Skocz do zawartości
  • 0

Gadżety jerkbaitowe

kubaS 1

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Wspomniano o naklejkach. Jeśli będą chętni na nie to proponuję takie na łódkę w formie miarki z logiem, na szybę samochodową od środka lub zewnątrz, same logo sporej wielkości na łodź (wielkość do ustalenia).

W zależności od ilości chętnych tymi naklejkami i błogosławieństwem redakcji mogę się zająć. Oczywiście koszty takich naklejek są niższe im więcej zamowimy.

Dla zobrazowania naklejka na łodź w formie naszej bandery o rozmiarach 20 x 32 cm (1 sztuka) kosztuje 6 zł. Na łodzi mam po obu stonach po jednej.

• Like 6

• 0

Też chętnie przyodziałbym koszulkę z logo J.pl :)

Co do koszulek taniich i dobrych jakościowo smiało mogę polecić produkty JHK.

W tamtym roku drużyną zamówiliśmy model TSRA-190 jako koszulki treningowe i spisują sie świetnie.

Na stronie producenta za 11,65zł 

• 0

Właśnie listonosz przyniósł nową kamizelkę, szytą na zamówienie na moje drobne minimum 140 w klacie :). Nie jest to Simms ani choćby Graff, ale przynajmniej jest luźna. W związku z tym lecę zaraz do haftu komputerowego gdzie każę sobie wydziargać na kieszeni logo Jerkbaita. O! :)

Edytowane przez skippi66

• 0

Właśnie listonosz przyniósł nową kamizelkę, szytą na zamówienie na moje drobne minimum 140 w klacie :). Nie jest to Simms ani choćby Graff, ale przynajmniej jest luźna. W związku z tym lecę zaraz do haftu komputerowego gdzie każę sobie wydziargać na kieszeni logo Jerkbaita. O! :)

O ile właściciel wyrazi na to zgodę ;)  :ph34r:  :ph34r:

• 0

Tak na serio, zbierzemy Wasze propozycje i coś wybierzemy, na raz na pewno wszystkiego nie da się zrobić ale... :)

Postawcie na t-shir. Raczej ten pierwszy z trzech pomysłów. Bo będzie pasował każdemu i na zlot i nad wodę i do kościoła ;), a takie wielkie logo na plecy to może ja i kilku młodszych założy  :lol:

• 0

Koszulka fajna sprawa i naszywki .

Dla niektorych majacych parcie oprocz nicka z przodu ilosc postow i lajkow :) zebysmy wiedzieli ze to gosc i miszcz :) a tak na serio moze nie tylko koszulka ale zrobic "sklepik jerkbait" od odziezy po dlugopisy :)

edycja

koszulki z nickami moglyby na gieldzie wtornej miec rozne wartosci :)

np: "sprzedam koszulke przepocona przez...." 

Edytowane przez grunwald1980
  • Like 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...