stella Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Witam.Jaki trzeba mieć przesył, aby normalnie, tzn bez przerywania oglądać filmiki na tej stronie? Drugie pytanie : czy można je jakoś ściągnąć ?Jestem laikiem w tym temacie, więc proszę o poradę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Generalnie wolno chodzi mimo, że mam bardzo mocne łącze. To kwestia również wydajności serwerów streamingowych Shimano. Jeśli chodzi o nagrywanie kilka programików znajdziesz na internecie. Szukaj streaming recording. Znajdziesz odpowiednie programy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stella Opublikowano 8 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Dzięki wielkie -remek- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Chyba Real player ma taka opcje lecz nie jestem pewien. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Na pewno jest plugin do WinAmpa. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stella Opublikowano 9 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Jeszcze raz dziękuję koledzy. Popróbuje trochę, być może będzie lepiej. Pozdrawiam Stella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 savior Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 jeśli używasz firefoxa jest taki plugin do pobrania o nazwie downloadhelper. Jak zainstalujesz pojawi Ci sie taki przycisk z kręcącymi kulkami jeśli na stronie jest jakiś filmik do pobrania. Klikasz i zapisujesz. Pzdr PS Sprawdziłem i jednak z shimano nie chce pobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stella Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Faktycznie z Shimano nie chce pobrać. Może jest inny program?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Podaj adres tej strony bo nie mam czasu na szukanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 savior Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 http://tv.shimano.co.jp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Ponieważ to Flash zobacz tutaj -> http://all-streaming-media.com/faq/recording-media-stream/fa q-record-download-capture-save-flash-flv-video-http.htm osobiście zawsze używałem FLV Recorder'a http://all-streaming-media.com/record-video-stream/FLV-Recor der-flash-video-stream-recording-software.htm PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 savior Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 właśnie chodzi o to że ten player z shimano nie tworzy pliku flv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Spróbuj ten ostatni program. On tworzy FLV tylko te programy, które do tej pory stosowałeś tego nie widzą. FLV Recorder działa na innej zasadzie - łapie ramki w protokole TCP/IP odpowiedzialne za transfer streamingu aplikacji Flasowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 savior Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 rzeczywiście działaWielkie dzięki Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stella Opublikowano 11 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Czy w firefox-sie też są jakieś kulki itp, że to działa ?Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 W firefoxie możesz sobie zainstalować odpowiedni plug-in (rozszerzenie) ale w stosunku do Shimano TV to nie działa. potrzebny jest inny program - zewnętrzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 savior Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Czy w firefox-sie też są jakieś kulki itp, że to działa ?Pzdr Niestety wprowadziłem w błąd Na shimano Tv to nie działa Na inne tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
stella
Witam.
Jaki trzeba mieć przesył, aby normalnie, tzn bez przerywania oglądać filmiki na tej stronie? Drugie pytanie : czy można je jakoś ściągnąć ?
Jestem laikiem w tym temacie, więc proszę o poradę?
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi