Skocz do zawartości

shimano stella 2500s czy warto?

kamyk9

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie warto bo w BASS PRO są coś po 700$ więc nic tylko brać.

Ale mnie intryguje coś innego, nawet nie związanego z tą Stellą ale też innymi młynkami z najwyższej półki.

O ile % zwiększy się ilość złowionych ryb jeśli przy wędce będzie kołowrotek właśnie z górnej półki? ;)

Ale mnie intryguje coś innego, nawet nie związanego z tą Stellą ale też innymi młynkami z najwyższej półki.

O ile % zwiększy się ilość złowionych ryb jeśli przy wędce będzie kołowrotek właśnie z górnej półki? ;)

Pewnie o 0%, ale jaka przyjemność z kręcenia :) o lansie nie wspominając ;)

O ile % zwiększy się ilość złowionych ryb jeśli przy wędce będzie kołowrotek właśnie z górnej półki?  ;)

Wprost proporcjonalnie do kwadratu różnicy w cenie z poprzednim używanym kołowrotkiem. ;) 

Dodaj do tego przyjemne smyranie w okolicach kręgosłupa za każdym pokręceniem korbki, tęskne spojrzenia kolegów z tańszym sprzętem i ukradkowe zerknięcia na Twój sprzęt ich towarzyszek i nie masz nieudanych wypraw na ryby. B)

• Like 5

Wprost proporcjonalnie do kwadratu różnicy w cenie z poprzednim używanym kołowrotkiem. ;)

Dodaj do tego przyjemne smyranie w okolicach kręgosłupa za każdym pokręceniem korbki, tęskne spojrzenia kolegów z tańszym sprzętem i ukradkowe zerknięcia na Twój sprzęt ich towarzyszek i nie masz nieudanych wypraw na ryby. B)

Bezcenne! Za resztę zapłacisz kartą...:)
  • Like 1

Witam wszystkich serdecznie

mam pytanie dotyczące powyższego kołowrotka, chciałabym sie dowiedzieć czy warto kupić nowy za 900zł? Będę wdzięczny za wasze opinie.

Dziękuję i Pozdrawiam

Otworzyłem link i tam jest napisane:

stan: "UŻYWANY"

ale niżej w opisie jest "PRAWIE NÓWKA".

To tak jak kupno Audi A6 - 6 letnie 3,0 w dieslu z przebiegiem 100tys.  od dziadka z Niemiec co tylko jeździł do kościoła i z babką na fitness :lol:  :lol: :lol: . 

Brzmi dobrze  :). Nie jestem dziadkiem z Niemiec, do kościoła nie jeżdżę ale uświadomiłeś mi że głupio się przyznać że ma się 11 letnią Toyotę z przebiegiem 137 tys. km  :rolleyes: . Trzeba będzie zamiast "odkręcać szafę" to będę musiał dokręcić ze 100 tys.  :P .

...moze chłopak walnął Alexandre w rogi,to ta mu po złości mkynek za poł ceny na tablice.pl ;)

Jak to kolega do kolegi mówi"Oby po mijej śmierci moja żona nie sprzedawała mojego sprzętu za tyle co jej powiedziałem, że tyle to kosztowało" :lol:  :lol: :lol: . 

• Like 2

Brzmi dobrze  :). Nie jestem dziadkiem z Niemiec, do kościoła nie jeżdżę ale uświadomiłeś mi że głupio się przyznać że ma się 11 letnią Toyotę z przebiegiem 137 tys. km  :rolleyes: . Trzeba będzie zamiast "odkręcać szafę" to będę musiał dokręcić ze 100 tys.  :P .

A co Pan będziesz kręcił i się męczył? Ja mam nastukane akurat coś 235, to się zamieńmy i po kłopocie... :D

A przy okazji i te skarpetki sobie pokompletujemy... :lol: :lol: :lol:

Edytowane przez zorro

Panie! Dyć ona się ledwo dotrzeć zdążyła...  :lol:

(E11? mam sentyment...)

A co Pan będziesz kręcił i się męczył? Ja mam nastukane akurat coś 235, to się zamieńmy i po kłopocie... :D

A przy okazji i te skarpetki sobie pokompletujemy... :lol: :lol: :lol:

:) To uważaj. Moja Carina II na 250 tys. przestała jeździć  :rolleyes: .Wracałem z ryb i staneła pod Sobieniami. Dwa warsztaty w okolicy nie dały rady dopiero w serwisie Toyoty w Radości okazało się że ........... komputer się rozlegulował. Ustawili, sprawdzili, skasowali na coś ponad 200plz i zapewnili że następne 250 przed nią.

:) To uważaj. Moja Carina II na 250 tys. przestała jeździć  :rolleyes: .Wracałem z ryb i staneła pod Sobieniami. Dwa warsztaty w okolicy nie dały rady dopiero w serwisie Toyoty w Radości okazało się że ........... komputer się rozlegulował. Ustawili, sprawdzili, skasowali na coś ponad 200plz i zapewnili że następne 250 przed nią.

Japończyk to japończyk :) .

Ogłoszenie na tablicy jest juz usunięte, nie doczekałem się niestety żadnej odpowiedzi ;)

Ten ( albo ta) sprzedawca  oferował kilka kołowrotków JDM - wszystkie usunięto.

Na moje zapytanie odnośnie Stelli przed założeniem wątku przez kolegę  także zero odpowiedzi...

Lampka alarmowa świeciła na czerwono jak diabli , ale ciekawość zwyciężyła, cóż niezła lekcja ....