Skocz do zawartości

Kosa Sandaczowa odebrana :)

Gość michal-malina

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe, ze mlodzi userzy zaraz by punkty za takie offy zarobili ale administrator, jak i starzy userzy jakos szydzic oficjalnie moga bez konsekwencji... ;) Ot Pany taka Polska wlasnie ;)

Odnosnie kija, to rekojesc faktycznie dla mnie ciut za grubawa. Poza tym, nie wiem czy to kwestia zdjec, czy reala ale jakos dziwnie toczona jest. Albo jakos niesymetrycznie wzgledem osi albo dosc nierowno... Przynajmniej tak wyglada na zdjeciach.

Opisz chociaz jak kij jest zbrojony, pare slow o blanku i uzytych materialach, c.w. itp

Gość michal-malina

MHX P902-2  przelotki KR na końcu sic uchwyt fuji...rękojeść dla mnie musi być grubsza mam duża dłoń a poza tym do tego kija przeznaczonego na Sandacza nie może być za delikatna. Oczywiście to jest moja opinie ;) Następna okoniówka będzie delikatniejsza i subtelniejsza. Toczenie jest ok może na zdjęciu tak wygląda ale to tylko złudzenie.

Gość michal-malina

Ta rękojeść rzeczywiście miała być cieńsza i pan Jacek specjalnie zostawił taka grubsza ( z grubszej cieńsza można zawsze zrobić) żebym sam na żywo zobaczył i zadecydował ale jednak zostało na grubszej w ręce leży idealnie :)

Ok, mogę to kupić

attachicon.gifTexas - whos drinking with me.jpg

Ale Off top się zrobił !!!

..patrząc po dziabce w okolicy bajcepsa to ten misio nie tylko popija ;) .

A co do kija, o gustach się nie dyskutuje...custom robiony jest pod wymagania zamawiajacego i ma spełniać jego oczekiwania...

..patrząc po dziabce w okolicy bajcepsa to ten misio nie tylko popija ;) .

A co do kija, o gustach się nie dyskutuje...custom robiony jest pod wymagania zamawiajacego i ma spełniać jego oczekiwania...

no ale pomarudzić zawsze można... ;) to takie polskie :)

• Like 1