Pleciona Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Po blankach, kolejna miła wiadomość . Pomoczę i ja (choć wolałbym raczej nie ) tyłek w tych śpiochach czy spodniach, bo też ostatnimi czasy za nimi zerkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Dobre info,dosyć budujące.Ciesze się,że pomimo wszystko się nie poddajemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabello Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 oby tylko podejście biznesowe było również na polskie warunki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Aż chce się dodać - a nie mówiłem Teraz więcej rzeczy może być Made in Poland. Kapitału mamy więcej w kieszeniach niż 20 lat temu. Doświadczenia w biznesach lub zarządzaniu dużymi przedsiębiorstwami też. Jesteśmy gotowi do odważniejszego wchodzenia w projekty, które kiedyś wydawały się poza naszym zasięgiem. Bo gdzie my do Japonii, Francji, USA... Bo z tymi trzeba nam się porównywać. Polska może i powinna wchodzić w produkcję wyrobów na określonym dość wysokim i bardzo wysokim poziomie. Z Chinami nie wygramy, więc niżej nie ma po co schodzić. Super info na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Nieźle rozwija nam się rodzimy rynek wędkarski. Fajnie, że ktoś z Polski odpowiada na potrzeby rynku i chce zrobić dobre (wygodne, trwałe i niecieknące) śpiochy! Może też zaopatrzy niektóre modele w przydatne "pierdółki". Mi np. przydał by się model z kieszenią, retractorem z przodu i może też zaczepem na podbierak z tyłu, bo latem lubie sobie latać w samych śpioszkach z małym pudełeczkiem, bez zbędnych kamizelek czy chestpacków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi