Kuba Standera Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Szanowni.Mamy polskie blanki, tuby, podbieraki - przyszedł czas i na śpiochy!I to nie jakiś daleki wschód pakowany i sprzedawany w PL, ale, jak donosi wywiad gospodarczy - szyte w PL, na niezły wypasie.Praktycznie każda wydana złotówka zostaje w kraju!Kilka kroi, pełne, do pasa, dla naszych lasek - pełen wypas. Planowane kilka modeli, do 6 warstwowych pancerników.Myśleliście nad zmianą śpiochów? Chyba warto poczekać, mają być w przyszłym sezonie, producent potrzebuje dobrego przetestowania przed ruszeniem z produkcją, co tylko dobrze świadczy o podejściu do tematu.Temat na razie pewnie świeży, oczekiwanie może wydawać się dlugie, ale... chyba warto poczekać.Do tego buty też "nasze".Zostaje czekać aż bedą ogólno dostepne. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Zastanawiałem się nad dobrymi śpiochami do pasa,ale może warto na ten sezon coś z niższej półki zakupić zaczekać do przyszłego sezonu na polski wyrób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Kubuś , mów mi jeszcze Co to za firma itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Polska Firma na razie nie moge nic więcej powiedzieć, ale spokojnie, w niedalekiej przyszłości będzie zapewne więcej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Zostałeś producentem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Kuba a jak cenowo?chętnie przetestuje nad warciańskimi brzegami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 No to czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Nie, ja jestem zbyt zajety jedzeniem soli i marzeniami o łososiach (czytaj zbyt niezorganizowany ) i jedynie mam przyjemność znać producenta. z resztą... Nie ja jeden Dla mnie to news spory - wreszcie i serwis na miejscu i polska produkcja A co do cen, ma być naprawdę dobrze, zważywszy na deklarowaną jakość. Nie będzie to liga cenowa "ceraty od Czesława" ale i cena ma nie zabijać, myślę ze będzie bardzo konkurencyjna dla śpiochów znanych i używanych przez muszkarzy i mieścić się w średniej przyjętej dla takich ciuchów, nie budząc zjeżenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 czekam niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Eee, jak to każda wydana złotówka zostaje w kraju? Zysk zostaje w kraju a koszty fruuu do chin.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 To ja się piszę na ochotnika! I tak zanim nazbieram na te co chcę, może się okazać, że w granicach naszego pięknego kraju będę miał to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Koszty materiału pewnie tak (choć chyba tylko częściowe).Ale robocizna i reszta - nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 materiał, zamki, neopren, zapinki, zatrzaski, pewnie i nici pogodzą... z...? Polska jak w PRL Polska myśl technologiczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) W dzisiejszych czasach jakikolwiek produkt bez napisu Made in China staje się obiektem najwyższego pożądania.Trzymam kciuki , czekam z niecierpliwością .http://www.zrp.pl/Portals/1/logo_bg.JPG Edytowane 20 Marca 2014 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 ale np. zamiast made in Bozeman może być made in Poland. Tym bardziej, że z tego co widzę Bozeman zarezerwowane jest dla topowych produkcji. Niska i średnia półka to niestety nie dokładnie US... Ja jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Sławek, oczywiście, masz rację. "Każda złotówka" było na wyrost, w pełni przyznaję.Tego nie przeskoczysz, nikt dla uszycia śpiochów nie zacznie robić produkcji pewnie nastu różnych materiałów. Bo jeszcze i kleje itpPewnie i folia w którą będą zawinięte - też nie z PL.Idąc tą drogą, to nie wiem czy cokolwiek możemy określić jako polskie. Bo jaką mam gwarancję ze plastik na stery ręcznie robione jest z PL, że rudę na ołów wykopał polski górnik, a na bank nie każdy składnik lakierów i farb jest z Polski. Nie daj Buka, jeszcze ktoś z balsy struga. To co to za polski produkt, balsa w PL nie rośnie podobnie jak i polskie blanki, patrząc tym sposobem - nie sa polskie, przecież mat w PL się nie wykonuje, podobnie jak żywic i reszty.Nie dajmy się zwariować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 A, jeszcze co do cen. Mają być między 700 a 1200 dla klienta, w zależności od "wypasu" modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Bardziej chodzi o polskie rączki, które to zaszyją, skleją, sprawdzą, poprawią co trzeba. Nawet w chińskich rękawiczach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Wchodzi w grę jakiś kastom? typu kieszonka, patka po prawej/lewej, czerwony zipper itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Panowie, na razie nie ma ich na rynku - zobaczymy jak bedzie znana data premiery. Przed nimi testy, testy i jeszcze raz testy. Poprawki, zmiany itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Znajdą się chętni, szczególnie ciekaw jestem butów, o te ciężko nie pozostawiając tysiaka w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 ...Przed nimi testy, testy i jeszcze raz testy...Byle nie w wannie. Fajnie będzie, jeśli produkt się uda, kupić i nosić coś naszego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Byle nie w wannie. Fajnie będzie, jeśli produkt się uda, kupić i nosić coś naszego.Ale moczone przez Czesia czy z Czesiem Oby tylko nie byli dystrybutorem pożal się boże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Producent, nie dystrybutor. Na ile znam ludzi - mają poważne podejście i myslę ze będzie normalnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Kuba, wrzucaj informacje na bieżąco, jak coś będziesz wiedział. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi