popek Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Ma ktoś pomył dlaczego kołowrotek pod obciążeniem ciężko się kręci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Twoj tez?Heh i troche dziwne odglosy wydaje,dodam ze od nowosci taki juz jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 ja posiadam Fishmakera FD935i i pracuje mi płynnie pod każdym obciążeniem i chodzi cichutko,a pod jakim ciężarem wam tak chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 przeważnie 18-30 gr,oddałem go na gwarancje ale to niewiele pomogło,bez obciążenie chodzi lekko,zresztą Red-Arc ma te same objawy po dwóch latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Mam fd1135i cały sezon tyrał z wobami do 12cm z dużymi sterami i wszystko ok kręci leciutko ten sezon też go pokatuje trzeba zrobić użytek z 5 lat gwarancji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Ma ktoś pomył dlaczego kołowrotek pod obciążeniem ciężko się kręci....Raczej normalne chyba...Ja, to bym się dziwił gdyby wraz ze wzrostem obciążenia młynek kręcił coraz lżej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Raczej normalne chyba...Ja, to bym się dziwił gdyby wraz ze wzrostem obciążenia młynek kręcił coraz lżej... Tuż po zdziwieniu, bym patentował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 betoniarka jak urabia coraz więcej zaprawy też coraz ciężej kręci i tryby dostają po tyłku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi