Skocz do zawartości
  • 0

Gadżety jerkbaitowe

kubaS 1

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

czesc

na poczatku powiem ze jestem nowy na forum i jeszcze sie nie przywitalem wiec zrobie to teraz, witam wszystkich serdecznie :) 

robie to w tym temacie bo mam pytanie o koszulke. forum bardzo mi sie spodobalo a ze idzie lato zapragnalem miec t-shirta z jerkbaitowym niebieskim okoniem i tu sie pojawia moje pytanie do tworcow/ wlascicieli jerkbait.pl

czy nikt nie bedzie powaznie obrazony jesli logo znajdzie sie na mojej koszulce oczywiscie tylko w celach zaznaczenia przynaleznosci do spolecznosci jerkow :)

widze ze na podobne gadzety jest duze zainteresowanie. logo ktore przygotowalem moze byc dowolnego rozmiaru, na koszulke, bluze byc moze nawet nada sie na czapke. z checia podziele sie plikiem z kazdym kto bedzie chcial, moge nawet pomoc w tworzeniu jednego wspolnego wzoru koszulki jesli taki pomysl sie przyjmie.

nizej wrzucam logo i przyklad koszulki ktory mi by sie podobal :)

co wy na to?

post-57052-0-71300800-1398366978_thumb.jpg

post-57052-0-09034500-1398366979_thumb.jpg

post-57052-0-38285000-1398366979_thumb.jpg

• 0

Witaj,

Stosowne miejsce na przywitanie znajdziesz w linku który podałem, co do użycia logo powinieneś pytać o zgodę jego właściciela.

Gadżety forumowe są w planach realizacji, będą w tym i koszulki.

http://jerkbait.pl/topic/29579-powitanie-na-jerkbaitpl/page-65

• 0

Osobiście jestem bardzo zadowolony z:

Graff koszula 823-ko

http://www.graff.cil.pl/katalog.php?mod=prod&id=916&dzial1=62&nr_dz_gl=〈=pl

zakup koszuli u producenta to około 90zł, można pomyśleć o zleceniu wyhaftowaniu loga lub ewentualnie pozostaje temat wszycia naszywek

• 0

Nie bardzo rozumiem twojego toku rozumowania. Chyba jestem zbyt niedorozwinięty.

Proszę o nakierowanie mnie. Czy jak bedzie miarka to nie będzie czegoś innego? Ma by tylko jedna rzecz?

Pewnie nie. Jestem za tym by były naklejki , breloczki, zapalniczki, czapki, koszulki, slipy czy torby na przynęty. Ale na bank tak się nie da . Wszystkim nie dogodzisz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...