patu Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 ..i się posypała karta główna KSW..Bedorf i Sylvia kontuzjowani, wydziaranemu Rożalskiemu tez wypadł Nandor i podsunęli kelnera...Nie zapłacę 40PLN za 2 dobre walki i ogladanie jak pierze sie notabene piękniutka, ex fitneska Kamila Porczyk .Wrzucajcie zatem jakieś sprawdzone, nietnące się streamy - może którys będzie w miarę znośny... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 O kurde, nie wiedziałem ,a tak napaliłem się na walkę Cipka, niestety taki sport... Dane będzie nam jeszcze poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 ..Cipek walczy z Jay`emSilvą, Karol Bedorf odpadł wraz z rywalem Timem Sylvią ( podobne nazwiska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) ..Cipek walczy z Jay`emSilvą, Karol Bedorf odpadł wraz z rywalem Timem Sylvią ( podobne nazwiska)Rzeczywiście bardzo podobne, dlatego też pomyliłem. Sylva - Silva Można odetchnąć z ulgą Edytowane 19 Marca 2014 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Patu zostaje jeszcze UFC i Pride, tam to dopiero się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 I Strikeforce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Pride upadło, nie jesteś na czasie... Z UFC i King Of The Cage jestem w miarę na bierząco 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 ..i się posypała karta główna KSW..Bedorf i Sylvia kontuzjowani, wydziaranemu Rożalskiemu tez wypadł Nandor i podsunęli kelnera...Nie zapłacę 40PLN za 2 dobre walki i ogladanie jak pierze sie notabene piękniutka, ex fitneska Kamila Porczyk .Wrzucajcie zatem jakieś sprawdzone, nietnące się streamy - może którys będzie w miarę znośny... PozdrI frytki do tego? Chyba bedzie problem aby taki znAlezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 ..frytki zostawię Tobie, ja odpalę birrę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 ..i się posypała karta główna KSW..Bedorf i Sylvia kontuzjowani, wydziaranemu Rożalskiemu tez wypadł Nandor i podsunęli kelnera...Nie zapłacę 40PLN za 2 dobre walki i ogladanie jak pierze sie notabene piękniutka, ex fitneska Kamila Porczyk .Wrzucajcie zatem jakieś sprawdzone, nietnące się streamy - może którys będzie w miarę znośny... PozdrA do muszkarzy mają ąse że nadają niezrozumiałym slangiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 ..a co tu takiego niezrozumiałego???... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) Pride upadło, nie jesteś na czasie... Z UFC i King Of The Cage jestem w miarę na bierząco Patu nie wiedziałem, że z ciebie taki telewizyjny fighter:) Edytowane 19 Marca 2014 przez tasiek321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 ...tu chociaż jest trochę adrenaliny..oglądając naszą 11tkę zanika ona po 15min gry... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) ...tu chociaż jest trochę adrenaliny..oglądając naszą 11tkę zanika ona po 15min gry...Trochę adrenaliny jest Edytowane 19 Marca 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 ..anpart, proponuję szachy lub darta... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Hong (ten większy) miał kilka walk które zdecydowanie przejdą do historii, przegrał tą z gifa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volpi Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 a co do ksw nie dałbym nawet piątaka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 ..dobry grappler i Quasimodo poskładany jak origami ...Kuba, tu już pojechałem slangiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Zna ktoś jakiś stream do ksw26 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Odświeżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Na weeb.tv będzie pewnie lecieć, w dobrej jakości, ale na 100% konto premium musisz mieć. To parę złotych, ale możesz nie zdążyć wykupić, a dokładniej to nie zdążą Ci aktywować punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Na meczyki.pl są streamy i działają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 ...dajcie link z streamem z dobrą jakością ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 http://tickettv.webd.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Nie wiem czemu i nie wiem czy tylko ja tak mam , ale nie można wkleic kopiowanego linku z meczyki.pl. Ja oglądam link z meczyków na royaltv.pl , ale z tego co widziałem to wszystkie streamy w podobnej jakości .Jak do tej pory bez zacinek , ale nie da się obejrzeć w powiększeniu bo pixeloza się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi