senfik Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Witam koledzy potrzebuje pomocy w wyborze aku do silnika ele... produkcji rosyjskiej, moze ktos posiada taki, silnik byl gratisem do lodki, a lodka prezentem wiec niemam zadnych informacji jaki byl wczesniej aku. Za pimoc z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janusszr Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcinnow Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Krótko i na temat Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcinnow Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Dobra akumulator zamówiony. Poproszę o polecenie jakiegoś urządzenia do sprawdzania jego naładowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janusszr Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Miernik za kilkanaście złotych i dobra ładowarka. Jak mam firmy polskiej Semielektronic. Podłącz i zapomnij o ładowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bayrt Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Cześć. Ja dzisiaj po raz pierwszy z aku lifepo4 80ah. Na początku wyświetlacz pokazywał 100% 13,4 V i 80Ah. Wyprawa trwała od 4 do 11. Po powrocie 85% 13,1 V i 70,5Ah. Płynąłem w sumie około 2 do 2,5 h reszta w dryfie. Jak na razie mega zadowolony. Oby tak dalej[emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bayrt Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Cześć. Ja dzisiaj po raz pierwszy z aku lifepo4 80ah. Na początku wyświetlacz pokazywał 100% 13,4 V i 80Ah. Wyprawa trwała od 4 do 11. Po powrocie 85% 13,1 V i 70,5Ah. Płynąłem w sumie około 2 do 2,5 h reszta w dryfie. Jak na razie mega zadowolony. Oby tak dalej[emoji16]Dzięki @maveric Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meps Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Czy tą ładowarką mogę ładować wszystkie baterie? LifePo4, żelowe, agm i kwasówki? Szukam ładowarki którą obsłużę wszystkie baterie, jeżeli nie ta to może ktoś poleci coś innegohttps://www.victronenergy.pl/chargers/blue-smart-ip65-charger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Do wszytskiego to chyba ładowarki modelarskie spełnia oczekiwania. Naladujesz od pojedynczego ogniwa po pakiety 24v wszelkiej maści litu + PB. Icharger I tym podobne ładowarki. Wymagają zazwyczaj zewnętrznego zasilacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michał Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 W Lidlu są (bywają regularnie) dobre, "inteligentne" prostowniki w cenie około 50-60 zł. Maja opcję podtrzymania, co ważne. Mam i jestem zadowolony. Minusem jest, że nie mają opcji szybkiego ładowania (jeśli byłaby potrzebna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 W Lidlu są (bywają regularnie) dobre, "inteligentne" prostowniki w cenie około 50-60 zł. Maja opcję podtrzymania, co ważne. Mam i jestem zadowolony. Minusem jest, że nie mają opcji szybkiego ładowania (jeśli byłaby potrzebna).Tyle ze one nie nadają się do LiFEPO4, poza tym mały prąd ładowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 De'Ptak Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Jak na razie mega zadowolony.Oby tak dalej[emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkBędziesz nadal zadowolony. Ja mam podobnie. LiFePo4 to jest to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arkad Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Dobra akumulator zamówiony. Poproszę o polecenie jakiegoś urządzenia do sprawdzania jego naładowania.Marcin, mógłbyś powiedzieć gdzie zamówiłeś akumulator?Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meps Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Czy tą ładowarką naładuję LifePo4? Bo informacje w różnych sklepach są zbieżne. Niektóre piszą że tak inne nie podają żadnych informacji na temat lifePo4.https://www.victronenergy.pl/chargers/blue-smart-ip65-charger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bayrt Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Wg mnie ładowali lifepo4 są wysoko prądowe 15 albo 20A. Napisz do @siarq. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Do ładowania akumulatora 100Ah lifepo4 mam ładowarkę 20A od Maverica, do 20Ah lifepo4 mam chyba 15A, tez od Maverica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meps Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Potrzebuję ładowarkę właśnie do baterii lifePo4 100Ah. Pomyślałem że obskoczę jedną lepszą ładowarką odrazu też stare inne baterie,kwasówki, agm, żelowe. Żeby nie kupować kilku ładowarek bez sensu, Stary prostownik w końcu powiedział dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcinnow Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Marcin, mógłbyś powiedzieć gdzie zamówiłeś akumulator?ArekKupowałem tu: https://allegro.pl/oferta/akumulator-agm-ssb-sbl-120-12i-sh-12v-120ah-7142728358 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Potrzebuję ładowarkę właśnie do baterii lifePo4 100Ah. Pomyślałem że obskoczę jedną lepszą ładowarką odrazu też stare inne baterie,kwasówki, agm, żelowe. Żeby nie kupować kilku ładowarek bez sensu, Stary prostownik w końcu powiedział dośćUderz do sonar sklep. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 asafa Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Panowie, do przemieszczania się po łowisku około 100ha (silnik 45lbs bez maxymizera) i postojach w kilku miejscówkach, polecacie ZAP-a 100ah, np. tego? link a może warto dołożyć do ZAPa AGM? zestaw pewnie będzie użytkowany około 20-30 razy w ciągu roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amstaf358 Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 nie warto...kwasowy marine wystarczy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemek N. Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Czy ktoś może używał lifePo4 koyosonica?warty uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Czy ktoś może używał lifePo4 koyosonica?warty uwagi?Jaka to kasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemek N. Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 2tyś.za90ah ale patrząc na ceny innych firm to cena atrakcyjna a jednocześnie podejrzanie niska i dlatego pytam czy ktoś urzywał lub miał styczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 (edytowane) 2tyś.za90ah ale patrząc na ceny innych firm to cena atrakcyjna a jednocześnie podejrzanie niska i dlatego pytam czy ktoś urzywał lub miał styczność.2 tysie za 90A to normalna cena.U @Siarqa kupisz 80Ah z gwarancją w tej cenie. Edytowane 10 Listopada 2020 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebaM3 Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Witam Panowie, pytanie, czy Aku żelowe np SSB SBCG może być podłączony do silnika spalinowego z rozrusznikiem i z niego doładowywany? Aku 120ah, silnik Yamaha 25km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
senfik
Witam koledzy potrzebuje pomocy w wyborze aku do silnika ele... produkcji rosyjskiej, moze ktos posiada taki, silnik byl gratisem do lodki, a lodka prezentem wiec niemam zadnych informacji jaki byl wczesniej aku. Za pimoc z gory dziekuje
Top użytkownicy dla tego pytania
101
49
37
25
Popularne dni
9 Maj
18
6 Maj
15
18 Lut
14
1 Kwi
14
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 101 odpowiedzi
godski 49 odpowiedzi
Jozi 37 odpowiedzi
Kadet 25 odpowiedzi
Popularne dni
9 Maj 2017
18 odpowiedzi
6 Maj 2021
15 odpowiedzi
18 Lut 2018
14 odpowiedzi
1 Kwi 2014
14 odpowiedzi
Popularne posty
francisco scaramanga
Jak silnik jest produkcji rosyjskiej to nic Tobie nie pozostaje jak napęd atomowy ...
kotwitz
Coż, kilka osób poleciło Ci sprawdzone produkty i dało konkretne rady. Jak będziesz chodził od sklepu do sklepu to zwariujesz w końcu.
psulek
Nie prościej kupić klemy samozaciskowe? W komplecie są od razu osłonki na słupki i nie napada:, trudno przypadkowo zewrzeć. https://allegro.pl/oferta/klemy-akumulatora-samozaciskowe-800a-2-el-12-24-
Opublikowane grafiki
837 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi