kubaS 1 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Siema Panowie !Co Wy na to jakby tak zorganizować jakieś forumowe gadżety ? Może jakieś koszulki, smycze czy kubki ?ja bym bardzo chętnie przytulił taką koszulke czy smycz Panowie może zobaczmy ilu było by chętnych i co modowie na to 1. kubaS 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EMMS Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Myślę, że propozycja @pitta jest nieodzownym elementem zestawu z koszulką Bez tego ani rusz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotrek79 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Świetny pomysł!Dla mnie też poproszę koszulkę (rozmiar L), a jak będą w ofercie czapaczki to nawet dwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pickok Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Nareszcie gadżety są dostępne w Lidlu )) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pickok Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 A tak serio to dzieje się coś w kierunku koszulek bo lato coraz bliżej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mofo Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 czesc na poczatku powiem ze jestem nowy na forum i jeszcze sie nie przywitalem wiec zrobie to teraz, witam wszystkich serdecznie robie to w tym temacie bo mam pytanie o koszulke. forum bardzo mi sie spodobalo a ze idzie lato zapragnalem miec t-shirta z jerkbaitowym niebieskim okoniem i tu sie pojawia moje pytanie do tworcow/ wlascicieli jerkbait.plczy nikt nie bedzie powaznie obrazony jesli logo znajdzie sie na mojej koszulce oczywiscie tylko w celach zaznaczenia przynaleznosci do spolecznosci jerkow widze ze na podobne gadzety jest duze zainteresowanie. logo ktore przygotowalem moze byc dowolnego rozmiaru, na koszulke, bluze byc moze nawet nada sie na czapke. z checia podziele sie plikiem z kazdym kto bedzie chcial, moge nawet pomoc w tworzeniu jednego wspolnego wzoru koszulki jesli taki pomysl sie przyjmie. nizej wrzucam logo i przyklad koszulki ktory mi by sie podobal co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Witaj, Stosowne miejsce na przywitanie znajdziesz w linku który podałem, co do użycia logo powinieneś pytać o zgodę jego właściciela.Gadżety forumowe są w planach realizacji, będą w tym i koszulki. http://jerkbait.pl/topic/29579-powitanie-na-jerkbaitpl/page-65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pickok Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 A jaki jest przybliżony termin tych koszulek ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pickok Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 I jak tam postępy bo sezon w pełni a th cisza..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meth666 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Fakt , gorąco się robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblery z Bielska Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (...)Gadżety forumowe są w planach realizacji, będą w tym i koszulki. Jakieś postępy w planowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Janusz temat jest cały czas na tapecie, jesteśmy bardzo wybredni więc szukamy czegoś naprawdę dobrego ale w przystępnych pieniądzach.Niestety większość firm oferuje odzież która wygląda że szybko się zużyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skiner Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Osobiście jestem bardzo zadowolony z: Graff koszula 823-kohttp://www.graff.cil.pl/katalog.php?mod=prod&id=916&dzial1=62&nr_dz_gl=〈=pl zakup koszuli u producenta to około 90zł, można pomyśleć o zleceniu wyhaftowaniu loga lub ewentualnie pozostaje temat wszycia naszywek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 A tam koszula... czapeczki full cap były by dobre... w kilku rozmiarach i kolor do wyboru...może bandama jakaś albo komin może z logiem ? Ja bym naklejki czarna z chęcią przytulił 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dienekes Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 No no. New Era z motywem Złów i Uwolnij, forumowym motywem, rzecz jasna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebalos.77 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Naklejka z miarą do łodzi,taka ponad metr z napisem CATH&RELEASE z logo jerka oczywiście,fajny i przydatny gadżet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Erin Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Naklejka z miarą do łodzi,taka ponad metr z napisem CATH&RELEASE z logo jerka oczywiście,fajny i przydatny gadżet.Miarka i "napis" są potrzebne by wypuszczać ryby ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebalos.77 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Jak gość ma przed oczami napis 10x50cm przez cały czas pływania czyż nie jest to edukacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Erin Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Jak gość ma przed oczami napis 10x50cm przez cały czas pływania czyż nie jest to edukacja.Czyli będziesz pożyczał swoją łódkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pasta Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Żeby przy mierzeniu, kogoś nie korciło do zatrzymania ryby 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Naklejka z miarą do łodzi,taka ponad metr z napisem CATH&RELEASE z logo jerka oczywiście,fajny i przydatny gadżet.Ilu z nas posiada własne łódki ?. Kilka osób na sto pewnie. Na gumiaka pewnie taka naklejka sie nie nada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 darogryf Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 A dlaczego te kilka osób ograniczać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Nie chodzi mi o to aby ograniczać, Tylko, że jeżeli wybór ma byc miedzy koszulką czy czapką a naklejką na łódkę to koszulkę czy czapkę założysz na siebie podczas pływania własną łódką a inni nie okleją się naklejką.... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek88 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Ew. przy wędowaniu w towarzystwie jeden może się poświęcić i nosić nalepkę na plecach robiąc krzesełko przy okazowych pomiarach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 darogryf Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Nie bardzo rozumiem twojego toku rozumowania. Chyba jestem zbyt niedorozwinięty.Proszę o nakierowanie mnie. Czy jak bedzie miarka to nie będzie czegoś innego? Ma by tylko jedna rzecz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Nie bardzo rozumiem twojego toku rozumowania. Chyba jestem zbyt niedorozwinięty.Proszę o nakierowanie mnie. Czy jak bedzie miarka to nie będzie czegoś innego? Ma by tylko jedna rzecz?Pewnie nie. Jestem za tym by były naklejki , breloczki, zapalniczki, czapki, koszulki, slipy czy torby na przynęty. Ale na bank tak się nie da . Wszystkim nie dogodzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kubaS 1
Siema Panowie !
Co Wy na to jakby tak zorganizować jakieś forumowe gadżety ? Może jakieś koszulki, smycze czy kubki ?
ja bym bardzo chętnie przytulił taką koszulke czy smycz
Panowie może zobaczmy ilu było by chętnych i co modowie na to
1. kubaS 1
Top użytkownicy dla tego pytania
11
6
6
5
Popularne dni
18 Mar
44
30 Cze
20
19 Mar
10
21 Mar
8
Top użytkownicy dla tego pytania
pickok 11 odpowiedzi
milupa 6 odpowiedzi
godski 6 odpowiedzi
Manniek66 5 odpowiedzi
Popularne dni
18 Mar 2014
44 odpowiedzi
30 Cze 2014
20 odpowiedzi
19 Mar 2014
10 odpowiedzi
21 Mar 2014
8 odpowiedzi
Popularne posty
darogryf
Wspomniano o naklejkach. Jeśli będą chętni na nie to proponuję takie na łódkę w formie miarki z logiem, na szybę samochodową od środka lub zewnątrz, same logo sporej wielkości na łodź (wielkość do ust
pitt
po ostatniej lekturze, niektorych tematow, stwierdzilem, ze takie tez by sie przydaly
milupa
Są i to wielkie, jak wróci Remek po 10.05 będzie wszystko ogłoszone
Opublikowane grafiki
126 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi