Gość michal-malina Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Super robota Pana Jacka z Radomia ))) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Jak dla mnie elementy splitu zdecydowanie za słabo wytoczone, za grube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Jak dla mnie elementy splitu zdecydowanie za słabo wytoczone, za grube.Nóż w serce,a kolega tak się cieszył.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Wędka widać bardzo starannie wykonana aczkolwiek nie wszystkim wszystko musi się podobać Ja wolę zdecydowanie delikatniejsze rękojeści 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Nieźle panel położony, szpar nie widać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 co to za kolor paneli? też mi się podobają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Kosa to fakt. Ale, żeby tak zaraz "sandaczowa". Toć ledwie okoniówka "łódkowa" a w porywach, na kropaski kijaszek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Na takie jak kolega ma zaciukanego w avatarze wystarczy z nawiązką 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Na takie jak kolega ma zaciukanego w avatarze wystarczy z nawiązką Ale za to łowisko blisko domu..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Na takie jak kolega ma zaciukanego w avatarze wystarczy z nawiązką A można potrójne " lubię to" dać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Na takie jak kolega ma zaciukanego w avatarze wystarczy z nawiązką Friko ,chciałem to samo napisać ale byłoby znowu że hejter ,czy jak? :lol:W sumie ilu to się człowiek nowych słów nauczy dzięki forum... A co do kija... ,mnie się tonacja barw podoba -całości . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) No to żeśta chłopa pocieszyli , ale co do panela faktycznie nie ma sie czego czepić. Edytowane 20 Marca 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Nie daj się Michał, walcz. Kosy broń i paneli :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Ojej...cofać wszystko i przepraszać. Toć to może Rodzina Pana Krzysztofa Maliny ze Szczecina.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Ojej...cofać wszystko i przepraszać. Toć to może Rodzina Pana Krzysztofa Maliny ze Szczecina..Krzysztofa JARZYNY ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal-malina Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Wędka jest dla mnie i pod moja rękę robiona więc nie wszystkim musi się podobać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Paneli nikt się nie czepia o kosie się nie wypowiadam. Ale avatar wypadałoby zmienić [ poza wszystkim jest niezgodny z regulaminem portalu ] a i podejście do rybek również. Dla przypomnienia: jesteśmy miejscem promującym podejście catch & release - konsekwentnie od samego początku i nic się w tej materii przez 9 lat nie zmieniło. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal-malina Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 aaa i to nie są panele... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Kurde Pany przecież to CUSTOM!!!!! To Michałowi ma się podobać, a nie Wam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) aaa i to nie są panele...to może jest deska Barlinecka ???? Robimy konkurs???? Edytowane 20 Marca 2014 przez miramar69 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Krzysztofa JARZYNY !Fakt ale Malina jako Jarzyna, Jeżyna...że niby taki kalambur językowy czy podobne ustrojstwo :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Kurde Pany przecież to CUSTOM!!!!! To Michałowi ma się podobać, a nie Wam!!!! No ale foty wstawił z jakiegoś powodu Trzeba się liczyć z tym, lub brać pod uwagę że ludziska mają różne gusta i różnie reagują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 aaa i to nie są panele...Ale poczucie humoru jest ,to dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) Fakt ale Malina jako Jarzyna, Jeżyna...że niby taki kalambur językowy czy podobne ustrojstwo :-)Ok, mogę to kupić Ale Off top się zrobił !!! Edytowane 20 Marca 2014 przez pepso 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 aaa i to nie są panele...Stawiam na gumoleum a jeśli zgadłem to w nagrodę zmienisz avatar na coś w tym guście... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi