kubaS 1 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Siema Panowie !Co Wy na to jakby tak zorganizować jakieś forumowe gadżety ? Może jakieś koszulki, smycze czy kubki ?ja bym bardzo chętnie przytulił taką koszulke czy smycz Panowie może zobaczmy ilu było by chętnych i co modowie na to 1. kubaS 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 darogryf Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Dlatego myślę, że redakcja ma kilka pomysłów i nie należy drwić z czegoś co innym może się przydać. Jak pisałem na początku wątku, jest możliwość wykonania naklejek różnego typu w niewielkich ilościach (kilka sztuk). Oczywiście koszt jednostkowy bedzie większy, ale być może dla zaakceptoania przez chętnych. Ponowię informację mój sąsiad wykonuje u siebie taie zlecenia i jak pisałem mogę zapytać o koszta przy konkretnych rozmiarach i ilościach. Oczywiśie muszę mieć akceptację redakcji, aby coś takiego zrobić. A jeśli ktoś myśli, że chcę na tym zarobić to niech myśli co chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 traperczłopa Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Móże wystarczy JERKBAIT złów i wypuść . Skromnie i fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebalos.77 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Spoko,znalazłem już miaro-naklejkę o jaką mi chodziło,tylko logo jerka nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Dlatego myślę, że redakcja ma kilka pomysłów i nie należy drwić z czegoś co innym może się przydać. Jak pisałem na początku wątku, jest możliwość wykonania naklejek różnego typu w niewielkich ilościach (kilka sztuk). Oczywiście koszt jednostkowy bedzie większy, ale być może dla zaakceptoania przez chętnych. Ponowię informację mój sąsiad wykonuje u siebie taie zlecenia i jak pisałem mogę zapytać o koszta przy konkretnych rozmiarach i ilościach. Oczywiśie muszę mieć akceptację redakcji, aby coś takiego zrobić. A jeśli ktoś myśli, że chcę na tym zarobić to niech myśli co chce.Nie drwię. Jeśli tak pomyślałeś to przepraszam. Też jestem za tym , aby było dla każdego coś dobrego. Do wyboru, do koloru. Ale jeśli tak nie można, to trzeba zrobić coś takiego, co przyda się prawie każdemu. Edytowane 6 Maja 2015 przez godski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hcv Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 To jak z tymi gadzetami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meth666 Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 No wlasnie Piotrze, gdziw tam pomysly utknely? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek88 Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Jeśli chodzi o mnie to na pewno koszulki by były cool, nosiłbym z dumą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ricci Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 No...jakieś czapencje też by się zdały! Trzeba pomóc jakoś w krzewieniu jerkbajtyzmu,niech ludzie widzą,co się nosi,i co się robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 tez mi sie marzy jakas fajna koszuleczka na wyprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hcv Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Noo taką fote wrzucic w koszylce i czapeczce jerkbaita ze zlowiona ryba zycia na woblera czy blache wlasnorecznie zrobiona to by bylo cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pickok Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 I jak są jakieś postępy ? Czy temat umarł?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Włodarze forum chyba na rybach. Szarzy uczestnicy zostali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pasta Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Może niech włodarze forum zezwolą na wykorzystanie loga we własnym zakresie (udostępnią grafikę w dużej rozdzielczości), kto będzie chętny zapisze sobie na pendrivie, przejdzie sie do Decathlonu i wybierze sobie co chce (przynajmniej jeśli chodzi o odzież), na czym chce i na jakim kolorze: http://www.decathlon.pl/serwisowe-uslugi.html#pers-nadruk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pickok Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Nie chce być natrętny ale kolejny sezon się rozpoczął a koszulek , czapek o naszywkach( może naszywka z rokiem - jerkabait 2015 i tak co roku ) już nie wspomnę nie widać ;( a miło by było promować i rozpoznawać kolegów z forum nad wodą Są jakieś postępy w tym temacie ??? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Są i to wielkie, jak wróci Remek po 10.05 będzie wszystko ogłoszone 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOSMAN 76 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Z miłą chęcią i ja kilka gadżetów zakupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qcyk Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Ja chętnie przytuliłbym jakąś naszywkę i czapkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maciek1b Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 10.05 minął to jest co czy nima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Tutaj Remek dał odpowiedź http://jerkbait.pl/topic/57702-mega-konkurs-relacje-rozstrzygnięcie-konkursu/page-2#entry1681303 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fish28 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Chciałbym odświeżyć temat.Rozumiem że chłopaki odpoczywają po powrocie i wracają do naszej polskiej rzeczywistości, ale Remku, kiedy można spodziewać się gadżetów ?Nie ukrywam że przygarnął bym ze dwie koszulki. Niestety w sobotę wracam do Norwegii i boje się że nie załapię się na nie przed wyjazdem Edytowane 15 Czerwca 2015 przez fish28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sandacz23 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 już chyba się nie doczekamy.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Trzeba być optymistą Jestem przekonany, że się doczekamy :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 już chyba się nie doczekamy.... Doczekacie się, dajcie chłopakom chwilę odsapnąć po przyjeździe ze Szwecji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Doczekacie się, dajcie chłopakom chwilę odsapnąć po przyjeździe ze Szwecji. Tyle ryb nałowili :D , że trzeba odpocząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sandacz23 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Tyle ryb nałowili :D , że trzeba odpocząć. Chyba chciałeś powiedzieć... kto to teraz będzie skrobać ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kubaS 1
Siema Panowie !
Co Wy na to jakby tak zorganizować jakieś forumowe gadżety ? Może jakieś koszulki, smycze czy kubki ?
ja bym bardzo chętnie przytulił taką koszulke czy smycz
Panowie może zobaczmy ilu było by chętnych i co modowie na to
1. kubaS 1
Top użytkownicy dla tego pytania
11
6
6
5
Popularne dni
18 Mar
44
30 Cze
20
19 Mar
10
21 Mar
8
Top użytkownicy dla tego pytania
pickok 11 odpowiedzi
milupa 6 odpowiedzi
godski 6 odpowiedzi
Manniek66 5 odpowiedzi
Popularne dni
18 Mar 2014
44 odpowiedzi
30 Cze 2014
20 odpowiedzi
19 Mar 2014
10 odpowiedzi
21 Mar 2014
8 odpowiedzi
Popularne posty
darogryf
Wspomniano o naklejkach. Jeśli będą chętni na nie to proponuję takie na łódkę w formie miarki z logiem, na szybę samochodową od środka lub zewnątrz, same logo sporej wielkości na łodź (wielkość do ust
pitt
po ostatniej lekturze, niektorych tematow, stwierdzilem, ze takie tez by sie przydaly
milupa
Są i to wielkie, jak wróci Remek po 10.05 będzie wszystko ogłoszone
Opublikowane grafiki
126 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi