rapa10 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Witam wczoraj nabyłem za śmieszne pieniądze wyżej wymieniony kołowrotek,mam pytanie do czego może być przeznaczony,czy ktoś takiego używa,używał lub coś słyszał jak tak to jak on się sprawuje.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Mam od ponad 10-ciu lat.Przez 5 lat łowiłem nim na lekkiego feedera.Teraz używam do lekkiego spinningi.Słabo nawija plecionki - zakleszczają się zwoje.Zero problemów z żyłką.Doskonały i pewny hamulec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 mam też tylko większy model , korpus w aluminium , rotor grafit , cały napęd w mosiądzu , od przeszło 10lat przy trociowaniu i cięższym łowieniu i bez poważniejszych usterek , jedynie to jak kolega wyżej napisał , kiepsko nawija , ale trwałośc bardzo dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapa10 Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 To tak jak koledzy piszecie do ciężkiego spina się nada lub do feedera ja za niego dałem 30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi