Gość michal-malina Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 żadne gumoleum niestety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Gumoleum - piękne słowo, dawno nie słyszałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 To są pewnie płytki podłogowe w takiej oldskulowej tonacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 to je amelinium 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) Kurde,nikt nie trafił???? ale awatar poszedł. Coś w tym musi być ale jak na melaminium za ładny wzorek. Edytowane 20 Marca 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal-malina Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 płytki...dobre nie rozśmieszaj mnie...dajcie sobie na luz bo to już słabe się robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 co to za kolor paneli? też mi się podobająkolor wzór, wygląda na jesion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Za to avatar.... Malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal-malina Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 brawoooo jeden który się zna!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) Sorry za OFY i nie bież wszystkiego na klatę, siedzi sie w chłupach po całych dniach to sie człowiekowi nudzi. Edytowane 20 Marca 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidostroda Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 zamiast podziwiać kolejne rękodzieło no to się wzieli i na panele:) czepli . ehehe oj Pany Pany . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Chłop się chciał pochwalić nowym patykiem a Wy Mu szpileczki... Oj nie ładnie Panowie, nie ładnie A wędeczka w moim klimacie, bardzo lubię zestawienie ciemnych korków ze złotym metalikiem. Dla Jacka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Ciekawe, ze mlodzi userzy zaraz by punkty za takie offy zarobili ale administrator, jak i starzy userzy jakos szydzic oficjalnie moga bez konsekwencji... Ot Pany taka Polska wlasnie Odnosnie kija, to rekojesc faktycznie dla mnie ciut za grubawa. Poza tym, nie wiem czy to kwestia zdjec, czy reala ale jakos dziwnie toczona jest. Albo jakos niesymetrycznie wzgledem osi albo dosc nierowno... Przynajmniej tak wyglada na zdjeciach. Opisz chociaz jak kij jest zbrojony, pare slow o blanku i uzytych materialach, c.w. itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal-malina Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 MHX P902-2 przelotki KR na końcu sic uchwyt fuji...rękojeść dla mnie musi być grubsza mam duża dłoń a poza tym do tego kija przeznaczonego na Sandacza nie może być za delikatna. Oczywiście to jest moja opinie Następna okoniówka będzie delikatniejsza i subtelniejsza. Toczenie jest ok może na zdjęciu tak wygląda ale to tylko złudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal-malina Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Ta rękojeść rzeczywiście miała być cieńsza i pan Jacek specjalnie zostawił taka grubsza ( z grubszej cieńsza można zawsze zrobić) żebym sam na żywo zobaczył i zadecydował ale jednak zostało na grubszej w ręce leży idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Ok, mogę to kupićTexas - whos drinking with me.jpg Ale Off top się zrobił !!!..patrząc po dziabce w okolicy bajcepsa to ten misio nie tylko popija .A co do kija, o gustach się nie dyskutuje...custom robiony jest pod wymagania zamawiajacego i ma spełniać jego oczekiwania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 ..patrząc po dziabce w okolicy bajcepsa to ten misio nie tylko popija .A co do kija, o gustach się nie dyskutuje...custom robiony jest pod wymagania zamawiajacego i ma spełniać jego oczekiwania...no ale pomarudzić zawsze można... to takie polskie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi