kubaS 1 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Siema Panowie !Co Wy na to jakby tak zorganizować jakieś forumowe gadżety ? Może jakieś koszulki, smycze czy kubki ?ja bym bardzo chętnie przytulił taką koszulke czy smycz Panowie może zobaczmy ilu było by chętnych i co modowie na to 1. kubaS 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Krystek ale ta buźka na rewersie to chyba nie Twoja 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KRYSTEKWOLF Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) Nie Rafał ,nie moja .Kto by takie coś chciał na koszulce :lol: :lol:Chodziło mi o bużkę łybki z logo Jerkbaita Edytowane 19 Marca 2014 przez Krystekwolf 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 czapeczki z dużym logo j.pl...łatwiej będzie się rozpoznać nad wodą. Na koszulkę zazwyczaj się coś nakłada np. kamizelkę. Logo na czapeczce będzie dobrze wyeksponowane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 umarlypoeta Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Pisałbym się na koszulkę, nie ważne czy polo czy zwykła, byle dobra. A i czapką też bym nie pogardził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 darogryf Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Wspomniano o naklejkach. Jeśli będą chętni na nie to proponuję takie na łódkę w formie miarki z logiem, na szybę samochodową od środka lub zewnątrz, same logo sporej wielkości na łodź (wielkość do ustalenia). W zależności od ilości chętnych tymi naklejkami i błogosławieństwem redakcji mogę się zająć. Oczywiście koszty takich naklejek są niższe im więcej zamowimy.Dla zobrazowania naklejka na łodź w formie naszej bandery o rozmiarach 20 x 32 cm (1 sztuka) kosztuje 6 zł. Na łodzi mam po obu stonach po jednej. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 darogryf Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 A koszulkę przygarnę i to nie jedną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bluzer Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Też chętnie przyodziałbym koszulkę z logo J.pl Co do koszulek taniich i dobrych jakościowo smiało mogę polecić produkty JHK. W tamtym roku drużyną zamówiliśmy model TSRA-190 jako koszulki treningowe i spisują sie świetnie. Na stronie producenta za 11,65zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maciek1b Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 A naszywki wrócą? Koszulką też byłbym zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skippi66 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) Właśnie listonosz przyniósł nową kamizelkę, szytą na zamówienie na moje drobne minimum 140 w klacie . Nie jest to Simms ani choćby Graff, ale przynajmniej jest luźna. W związku z tym lecę zaraz do haftu komputerowego gdzie każę sobie wydziargać na kieszeni logo Jerkbaita. O! Edytowane 21 Marca 2014 przez skippi66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ro-sz Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 I ja bym się pisał na czapkę oraz 2 koszulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joah12345 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 A myśleliście o czapce typu Tracker z siateczką z tyłu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 po ostatniej lekturze, niektorych tematow, stwierdzilem, ze takie tez by sie przydaly 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubaS 1 Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Tak pitt i logo na czole! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jackie01 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 A myśleliście o czapce typu Tracker z siateczką z tyłu? O to to to tak jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 El_Mariaczi Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 też chętnie przytulę koszulkę jak nie biała-czarna to może szara ? albo brązowa ? rozmiar L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Manniek66 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Właśnie listonosz przyniósł nową kamizelkę, szytą na zamówienie na moje drobne minimum 140 w klacie . Nie jest to Simms ani choćby Graff, ale przynajmniej jest luźna. W związku z tym lecę zaraz do haftu komputerowego gdzie każę sobie wydziargać na kieszeni logo Jerkbaita. O! O ile właściciel wyrazi na to zgodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Aries Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Naklejki od @darogryf podoba mi się ten pomysł.Czapeczki z daszkiem i wyraźnym logiem to jest to - tylko rozmiarówka też do wyboru oczywiście większe rozmiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pickok Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 I co będzie ccoś z tych koszulek??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joker Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Tak na serio, zbierzemy Wasze propozycje i coś wybierzemy, na raz na pewno wszystkiego nie da się zrobić ale... Postawcie na t-shir. Raczej ten pierwszy z trzech pomysłów. Bo będzie pasował każdemu i na zlot i nad wodę i do kościoła , a takie wielkie logo na plecy to może ja i kilku młodszych założy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bobesku Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Jak tam ,ruszy się cos w temacie koledzy??No ja się "czaję" na czapeczkę z daszkiem i może ,może ,może??? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patryk1125 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ja tez przygarne koszulke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pasta Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Koszulkę jak najbardziej, tylko nie białą... jakoś mi nie pasuje biała koszulka na ryby... Khaki/oliwka/zielona, szara, czarna to są kolory na ryby:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grunwald1980 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Koszulka fajna sprawa i naszywki .Dla niektorych majacych parcie oprocz nicka z przodu ilosc postow i lajkow zebysmy wiedzieli ze to gosc i miszcz a tak na serio moze nie tylko koszulka ale zrobic "sklepik jerkbait" od odziezy po dlugopisy edycjakoszulki z nickami moglyby na gieldzie wtornej miec rozne wartosci np: "sprzedam koszulke przepocona przez...." Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez grunwald1980 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pickok Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 I jak postępy prac ?? Bo fajnie by mieć juz koszulki na sezon szczupakowy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 puszek7 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Chińczyki już zaczęli podrabiać nasze logo także już nie długo do kupienia w sklepach adidas..;D Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez puszek7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kubaS 1
Siema Panowie !
Co Wy na to jakby tak zorganizować jakieś forumowe gadżety ? Może jakieś koszulki, smycze czy kubki ?
ja bym bardzo chętnie przytulił taką koszulke czy smycz
Panowie może zobaczmy ilu było by chętnych i co modowie na to
1. kubaS 1
Top użytkownicy dla tego pytania
11
6
6
5
Popularne dni
18 Mar
44
30 Cze
20
19 Mar
10
21 Mar
8
Top użytkownicy dla tego pytania
pickok 11 odpowiedzi
milupa 6 odpowiedzi
godski 6 odpowiedzi
Manniek66 5 odpowiedzi
Popularne dni
18 Mar 2014
44 odpowiedzi
30 Cze 2014
20 odpowiedzi
19 Mar 2014
10 odpowiedzi
21 Mar 2014
8 odpowiedzi
Popularne posty
darogryf
Wspomniano o naklejkach. Jeśli będą chętni na nie to proponuję takie na łódkę w formie miarki z logiem, na szybę samochodową od środka lub zewnątrz, same logo sporej wielkości na łodź (wielkość do ust
pitt
po ostatniej lekturze, niektorych tematow, stwierdzilem, ze takie tez by sie przydaly
milupa
Są i to wielkie, jak wróci Remek po 10.05 będzie wszystko ogłoszone
Opublikowane grafiki
126 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi