sacha Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Pewnie warto bo w BASS PRO są coś po 700$ więc nic tylko brać.Ale mnie intryguje coś innego, nawet nie związanego z tą Stellą ale też innymi młynkami z najwyższej półki.O ile % zwiększy się ilość złowionych ryb jeśli przy wędce będzie kołowrotek właśnie z górnej półki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Ale mnie intryguje coś innego, nawet nie związanego z tą Stellą ale też innymi młynkami z najwyższej półki.O ile % zwiększy się ilość złowionych ryb jeśli przy wędce będzie kołowrotek właśnie z górnej półki? Pewnie o 0%, ale jaka przyjemność z kręcenia o lansie nie wspominając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 O ile % zwiększy się ilość złowionych ryb jeśli przy wędce będzie kołowrotek właśnie z górnej półki? Wprost proporcjonalnie do kwadratu różnicy w cenie z poprzednim używanym kołowrotkiem. Dodaj do tego przyjemne smyranie w okolicach kręgosłupa za każdym pokręceniem korbki, tęskne spojrzenia kolegów z tańszym sprzętem i ukradkowe zerknięcia na Twój sprzęt ich towarzyszek i nie masz nieudanych wypraw na ryby. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Wprost proporcjonalnie do kwadratu różnicy w cenie z poprzednim używanym kołowrotkiem. Dodaj do tego przyjemne smyranie w okolicach kręgosłupa za każdym pokręceniem korbki, tęskne spojrzenia kolegów z tańszym sprzętem i ukradkowe zerknięcia na Twój sprzęt ich towarzyszek i nie masz nieudanych wypraw na ryby. Bezcenne! Za resztę zapłacisz kartą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Bezcenne! Za resztę zapłacisz kartą... PZW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 http://buyee.jp/item/yahoo/auction/n128525257 Podobne czyż nie? Etam... Przecież "prawie nówka sztuka", a tam: "Shimano Stella 2500S beauty products used goods. But there may be an abrasion about state," Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Hm okazja .No próbujcie szczęścia, jest szansa, który pierwszy kupi, prawdopodobnie będzie płakał . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Panowie nikt nie pisze otwarcie ze to kant? Przecież foty zdarte z neta... pasowało by się umówić na odbiór osobisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Panowie nikt nie pisze otwarcie ze to kant? Przecież foty zdarte z neta... pasowało by się umówić na odbiór osobistyPomyślałem tak samo co by po otworzeniu paczki nie zastanawiać się jak wykorzystac ćwiartki cegły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 PZWTak. koniecznie z wpisanym rejestrem zgodnie z miejscem zakupu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Witam wszystkich serdeczniemam pytanie dotyczące powyższego kołowrotka, chciałabym sie dowiedzieć czy warto kupić nowy za 900zł? Będę wdzięczny za wasze opinie.Dziękuję i PozdrawiamOtworzyłem link i tam jest napisane:stan: "UŻYWANY"ale niżej w opisie jest "PRAWIE NÓWKA". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Otworzyłem link i tam jest napisane:stan: "UŻYWANY"ale niżej w opisie jest "PRAWIE NÓWKA".To tak jak kupno Audi A6 - 6 letnie 3,0 w dieslu z przebiegiem 100tys. od dziadka z Niemiec co tylko jeździł do kościoła i z babką na fitness :lol: . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 A ja napisalem do sprzedawcy, ze biore i chce odebrac osobiscie Zobaczymy co odpisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 ...moze chłopak walnął Alexandre w rogi,to ta mu po złości mkynek za poł ceny na tablice.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 To tak jak kupno Audi A6 - 6 letnie 3,0 w dieslu z przebiegiem 100tys. od dziadka z Niemiec co tylko jeździł do kościoła i z babką na fitness :lol: . Brzmi dobrze . Nie jestem dziadkiem z Niemiec, do kościoła nie jeżdżę ale uświadomiłeś mi że głupio się przyznać że ma się 11 letnią Toyotę z przebiegiem 137 tys. km . Trzeba będzie zamiast "odkręcać szafę" to będę musiał dokręcić ze 100 tys. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 ...moze chłopak walnął Alexandre w rogi,to ta mu po złości mkynek za poł ceny na tablice.pl Jak to kolega do kolegi mówi"Oby po mijej śmierci moja żona nie sprzedawała mojego sprzętu za tyle co jej powiedziałem, że tyle to kosztowało" :lol: . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) Brzmi dobrze . Nie jestem dziadkiem z Niemiec, do kościoła nie jeżdżę ale uświadomiłeś mi że głupio się przyznać że ma się 11 letnią Toyotę z przebiegiem 137 tys. km . Trzeba będzie zamiast "odkręcać szafę" to będę musiał dokręcić ze 100 tys. .A co Pan będziesz kręcił i się męczył? Ja mam nastukane akurat coś 235, to się zamieńmy i po kłopocie... A przy okazji i te skarpetki sobie pokompletujemy... :lol: Edytowane 19 Marca 2014 przez zorro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Brzmi dobrze . Nie jestem dziadkiem z Niemiec, do kościoła nie jeżdżę ale uświadomiłeś mi że głupio się przyznać że ma się 11 letnią Toyotę z przebiegiem 137 tys. km . Trzeba będzie zamiast "odkręcać szafę" to będę musiał dokręcić ze 100 tys. .Panie! Dyć ona się ledwo dotrzeć zdążyła... (E11? mam sentyment...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Panie! Dyć ona się ledwo dotrzeć zdążyła... (E11? mam sentyment...)E95. A poważnie to do końca nie wiem, nie wnikam. Auto ma jeździć i się nie psuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 A co Pan będziesz kręcił i się męczył? Ja mam nastukane akurat coś 235, to się zamieńmy i po kłopocie... A przy okazji i te skarpetki sobie pokompletujemy... :lol: To uważaj. Moja Carina II na 250 tys. przestała jeździć .Wracałem z ryb i staneła pod Sobieniami. Dwa warsztaty w okolicy nie dały rady dopiero w serwisie Toyoty w Radości okazało się że ........... komputer się rozlegulował. Ustawili, sprawdzili, skasowali na coś ponad 200plz i zapewnili że następne 250 przed nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) Ogłoszenie na tablicy jest juz usunięte, nie doczekałem się niestety żadnej odpowiedzi Edytowane 19 Marca 2014 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 To uważaj. Moja Carina II na 250 tys. przestała jeździć .Wracałem z ryb i staneła pod Sobieniami. Dwa warsztaty w okolicy nie dały rady dopiero w serwisie Toyoty w Radości okazało się że ........... komputer się rozlegulował. Ustawili, sprawdzili, skasowali na coś ponad 200plz i zapewnili że następne 250 przed nią.Japończyk to japończyk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Ogłoszenie na tablicy jest juz usunięte, nie doczekałem się niestety żadnej odpowiedzi Dobrze że śmy se do gardeł nie skoczyli kto ma kupić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Dobrze że śmy se do gardeł nie skoczyli kto ma kupić .Dwa noże w stół i kto szybszy .W okazje ja już przestałem wierzyć, jak mnie taki zasraniec chciał przekręcić . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Ogłoszenie na tablicy jest juz usunięte, nie doczekałem się niestety żadnej odpowiedzi Ten ( albo ta) sprzedawca oferował kilka kołowrotków JDM - wszystkie usunięto.Na moje zapytanie odnośnie Stelli przed założeniem wątku przez kolegę także zero odpowiedzi... Lampka alarmowa świeciła na czerwono jak diabli , ale ciekawość zwyciężyła, cóż niezła lekcja .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi