cm , niestety nie mam fotki bo akurat wczoraj nie wziołem aparatu :P ;) ku moim zdziwieniu wziął w kompletnie nie kleniowym miejscu gdzie nigdy nie złowiłem tej rybki , było jeszcze pare kontaktów i na końcu wyprawy miałem jeszcze fajny strzał na rafce ale obstwiam że był to boleń niestety nie zapiety . Ogólnie jestem dumny z woblera . Później jeszcze wstawie fotki okonkow :)

Pozdrawiam Kamil

Nowy model "okoń", model przemyślany. Są oklejane folią alu dzięki temu woblery mają w sobie to coś, każdy okonek ze zdjęć ma inaczej rozmieszczone obciążenie i inną prace . Teraz pytania do was jaki kolor podoba się wam najbardziej i czy byli by chętni na tego woblerka będzie on wstępnie powiedzmy po 10 zł  :) Model szczupły fajnie latający ( nie obraca się w locie :) )

Sprawca zamieszania :) kolor Brąz

15qop5i.jpg

jasny

mshg8x.jpg

oliwka

wr19ts.jpg

i wszystkie razem

jsn5fr.jpg

• Like 1

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...