Marko19 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Witam może ktoś coś powiedzieć na temat tej wędki?? http://allegro.pl/wedka-konger-troker-spin-h-270-15-40g-nowosc-i3994389260.html proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 W weekend coś napiszę jak pomacam i porzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko19 Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 ok czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 W weekend coś napiszę jak pomacam i porzucam Jakbyś miał okazje pomacać też tego 10-30 to zdaj relację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Niestety mam możliwość sprawdzenia tylko tego 15-40, jak dobrze pójdzie w piątek coś napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 No dobra dzisiaj oglądałem wędkę więc wstępnie coś napiszę. Generalnie od foregripu do końca dolnika wszystko wygląda fajnie.Krótki dolnik, zakończenie wykonane z mielonego korka, dzielona rękojeść z twardej pianki, wygodny korkowy uchwyt. Sam uchwyt trzyma kołowrotek pewnie, natomiast sugerowałbym ewentualnym nabywcom przykręcać kołowrotek z wyczuciem, możliwe że ten model będzie cierpieć na podobną przypadłość co mikadowskie inazumy także zalecana jest ostrożność . Poza tym uchwyt jest bardzo wygodny i szczególnie przypadnie do gustu osobom które chwytają stopkę kołowrotka małym palcem (mam nadzieję że wiadomo o co chodzi ). W innym ułożeniu dłoni już tak wygodnie nie jest Natomiast sam korek...no cóż, widać że to po prostu korkowa okleina ale czego chcieć za takie pieniądze. Jeśli chodzi o dolnik jest całkiem nieźle. Powyżej dolnika, już nie. Blank jest pochlapany lakierem, podrapany, na omotkach mamy nadlewki lakieru, niedolewki, w samym lakierze widać pęcherze powietrze. Same omotki nie są wykonane z nici a z jakiejś taśmy zalanej lakierem. Daleki jestem od stwierdzenia że miałoby się to rozlecieć na pierwszej większej rybie ale po prostu nie wygląda to solidnie. Trochę niedoróbek jest, natomaist mogę się wypowiedzieć tylko o tym konkretnym egzemplarzu który oglądałem. Jak sprawa wygląda w innych, jeżeli jest możliwość najlepiej sprawdzić samemu. Jutro zabieram kijek nad wodę i napiszę jak się tam sprawuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 hmm no wlasnie sie zastanawiam nad wersja L w ostatecznosci UL ale na troka z obciazeniem 10-15g to raczej L bedzie dobra , tam jest wklejka czy tylko w UL jest wklejka? ktos machał tymi delikatniejszymi wklejkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Trzymał ktoś ten kij ale do 8 , bądź 12 gr ???Jak się sprawował ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom92 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 a jaką to ma akcję?? bo niestety jestem zmuszony ograniczyć swój budżet i zamiast okumy black rock chciałbym kupić tą wędke tylko 228cm 15-40g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Już dawno obiecałem że coś więcej napiszę, niestety z różnych przyczyn nie miałem możliwości przetestowania wędki nad wodą (mowa o wersji 2.70m 15-40g). Tak na sucho akcję określiłbym na typowo szczupakową. Szczytowa z ugięciem trochę przesuniętym do środka. Nie jest to na pewno szybka szpada i na pewno nie krowi ogon więc pod szczupaka powinien nadać się nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi