Flame Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Cześć Szukam aktualnie kijka do jerków w przedziale ok 20-60g. Znalazłem w jednym ze sklepów kijek DAM - HAYASAKI H 2,20M 18 - 53G CASTING. Wygląd i zakres mi odpowiada choć wolałbym coś poniżej 2 metrów. Ma również rękojeść z pianki co jest dla mnie również istotne (kaprys ). Jest jednak dość tani i dlatego mam pewne obawy czy w ogóle będzie z niego pożytek przez kilka sezonów. Czy mieliście może styczność z tym wynalazkiem, czy widzieliście w sklepie lub czytaliście o nim opinie...będę wdzięczny za przekazanie merytorycznych informacji. PozdrawiamPatryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Jaka to kasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Ok 150 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) Zamiast eksperymentów poszukaj Dragona Fatso Jerk - kij znany i lubiany więc konstrukcja sprawdzona aaa nie zauważyłem piany Edytowane 20 Marca 2014 przez Pavko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Zamiast eksperymentów poszukaj Dragona Fatso Jerk - kij znany i lubiany więc konstrukcja sprawdzona aaa nie zauważyłem piany Teoretycznie i praktycznie masz pewnie racje...czytałem i słyszałem, że ten Dragoniak się nadaje..... aaaale jak np ja kupię takiego DAMa to w przypadku wpadki będę mógł Wam napisać, że to chłam . Przy takiej cenie ryzyko nie jest wielkie, ale mimo wszystko przed zakupem wolałbym coś poczytać (lub zobaczyć). Poszukam jeszcze informacji o tym DAMie, a jeżeli nie znajdę to zaryzykuję i kupię w ciemno lub jak piszesz wezmę sprawdzony sprzęt. Dzięki i pozdrawiam Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Cześć Jest jednak dość tani i dlatego mam pewne obawy czy w ogóle będzie z niego pożytek przez kilka sezonów. Czy mieliście może styczność z tym wynalazkiem, czy widzieliście w sklepie lub czytaliście o nim opinie...będę wdzięczny za przekazanie merytorycznych informacji. PozdrawiamPatryka pozniej aaaale jak np ja kupię takiego DAMa to w przypadku wpadki będę mógł Wam napisać, że to chłam . Przy takiej cenie ryzyko nie jest wielkie, ale mimo wszystko przed zakupem wolałbym coś poczytać (lub zobaczyć).Dzięki i pozdrawiamPatrykradze sie zdecydowac czy w ta czy w ta strone Ja lubie ryzyko i bym ryzykowal z kupnem dama Ta firma nie jest zbyt popularna na jerku i raczej zbyt wielu info noe dostaniesz. Kup polow przez pol sezonu i napisz co jest ble a co jest wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 a pozniej radze sie zdecydowac czy w ta czy w ta strone Ja lubie ryzyko i bym ryzykowal z kupnem dama Ta firma nie jest zbyt popularna na jerku i raczej zbyt wielu info noe dostaniesz. Kup polow przez pol sezonu i napisz co jest ble a co jest wow taaa....chyba się zdecyduję...przetestuję go na długiej majówce i DAM znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Testerzy z powołania zawsze mile widziani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi