trex Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Ponieważ dość dużo od kilkunastu lat wędkuję w morzu Norweskim, z konieczności weryfikowałem trwałość i jakość kotwic. Od jakiegoś czasu używam tylko kotwic Savage Gear Big Fish. Występują w dość szerokiej rozmiarówce. Uważam te kotwice za najlepsze w kategorii jakość / trwałość / cena . Poniżej link do rozmiaru 4 : https://allegro.pl/oferta/wytrzymale-kotwice-savage-gear-big-fish-4-8szt-7519837344 O korodowaniu w ogóle nie ma mowy (woda słona), ostrość i trwałość w konfrontacji z licznym zaczepami skalnymi na bardzo wysokim poziomie. Potężna moc, to naprawdę poziom Big Fish. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Te mam sprawdzone: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polyvox Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Udaje ci się kupić w jakiejś przyzwoitej cenie?Szukam 1/0 i 2/0 ST-46 lub ewentualnie jakiejś dobrej alternatywy do nich (cena-jakość) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polyvox Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 uuups... wykopek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carpio0 Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 witam może banalne pytanie ale.........poproszę o opinie lub polecenia :konkretny model i firma szukam kotwic 2/0 o parametrach : super ostre !!!! , nie bardzo gruby drut ( na słodka wode) ,i suuuper wytrzymale, jeżeli ktoś poleci cos japońskiego mało znanego to poproszę o namiar gdzie to kupić bo inaczej podpowiedz może być niepomocna / nie muszą być bardzo budżetowe obecnie używam Owner st 36 ale już dwie rozgiąłem nie mowie ze są złe ale szukam innych ..... zdecydowanie wytrzymalszych ale nie na morze bo są dla mnie za grube używam tez owner 41 x2 oraz gamakatsku 13B dlatego tych modeli proszę mi nie polecać proszę tez o polecanie tego co naprawdę przetestowaliście a nie z opowieści kolegów z góry dziękuję koledzy za podpowiedzi mam nadzieję ze trafie na odpowiedni produkt pozdrCarpio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 (edytowane) BKK spełni Twoje oczekiwania i bardzo dobre nie do wygięcia są kotwice yo-zuri. Edytowane 12 Marca 2021 przez dekosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 15 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Panowie pytanko używa ktoś kotiwczek 5301 od Dragona? Potrzebuje do zbrojenia woblero głównie boleniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 22 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Podpowie ktoś w jaki model kotwiczek zbrojone są obecnie woblery Salmo? Chodzi mi o kleniowe np. Libug, Hornet czy Minnow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi