Zastanawiam się właśnie nad ubezpieczeniem łodzi. Męczy mnie noszenie 40 kg silnika itd. W PZU jest możliwość wykupienia pakietu który obejmuje kradzież, OC, NW... Koszt roczny w moim przypadki około 300 zł, więc nie jest źle za święty spokój. Co o tym sądzicie? Korzystacie z takich ubezpieczeń?
Pytanie
MGOR
Witam,
Zastanawiam się właśnie nad ubezpieczeniem łodzi. Męczy mnie noszenie 40 kg silnika itd. W PZU jest możliwość wykupienia pakietu który obejmuje kradzież, OC, NW... Koszt roczny w moim przypadki około 300 zł, więc nie jest źle za święty spokój. Co o tym sądzicie? Korzystacie z takich ubezpieczeń?
Top użytkownicy dla tego pytania
4
4
4
4
Popularne dni
31 Maj
7
4 Wrz
6
30 Paź
4
9 Sty
4
Top użytkownicy dla tego pytania
psulek 4 odpowiedzi
milupa 4 odpowiedzi
Żbiku 4 odpowiedzi
sero1975 4 odpowiedzi
Popularne dni
31 Maj 2016
7 odpowiedzi
4 Wrz 2008
6 odpowiedzi
30 Paź 2017
4 odpowiedzi
9 Sty 2024
4 odpowiedzi
Popularne posty
MarMilo
Dołożę jeszcze od siebie - dopóki łódź jest "łodzią wędkarską" a nie jest jachtem to ubezpieczenie nie obejmuje żadnych zdarzeń w czasie transportu ! Próbowałem ubezpieczyć swojego Sempera w 3 firmach
Maciejowaty
Ja bym się nie zastanawiał. Sam wiesz jak to jest z noszeniem dużego motoru. Ja mimo ,że mam strzeżoną przystań i silnik trzymam przypięty do łodzi to chyba na następny sezon ubezpieczę swój state
milupa
Jutro dam ci znać, ogólnie zebrałem OWU wszystkich firm które robią te ubezpieczenia i oddałem ojcu który jest agentem żeby wybrał co jest najlepsze dla mnie
Opublikowane grafiki
56 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi